Přejít na obsah

prosím o radu s koupí hodinek Omega


Doporučené příspěvky

ahoj, prosím o radu nějakýho slušnýho chlapa, kterej ví něco o hodinkách:)..a nebude mi nadávat, že kupuju když nic nevím:), nevím no, chci udělat manželovi radost..Zkrátka: Chtěla bych manželovi koupit k 30. narozeninám Omegy do 65 000...v podstatě jediný, který jsem za tuto cenu našla byly constellation-ty nechci a pak seamaster aqua terra quartz..Ty mají za necelých 57 000,-...Můžete mi říct moc prosím, zda je to dobrá volba? Chci určitě koupit nové, v Praze a automaty..Upozorňuju, že manžel neni žádnej extra znalec, zatím nosil vždy jen fashion hodinky typu armani atd:)..ne že by nechtěl Omegy, ale nebylo na ně..Koc děkuju za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ty jo, to je rozpocet dost naprd na omegy. Ty seamastery jsou fajn, ale ty penize bych za tyhle baterky uz nedaval. Na Chrono 24 se k ty castce priblizi Keramicke bondovky ( Seamaster profesional), u nas tezko. Mozna bys stejnou paradu udelala s Orisk nebo Longines.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mam svoje pochyby, ze holka co nevi o hodinkach nic vejde do prodejny na staromaku a dostane slevu 20%. Jestli jo, tak pak jednoznacne bondovky. Univerzalnost, pribeh, i u neznalych slusna preztiz. A taky se vetsinou libi vzdy, takze bez problemu jako darek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rovnez s tim rozpoctem na nove Omegy to nevidim ruzove v CR, zni to asi paradoxne, ale 65 000 Kc neni az tolik.

Zkus se podivat sem maji tam ruzne znacky, obchod je to provereny.

 

http://www.chronoshop.cz/eterna/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

děkuju:)..no ty bondovky mi nabídlo hodinářství provazník po slevě asi za 72..ale to už je prostě dost..:/..chronoshop znam..tam se tomu dá věřit???..Já když přijdu do Dušáka, tak právě nemám šanci:)), to je pravda..vnutěj mi cokoliv, hlavně něco:)

Urcite Chronoshop je vyborny obchod, osobne ho muzu doporucit a myslim, ze nejen ja. Tady je recenze od lidi co tam kupovali.

 

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/7533-wwwchronoshopcz/page-22&do=findComment&comment=1558844

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli to je cena za ty novy s keramickou lunetou a na ocelovym tahu, tak uz bych neco prihodil a vzal je. Je to dobra cena a od Omegy v tyhle relaci lepsi value for money nebude. Jeste me napadaji treba Breitling colt, tam by s to se slevou taky mohlo dostat k rozpoctu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...