dubraro Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 V Parexu v Pardubicich. Nebo Mavex Turnov. Neposílá se poštou, musíte si jej osobně vyzvednout. Výrobcem je SANDO Všetaty.
1Lachtan Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Díky, díky, díky - teď ještě akorát vymyslet čas na výlet z Prahy do Pardubek
alt Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Chronor je dobra vec - ja si pro nej posilam pribuzne.
Stepino Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 To Lachtan: dlouho jsem premyslel odkud znam tvuj avatar. pak jsem na to prisel - volvoklub kazdopadne kdyby jsi do tech Pardubic jel prispeju Ti na benal , kdyz ten chronor vezmes i pro me. Objednaval jsem si tam ted sice naradi ale na chronor jsem docista zapomnel.
dubraro Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 (upraveno) To Lachtan: dlouho jsem premyslel odkud znam tvuj avatar. pak jsem na to prisel - volvoklub kazdopadne kdyby jsi do tech Pardubic jel prispeju Ti na benal , kdyz ten chronor vezmes i pro me. Objednaval jsem si tam ted sice naradi ale na chronor jsem docista zapomnel. Obecně by bylo vhodné, aby ten kdo jede osobně do Parexa, dal ostatním vědět. Jednak kvůli spojení objednávek - amatéři mohou mít problémy s minimálním objemem objednávky 500Kč. Jednak kvůli tomu, že Parexo má tradičně s vyřizováním objednávek problémy - ledasco zapomenou nebo pošlou jiné než bylo zamýšleno. Jednak Chronor se stejně poštou neposílá. Jednak poštovné 160Kč taky není z nejlevnějších. Takže - jede teď někdo z Prahy a je ochoten něco přibrat? Nabízím totéž až pojedu, tak za měsíc za dva, i s dovozem na ostravsko. Ještě něco ke Chronoru - je vhodné přinést si na něj vlastní nádobu (lahev). Upraveno 31. ledna 2008 uživatelem dubraro
1Lachtan Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 To Lachtan: dlouho jsem premyslel odkud znam tvuj avatar. pak jsem na to prisel - volvoklub kazdopadne kdyby jsi do tech Pardubic jel prispeju Ti na benal , kdyz ten chronor vezmes i pro me. Objednaval jsem si tam ted sice naradi ale na chronor jsem docista zapomnel.:) Add Volvoklub - Naprosto správně, v tomto směru jsem poněkud konzervativní, takže stejný avatar. Bohužel nick Lachtan byl již zabraný (předpokládám, že to byl Lachtan z Benešovského letiště ), takže jsem musel volit tuto alternativu Add Pardubice - ještě nevím, zda tam pojedu sám, nebo poprosím někoho jiného kdo tam bude mít cestu. Dokonce mě i napadla myšlenka požádat některého pardubického (a okolí) člena Volvoklubu o spolupráci při vyzvednutí a dopravě do Prahy. Zkusím něco zorganizovat a pak bych následně do tohoto topiku dal oznámení o plánované akci. Představuji si to zatím tak, že bych podle zájmu koupil větší množství Chronoru, nechal přivézt do Prahy a následně by byl k vyzvednutí v P10. P.S. : co ten Chronor vůbec stojí ? xxx/Ltr ???
sisi Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Mavex Turnov 1 litr 100,-- Kč P.S. : co ten Chronor vůbec stojí ? xxx/Ltr ???
Filipes Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 no a dá se tam nakoupit i něco jinýho krom chronoru? je tam něco jako podniková prodejna??
sisi Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 no a dá se tam nakoupit i něco jinýho krom chronoru? je tam něco jako podniková prodejna?? Podívej se tady http://www.mavex.cz/
dubraro Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 no a dá se tam nakoupit i něco jinýho krom chronoru? je tam něco jako podniková prodejna?? V Mavexu jsem osobně nikdy nebyl. Ale nějakou prodejnu mít musí, když Chronor neposílají poštou. Zajímavá je jejich nabídka strojků - mají prakticky všechny quartzové strojky a některé nejběžnější mechanické strojky jako náhradní díl za většinou zajímavou cenu. Kromě toho mají docela dobrý výběr pásků. U pásků bohužel nejsou na webu ceny, kdo chce tak mu ceník pošlu, já jsem si ho vydyndal. Nářadí, sklíčka, těsnění a podobně.
vana Odesláno 1. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2008 V Mavexu jsem osobně nikdy nebyl. Ale nějakou prodejnu mít musí, když Chronor neposílají poštou. Zajímavá je jejich nabídka strojků - mají prakticky všechny quartzové strojky a některé nejběžnější mechanické strojky jako náhradní díl za většinou zajímavou cenu. Kromě toho mají docela dobrý výběr pásků. U pásků bohužel nejsou na webu ceny, kdo chce tak mu ceník pošlu, já jsem si ho vydyndal. Nářadí, sklíčka, těsnění a podobně. Náhodou, mě ho poštou poslali. Nalili to do PET lahve a přišlo to v krásný krabici. Tak zkuste do Parexa napsat, koupil sem ho v září, tak třeba už to změnili, že to poštou neposílaj, ale mě to poslali v pohodě bez nejmenší námitky.
Filipes Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 dubraro - na ten ceník řemínků bych mrknul, díky
mechano Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Náhodou, mě ho poštou poslali. Nalili to do PET lahve a přišlo to v krásný krabici. Tak zkuste do Parexa napsat, koupil sem ho v září, tak třeba už to změnili, že to poštou neposílaj, ale mě to poslali v pohodě bez nejmenší námitky. Tak to nikde neventiluj , snaživý úředník by z toho mohl udělat teroristickej útok.
Qvido Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Podívej se tady http://www.mavex.cz/ Týýývado !! Budu asi muset přehodnotit svojí cenovou politiku ! http://www.mavex.cz/naradi.htm
koblih69 Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 Týýývado !! Budu asi muset přehodnotit svojí cenovou politiku ! http://www.mavex.cz/naradi.htm ... a to nejsou jediný http://www.conrad.cz/sada-pro-hodinare-v-p...-14-ks+dp77964/ myslím, že tvoje cena je víc něž lidová... mám tu sadu z 1. várky a rozhodně se to vyplatilo.
kopferkingel Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 Nebo Mavex Turnov. Neposílá se poštou, musíte si jej osobně vyzvednout. Výrobcem je SANDO Všetaty. Sando Všetaty?? Proboha...já bydlím kousek od Všetat a nikdy jsem si toho nevšiml No tak to si tam zajedu rovnou se sudem na vozíku za autem.
koblih69 Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 Sando Všetaty?? Proboha...já bydlím kousek od Všetat a nikdy jsem si toho nevšiml No tak to si tam zajedu rovnou se sudem na vozíku za autem. ... no a překně rozleješ do PETek a rozešleš ho za mrzký peníz nám co to mají daleko !
Honza05 Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 Tak to nikde neventiluj , snaživý úředník by z toho mohl udělat teroristickej útok. Chronor jsem objednal v Parexo v pátek telefonem, tento týden v úterý tu byl! Funguje to, doporučuji!
1Lachtan Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Odesláno 29. února 2008 Abych nějak zakončil své předchozí zvědavé dotazy týkající se tohoto tématu - chválím kvalitu služeb poskytovaných fy. Mavex
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se