little_w Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Diky za zpravu. Bylo to jen informacni. Me se moje puvodni Suma libi daleko vic (to X na ciferniku je podle me vylozene hnusny a zbytecny), tak jsem prave dumal nad tim, v cem ta zmena spociva. Svych SBDC003 se zbavit nehodlam (prodal jsem je uz 2x nebo 3x, vzdycky jsem se k nim vratil... tak uz jsem pouceny... a vzdycky to bylo drazsi nez posledne, kupoval jsem je vzdycky nove z Japonska).
minimus80 Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 ak klesnu na 200e budem musiet kupit dalsi kusok! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Strocek Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 (upraveno) Dneska došly. Origo tah + mesh už je na cestě, ještě super džubilí, který není skladem a bude to komplet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. února 2017 uživatelem Strocek
Návštěvník Strocek Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 klasická černá kombinace je IMHO nejhezčí, jinak není nad origo tah... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 bronz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chumpus Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 (upraveno) Jo, to dělal jeden týpek z Indonésie. Před časem jsem se ho ptal, za jedno pouzdro chtěl cca 10 tisíc CZK. Upraveno 18. února 2017 uživatelem Chumpus
Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 tady ho máme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 pred troma tyzdnami mi rupol ventil na pripojke a o druhej rano mi ho menil podobny typek. bol cely spinavy a vyzeral, ze tie matice dotahuje zubami.
Návštěvník Strocek Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 (upraveno) Pánové na léto bych potřeboval ke svým želvám nějakej oranžovej gumák, nemá někdo nějakej tip na něco kvalitního? na ebay je toho mraky, ale vyloženě jestli nemá někdo konkrétní dobrou zkušenost s něčím kvalitním Upraveno 6. března 2017 uživatelem Strocek
AndyAaron Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Zkus Crafter Blue: https://www.crafterblue.com/universal-rubber-strap-cb01 Nebo Watchgecko: https://www.watchgecko.com/rubber-watch-straps
dan83 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Pánové na léto bych potřeboval ke svým želvám nějakej oranžovej gumák, nemá někdo nějakej tip na něco kvalitního? na ebay je toho mraky, ale vyloženě jestli nemá někdo konkrétní dobrou zkušenost s něčím kvalitním http://www.obrismorgan.com/natural_rubber_01_org_22.html mam uz 3 a jsou super
Návštěvník Strocek Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 díky za tip, oranžovej Obris morgan už je objednanej, trošku mě sere, že teda broušená spona bude až v květnu, jestli to dobře chápu, tak jsem vzal lesklou.
Jarett Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 díky za tip, oranžovej Obris morgan už je objednanej, trošku mě sere, že teda broušená spona bude až v květnu, jestli to dobře chápu, tak jsem vzal lesklou.Přebrousíš houbičkou
Návštěvník Strocek Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 a "namažeš" ještě něčím tu houbičku nebo stačí ta zelená strana samotná?
kopis Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Na creationwatches mají právě 10% slevu na želvy při zadání promotional code "turtle"
Návštěvník Strocek Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Na tom meši vypadaj parádně. Měl jsem meš i Monstrech, ale tam to nevypadalo tak dobře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
People Odesláno 11. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Takto ma prenasleduju zelvy, ale ja odolavam. Zatial jedny stacia
Lukyn77 Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Takto ma prenasleduju zelvy, ale ja odolavam. Zatial jedny stacia Chybí mi tam PADi verze ;-)
pjr86 Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Tak želvam neuniknu. Akorát váhám nad Padi anebo obyč pepsi variantě...Ma smysl řešit u těchto hodinek původ? Respektive jít po Jap..? Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se