Terezie Odesláno 8. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 na ty modrý seamastry za 98 800
Micey Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Tak to je vyborna cena, lepsi to uz nebude. Kdyz uz, tak uz:)
Terezie Odesláno 8. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 řekněte mi ještě prosim proč jsou ty quartzky blbý..díky
xcmaniax Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Nejsou blby. Proc by mely:) jen automaty sedi k Omega lip.
USER47 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 (upraveno) Nejsou blbý, ale většina lidí se tady zajímá spíš o tradiční mechanickou hodinařinu, než baterkový strojky. Zejména v týhle třídě.Jinak quartz je asi pro běžnýho uživatele praktičtější, je přesnější a odolnější vůči nárazům, ale zájem o hodinky je dost iracionální záležitost, takže většina místního osazenstva fandí spíš těm ozubenejm soukolím a vrtícím se setrvačkám než elektronice:). Upraveno 8. listopadu 2015 uživatelem USER47
Micey Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 No a hlavne novy bondovky (od roku 2012, tusim?) s keramickou lunetou jsou jenom automaty, takze pokud maj nekde quartz, je to starej model a za ty prachy to uz dle me nestoji.
prischera Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Nejsou blbý, jen prostě na fóru maniaků do hodinek musíš holt čekat, že silně preferujeme mechaniku. Ber to tak, že my vnímáme hodinky jako něco s duší, ty tikající kolečka uvnitř nás fascinují, je to vrchol mechaniky. Baterka je taková... Já bych třeba tolik peněz za quartzky prostě nedal (mimochodem mám právě tebou zmiňované bondovky a jsou super). Na druhou mají mechaniky i spoustu nevýhod. Jsou náchylné na otřesy (třeba sjezd na kole, sekání sekerou a podobně jim nedělá dobře). Jsou méně přesné, mě dělají cca 3-4 vteřiny do plusu denně a to je velmi solidní hodnota. A budou časem potřebovat servis (to quartzky taky, ale levnější). Ale stejně u mě bodujou mechaniky Dám ti sem jednu motivační fotku
baza Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 (upraveno) Jestli tomu dobře rozumím, vybírá se z těchto dvou: Bondovky mají průměr 41mm, což je ideál. Jsou to automaty, tedy dražší, ale zase za hodně dobrou nabídnutou cenu. Aqua Terry mají jen 38,5mm, pro někoho už jsou dost malý. Jinak pokud quartz nevadí, tak se zase něco ušetří. Doporučoval bych hodinky prohlédnout a vzít do ruky, než objednáš. Edit: Já bych asi vybral černý bondovky... Upraveno 8. listopadu 2015 uživatelem baza
Tomak Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 (upraveno) 72 je skvělá cena. Já sám mám raději quartz než automat, ale v quartzu tak krásný hodinky jako jsou tyhle modrý seamaster (zde na fóru známé jako "SMP" nebo "bondovky") neseženeš. Sám bych za ty baterkové aqua terra tolik peněz nedal, navíc na chlapské ruce působí dost malé. Upraveno 8. listopadu 2015 uživatelem Tomak
slice Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 nejak mi uniklo, prečo by to mali byť práve omegy. samozrejme, keby mne daroval niekto k narodkám bondovky, tak ho nosím na rukách. ale s budžetom do 65000 toho u omegy človek moc nenarobí. terezie ani nemá moc na výber predviesť, akú má dizajnovú predstavu, pretože badžetom sa odlimitovala k bondovkám, ktoré sú aj tak pri super kúpe nad limit. bavíme sa samozrejme o automatoch, ktoré v týchto cenových reláciách majú podľa mňa význam.v prvom rade by ma zaujímala motivácia terezie práve k omegám (mimochodom PO a Aqua Terra považujem za dream combo). za 65000 sa dajú kúpiť napr. nejaké tag heuer, eterna, rado...
Jörg8X Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Tak Omegu zná každej, Eternu nikdo. Takže dává smysl, když je to pro někoho, koho hodinky nezajímají, aby to bylo něco "známého"
JanNovakJan Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Omegu zná každý, ale nezřídka ti neznalí jenom proto, že se všude povalují plagiáty. Toto u Eterny asi nehrozí.
slice Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 (upraveno) tag heuer pozná tiež každy. a hlavne tie tváre, čo im robia reklamu. di caprio, hamilton, jason bourne (matt damon) z mojej profilovej fotky.. Upraveno 9. listopadu 2015 uživatelem slice
Terezie Odesláno 9. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 diky..i za to fofo..ok, ja de pojedu podívat k tomu provaznikovi..Me se taky líběj..
baza Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Teri, nezapomeň sem napsat, jak to nakonec dopadlo :-)
Terezie Odesláno 9. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 jj, napisu:)..mám z toho hlavu teda;)
Rufanius Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Pokud bych mohl poradit tak bych se té omegy v quartz nebál. Pokud si pamatuji tak prince William nosí taky OMEGY seamaster quartz a je to dárek od jeho matky princezny Diany. Takže pokud mu chcete dát dárek a nezrujnovat rozpočet tak bych do toho klidně šel i s tím odkazem kod je nosí. Měl je dokonce i ve svatební den. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
USER47 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 (upraveno) edit: jo ono jde o automatický keramický SM za 72? Beru zpět, to se zdá jako dobrá cena. Upraveno 9. listopadu 2015 uživatelem USER47
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se