Daemonultimate Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 (upraveno) BALL Watch Co. ENGINEER Hydrocarbon SILVER FOX Pod názvem Stříbrná liška, lépe Stříbrný lišák, nehledejte nic jiného, než přezdívku plukovníka Roberta Stephense, pilota USAF, který se dne 1. května 1965 stal nejrychlejším mužem (Mach 3) v nejvyšší letové výšce 80.257 stop (cca 24,5 km) s letadlem YF-12. https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_L._Stephens Limitovaná edice z řady Engineer Hydrocarbon má COSC cerifikát, odolnost vůči magnetismu do 12,000 A/m, odolnost proti nárazu do 7,500Gs a WR 333 metrů. Stříbrného lišáka v plné zbroji najdeme vyobrazeného na dýnku hodinek. Zdroj: Wikipedia, www.wvi.com, Oceanic Time Upraveno 29. října 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 tohle je moc pekny. cim mene trubic na cifru, tim lepe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 Ta kresba na cifru, to je varecka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 Spis smetacek, ne? Moc pekny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 (upraveno) Spis smetacek, nehttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34241-humor/?p=1552737 Upraveno 29. října 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34241-humor/?p=1552737Presne trefeny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Ta kresba na cifru, to je varecka? Spíš zvon na prošťuchování syfónů. Tyhle hodinky prostě žeru, i když od mých spacemasterů se liší minimálně, i toho Lišáka mám na dýnku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 To datum oddelene od dne mi přijde dost nestastny. Přes to bych se bohuzel neprenes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 (upraveno) To datum oddelene od dne mi přijde dost nestastny. Přes to bych se bohuzel neprenes to máš pravdu, nešťastná kombinace.Nesedí mi ani ten font na lunetě, je to jako číslo malovaný štětkou na tank. Upraveno 31. října 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Day-date bych dal, cele hodinky bych bral. Budu za blazna, ale tu ochranu korunky, ktera tlaci fakt ne:(.Za mne urco jsou lepsi Skindiver II. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 U Ball si cenim, že se konstrukčně snažej, ale designově bych si nevybral ani jedny, prostě každá holka neni pro každýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Mám engineer II a nic netlačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 (upraveno) Mám engineer II a nic netlačí.Verim, ja je ale zkousel a fakt mi tlacily, nedovedu si treba predstavit s tim treba ridit auto 10 hodin. Je to ale asi muj problem. Jeste extremnejsi je ale Panerai a to jejich ousko. Edit: koukam na Tve foto a prijde mi, ze to mas natlacene na hrbet ruky, tak nevim. Upraveno 31. října 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Day-date bych dal, cele hodinky bych bral. Budu za blazna, ale tu ochranu korunky, ktera tlaci fakt ne:(.Za mne urco jsou lepsi Skindiver II. Mám dé facto shodný model tvarem pouzdra a na pravé netlačí vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 (upraveno) Mám dé facto shodný model tvarem pouzdra a na pravé netlačí vůbec.Vim, to dobre vim. Prave na srazu jsem zkousel ty Tve, pamatujes:). Na prave ruce je to pohodicka.Edit: bohuzel hodinky nosim jen na leve ruce. Upraveno 31. října 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Honza je vyladil do dokonalosti...a stačilo je dát na druhou ruku a problém je pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se