Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

Jasné, kyklop. Dúfam, že ho neprestanú na limitky dávať, inak by nebolo o čom točiť :D. Inak k tomu rákosníkovi, ktorý sa páči Strocekovi. Je to thajský herec Ananda Everingham. Miešanec, v JV Ázii vraj populárny. Podľa všetkého si ho ako svoju tvár vybralo Seiko a nahradilo Djokoviča (aspoň v tých končinách), keďže Ananda už začal prezentovať aj nepotápkové modely. Teda už som videl plagát s Premiermi, ktoré predtým prezentoval Novak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém je ten, že väčšina členov videla Turtle Zimbe iba na fotkách a z tých im je jasné, že sú škaredé :D. Pre jedného sú to šedivky, druhému vadí kyklop, tretiemu niečo ďalšie. Jednoznačne sú iné. Majú neštandardné farby, ktoré nie sú bezdôvodné a nesú odkaz. Pri tom všetkom nijak do sveta nekričia.

Našiel som môj starý komentár:

Nepáči sa mi tento typ ručičiek a nepáči sa mi ani puzdro. Každopádne sa mi páčia ako celok. Niečo, ako keď sú v kapele priemerní muzikanti, ale spolu im to šlape. Mal som ich v obchode položené vedľa piatich ďalších turtle, vrátane PADI a tieto ma jednoznačne oslovili najviac.

Odkaz ke komentáři

Za sebe říkám, že se mi kyklop líbí a klidně bych ho bral. Je pravda, že plno věcí se hodnotí podle fotek. Ty Zimbe nevypadaj nejhůř jako celek, ale trochu bych se obával toho kontrastu šedivý a bílo zelených indexů a ten kontrast nebudu asi takovej jako u černýho cifru. Jednou jsem si koupil jinej cifr než černej a nebylo to ončo (pro mě), proto jak jsem psal, že by se mi ty šedivý a do podobně laděnýho tónu ostatní barvy slejvaly  

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

.....želvy na cretionw..... už za 235.- dolarov pekna cena škoda že pre nas ešte nie konečna.....

Na Skywatchesu za 236 dolarů (modré a zlaté na tahu) a na gumě ještě méně. Vypadá to, že prvotní želví šílenství pomalu pominulo a trh se nasytil.

Odkaz ke komentáři

...tiež myslim ,že cenovka k 200.- euram im viac sluši a budu z nich konečne tie prave tool hodinky ponukajuce vyborny pomer cena kvalita.....už ma pomaličky začinaju chytat.............. a pači sa mi že je knim už dostupny aj aftemarket lunety skla atd a bude sa s nimi dat pohrat aj ked som to z hodinkami ešte nerobil ale chystam sa ...teda ja akorat možno vymenit vložku lunety .......sklo prip ine hodinar

Odkaz ke komentáři

Panove, jestli to tady uz probehlo, tak se omlouvam, ale nenasel jsem to. Jak jsou na tom pouzdra starych Sumo (SBDC003) a novych Sumo (SBDC033), jsou tam nejake zmeny? Ptam se jenom abych vedel, jestli se Seiko dokazalo zbavit tech udesne dlouhych nozicek, aby sly nasazovat i normalni remeny s rovnym koncem, aniz by mezi remenem a pouzdrem byla mezera jako prase. Nevite nekdo?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...