Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Diky za zpravu. Bylo to jen informacni. Me se moje puvodni Suma libi daleko vic (to X na ciferniku je podle me vylozene hnusny a zbytecny), tak jsem prave dumal nad tim, v cem ta zmena spociva. Svych SBDC003 se zbavit nehodlam (prodal jsem je uz 2x nebo 3x, vzdycky jsem se k nim vratil... tak uz jsem pouceny... a vzdycky to bylo drazsi nez posledne, kupoval jsem je vzdycky nove z Japonska).

Odesláno

ak klesnu na 200e budem musiet kupit dalsi kusok!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Dneska došly. Origo tah + mesh už je na cestě, ještě super džubilí, který není skladem a bude to komplet  :)

Upraveno uživatelem Strocek
  • po 3 týdnech...
Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Pánové na léto bych potřeboval ke svým želvám nějakej oranžovej gumák, nemá někdo nějakej tip na něco kvalitního?

na ebay je toho mraky, ale vyloženě jestli nemá někdo konkrétní dobrou zkušenost s něčím kvalitním

Upraveno uživatelem Strocek
Návštěvník Strocek
Odesláno

díky za tip, oranžovej Obris morgan už je objednanej, trošku mě sere, že teda broušená spona bude až v květnu, jestli to dobře chápu, tak jsem vzal lesklou.

Odesláno

díky za tip, oranžovej Obris morgan už je objednanej, trošku mě sere, že teda broušená spona bude až v květnu, jestli to dobře chápu, tak jsem vzal lesklou.

Přebrousíš houbičkou :)

Návštěvník Strocek
Odesláno

a "namažeš" ještě něčím tu houbičku nebo stačí ta zelená strana samotná?

Návštěvník Strocek
Odesláno

Na tom meši vypadaj parádně. Měl jsem meš i Monstrech, ale tam to nevypadalo tak dobře. 

Odesláno

Tak želvam neuniknu. Akorát váhám nad Padi anebo obyč pepsi variantě...

Ma smysl řešit u těchto hodinek původ? Respektive jít po Jap..?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...