jacob Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 Zdravím Vás všechny, potřeboval by jsem pomoci s posouzením pravosti hodinek Vacheron Constantin. Známý nás poprosil o nějaké info k těmto hodinkám, ale bohužel ja nedokážu posoudit zda jsou pravé či ne. Hodinky mají automatický nátah, na každém ciferníku lze nastavit jiný čas, kvalita zpracování (i detail jako spona řemínku) je na velice dobré urovni. Všem děkuji, Kuba.
Jaem Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 Nic v zlom, ale tieto hodinky fabriku vo svajciarsku urcite nevideli
jacob Odesláno 10. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2007 Děkuju za odpověd, moje hodinky to opravdu nejsou, takže jestli to jsou repliky nebo originály mě nijak nepoznamená :-)
Conrad Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 (upraveno) Jaem napsal: Nic v zlom, ale tieto hodinky fabriku vo svajciarsku urcite nevideli Nechci polemizovat jen pro upřesnění a další zkušenost co vše se ti na nich nezdá? díky Upraveno 10. října 2007 uživatelem Conrad
xlaque Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 Nie su to tie z Aukra,čo sme riešili ?
Jaem Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 Conrad napsal: Nechci polemizovat jen pro upřesnění a další zkušenost co vše se ti na nich nezdá? díky - uska na uchytenie remienka - maju tvar, ktory som nevidel na ziadnom, ani vintage, modeli a spona na remienku - korunka a helvetsky kriz na nej - rucicky a ich uchytenie na oskach ale najma "reverso" komplikacia - na jednej strane "open heart" na druhej mimostredova sekundovka. Tak ale kde v riti je potom rotor? ci maju mikrorotor? ale potom su velmi tenke...
B.F.G. Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 Mě se např. nezdá signování na přezce. Na fotce vidím logo vypálené laserem, typická záležitost replik.
Pepino65 Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 (upraveno) Myslím, že je to fake. Nejblíže je tomu model Malte Grande Classique, ale ten vypadá takto: Upraveno 10. října 2007 uživatelem Pepino65
hciq Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 (upraveno) No když pominu to obludný pouzdro, to divný reverso a ten diskutabilní průhled na setrvačku, tak Vacheron ve svých strojích používá KIF absorber a vždy asi s mikroregulací, to co je trochu vidět na tý fotce se jeví jako hodně divnej novodiac nebo něco takovýho. Upraveno 10. října 2007 uživatelem hciq
Bobr Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 Jaem napsal: - korunka a helvetsky kriz na nej V čem nesedí? (Rád se poučím)
Mech Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 xlaque napsal: Nie su to tie z Aukra,čo sme riešili ? Mně se zdá, že ty měly číselník každý jiné barvy.
jacob Odesláno 11. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2007 Tak z Aukra určitě nejsou, na to musím odpovědět jako první... Děkuju všem co mi odpověděli a pomohli mi tím s vyřešením problému ohledně pravosti...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se