šíma Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 Platí to i na tomto fóru? Je tu vůbec nějaká žena?
Jakubisko Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 Nevim, jestli prislovi Za vsim hledej zenu plati i tady, ale rozhodne tu nejsme uzavreny pansky klub minimalne viz - http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8924
N4M Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 Nevim, jestli prislovi Za vsim hledej zenu plati i tady, ale rozhodne tu nejsme uzavreny pansky klub minimalne viz - http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8924 Hmmmm, než mu dávat odkaz na tuto diskusi, to bych mu radši existenci nějaké ženy zatajil
uns Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 No ja myslím, že tu bola aj horšia diskusia so ženou. Neviem ju teraz v rýchlosti nájsť. Ale pamatám si ako nás dotyčná dáma presviedčala o správnosti toho , že kúpila na Aukre 100 percentný fejk.
Jaem Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 No ja myslím, že tu bola aj horšia diskusia so ženou. Neviem ju teraz v rýchlosti nájsť. Ale pamatám si ako nás dotyčná dáma presviedčala o správnosti toho , že kúpila na Aukre 100 percentný fejk. Na tu diskusiu sa pamatam :D Tusim sa jednalo o "Breitlingy" za 23000,-
N4M Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 Na tu diskusiu sa pamatam :D Tusim sa jednalo o "Breitlingy" za 23000,- JJ, máte pravdu. Ale tohle nemyslel. Já myslel tu diskusi, jako takovou. Na to vlákno bych neodkázal snad nikoho, bych se musel stydět.
emka Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 Hlasim se coby zenska clenka fora :-) sice povetsinou vystupuji v roli ticheho pozorovatele, ale radost z toho mam stejnou. I kdyz po nakupu druhych hodinek za pul roku jsem se zarekla, ze sem prestanu chodit. Ale kdyz ony jsou tak krasne...
falkkon Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 Hlasim se coby zenska clenka fora :-) sice povetsinou vystupuji v roli ticheho pozorovatele, ale radost z toho mam stejnou. I kdyz po nakupu druhych hodinek za pul roku jsem se zarekla, ze sem prestanu chodit. Ale kdyz ony jsou tak krasne... Ta fotka s polostíny je hezká! To sama?
emka Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 Ta fotka s polostíny je hezká! To sama? Nene, veskerou chvalu smeruj na Kubsona; mne se v tu chvili nepodarilo vygooglit zadny lepsi obrazek...
kubson Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 to je jednoduché - protože žádný lepší neexistuje při pohledu na tu fotku si nějak nevzpomínám proč jsem je vlastně prodával
NIGHTinGALE Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 Nene, veskerou chvalu smeruj na Kubsona; mne se v tu chvili nepodarilo vygooglit zadny lepsi obrazek... Emko, docela by mě zajímalo, jak vypadají ty hodinky na dámské ručce. Nějak si je tam nedokáži představit. Nešlo by foto? Klidně i nepodařené... Díky. Aspoň bude nějaká změna po těch našich ošklivých chlupatých chlapských rukách
emka Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 to je jednoduché - protože žádný lepší neexistuje při pohledu na tu fotku si nějak nevzpomínám proč jsem je vlastně prodával Nojo, to bude ten pravy duvod! Neboj, spirity jsou v dobrych rukou, kazdy den je laskyplne lestim a vecer jim ctu pohadky
Návštěvník YPO Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 to je jednoduché - protože žádný lepší neexistuje při pohledu na tu fotku si nějak nevzpomínám proč jsem je vlastně prodával ha ha takže to jsou ty putovní ..... pravda je ta,že jsou to hodinky na které jen tak nezapomenu i když jsem je kvůli velikosti nenosil .... je to podařený model
Franta Dobrota Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 Hlasim se coby zenska clenka fora :-) ... Mohla bys nám poslat svou fotku???
vor Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 Mohla bys nám poslat svou fotku??? Ale tady to přece není www.libimseti.cz :D
Návštěvník Snow Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 Mohla bys nám poslat svou fotku??? :lol2: :lol2:
NIGHTinGALE Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Odesláno 14. října 2007 Mohla bys nám poslat svou fotku??? Teď jsi ji vyplašil. Určitě už lituje, se přiznala k chromozomům XX. Zase se odmlčí a bude to skoro jako u Erbena. "U lavice dítě stálo, z plna hrdla mlčelo." A já se té fotky Seiko na dívčí ručce nedočkám
farářskej Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Odesláno 14. října 2007 A já se té fotky Seiko na dívčí ručce nedočkám Vyfoť je na svý a máš to za jedny prachy... hubeňoure
NIGHTinGALE Odesláno 14. října 2007 Nahlásit Odesláno 14. října 2007 Vyfoť je na svý a máš to za jedny prachy... hubeňoure Tak mi je kup
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se