Jiří Sedlák Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 (upraveno) Jojo, do toho bych šel a pondělní kus by z toho určitě nebyl. A hodináři nebudou mít co žrát. Upraveno 10. února 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 (upraveno) Tak super jsou i na gumě od Frýdla s tabulkou N.D. limitů. Má někdo zkušenosti s kopií Isofrane taky od Frýdla? Přemýšlím jestli černou nebo tmavě modrou. Upraveno 20. února 2023 uživatelem Jiří Sedlák Zapomněl jsem fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobíkajka Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 Seiko želvy mají duši. Dobře se nosí a líbí se mi plynulý chod vteřinovky. Chtěl sem čistě černé, no když náš člen pouštěl tmavě modré, rozdil je minimální. Mam větší quartzky Timex s opravdovým kompasem, má 4 ručky, což vadí v odečítání času. Jsou lehčí, asi hliníkové a přesné. Avšak pocit na ruce bych srovnal s fitnes náramkem. Mé předchozí Seiko 5 Atlas byly velmi kvalitní jen ten věnec s kompasem pořád cestoval. Tolik údajů zahlcovalo pozornost a zdály se být malé. Kamarád je má moc rád, jsou to jeho první automaty. Sleduju úpravy, kupodivu je hliníková luneta velmi hezká, tak jen časem safír či silněji luminiscenční ručičky. Diky adminům a členům Cronomagu za sdílení zkušeností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 Jak silněji luminiscenční ručičky? Vždyť svítí skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamus132 Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 V 20. 2. 2023 v 9:45, Jiří Sedlák napsal: Tak super jsou i na gumě od Frýdla s tabulkou N.D. limitů. Má někdo zkušenosti s kopií Isofrane taky od Frýdla? Přemýšlím jestli černou nebo tmavě modrou. Jaký jsou ty Manty? Jak jsem psal v předchozích vláknech, tak si chci pořídit želvy a pořád se motám v kruhu. Nejdříve se mi líbily ty zelený SRPE05, pak modrý SRPE07 a nakonec tyhle manty. Nejvíce se mi asi líbí ty modrý, protože ta luneta a nažloutlý indexy vypadají fakt skvěle. Bohužel mi tam dost vadí ta vteřinovka, jak má na konci ploutev a vepředu je upravená do "šipky". Navíc se mi moc nelíbí ta Seiko guma. U těch mant se mi líbí, že jsou na tahu a ten ciferník vypadá taky dobře. No je to fakt těžký rozhodování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 SRPE07 jsou Sharky na gumě, s nažloutlými indexy. Já měl SRPD21 což jsou ty samý, ale na kovovým tahu, s bílými indexy. Vyšly asi o rok dříve než manty. Tehdá jsem si myslel, že jsou to ty nejlepší želvy, ale manty je úplně převálcovaly. Takže za mě manty! Nadruhou stranu jsou jedny SRPD21 v prodejním vláknu za zajímavou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Já mám manty, jsou perfektní, jenom ta luneta je moc lesklá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Abych to upřesnil, tenhle pohled na hodinky je fakt na pikaču, všechno se leskne a nevidíš nic. Jinak skvělý hodinky. Jinou slabinu nemají. Opravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Prostě ta lesklá luneta dokáže vypadat někdy fakt blbě. Teď jsem chytil ještě blbější pohled. Takhle ti to žádný shop ani prodávající nenafoti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 (upraveno) Já jsem si furt říkal, co ti na té lunetě vadí. Na všech fotkách na netu je krásně černá, kontrastní. Ale asi to bude hodně o úhlu a nasvícení. Takhle hnusná snad být ani nemůže. A to jsem chtěl mojí černou na SK5 mantách měnit za keramickou. Kašlu na to, dík. Upraveno 26. března 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Rozhodně je to důvod neměnit původní lunetu za keramickou, ale rozhodně to není důvod nekupovat King želvy. Protože abych byl upřímnej a hodinkám nekřivdil, ten nejblbější odlesk, jak jsem tak vypozoroval za ty dva dny, to dělá snad jenom u mě v pokoji, dělá to ta debilní barva stěn. Venku tenhle jev, kdy je skrz safír vidět, ale luneta se leskne moc nepozoruju. I přes ten lesk jsou to moje nejoblíbenější a určitě i nejlepší hodinky. Přesnost po 3 měsících nošení do práce stále ve 3 vteřinách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Takže šup na ruku i když se dneska budu válet, protože mám něco s druhou rukou. Nemusí želvy chodit jen do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Tak dnes celý odpoledne venku a žádné blbé odlesky to nehází. Jenom v tom pokoji, když je za mnou stěna. Naopak vypadají bombastický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamus132 Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 před 17 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Tak dnes celý odpoledne venku a žádné blbé odlesky to nehází. Jenom v tom pokoji, když je za mnou stěna. Naopak vypadají bombastický. Uff, tak ty vypadají skvěle. Už se těším až mi přijdou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 před 20 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Tak dnes celý odpoledne venku a žádné blbé odlesky to nehází. Jenom v tom pokoji, když je za mnou stěna. Naopak vypadají bombastický. Takže je to vlastně dobrý. Nemusíš měnit lunetu, ale stačí vymalovat pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Ono to bude nejenom u mě v pokoji, prostě velká světla plocha - zeď v odrazu. Ale venku dobrý. Celý den svítilo sluníčko a já se kochal. Okolím i hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Stejně si myslím, že by jsi mi tu lunetu měl prodat a dát si tam jinou, která ti bude vyhovovat i doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 To bohužel, při jakémkoli modu jsem rozhodnut strčit origo díly do šuplíku. Za nějakej pátek nebudou dostupné a originál se bude cenit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Odborníci, promluvte! Jsou mi velký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Hodinky dobrý, řemen dlouhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se