Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No ja myslím, že tu bola aj horšia diskusia so ženou. Neviem ju teraz v rýchlosti nájsť. Ale pamatám si ako nás dotyčná dáma presviedčala o správnosti toho , že kúpila na Aukre 100 percentný fejk. :crying_anim02:

Odesláno
No ja myslím, že tu bola aj horšia diskusia so ženou. Neviem ju teraz v rýchlosti nájsť. Ale pamatám si ako nás dotyčná dáma presviedčala o správnosti toho , že kúpila na Aukre 100 percentný fejk. :crying_anim02:

Na tu diskusiu sa pamatam :D:D Tusim sa jednalo o "Breitlingy" za 23000,-

Odesláno
Na tu diskusiu sa pamatam :D:D Tusim sa jednalo o "Breitlingy" za 23000,-

JJ, máte pravdu. Ale tohle nemyslel. Já myslel tu diskusi, jako takovou. Na to vlákno bych neodkázal snad nikoho, bych se musel stydět.

Odesláno

Hlasim se coby zenska clenka fora :-) sice povetsinou vystupuji v roli ticheho pozorovatele, ale radost z toho mam stejnou. I kdyz po nakupu druhych hodinek za pul roku jsem se zarekla, ze sem prestanu chodit. Ale kdyz ony jsou tak krasne...

585260183_202e45ac17.jpg

Odesláno
Hlasim se coby zenska clenka fora :-) sice povetsinou vystupuji v roli ticheho pozorovatele, ale radost z toho mam stejnou. I kdyz po nakupu druhych hodinek za pul roku jsem se zarekla, ze sem prestanu chodit. Ale kdyz ony jsou tak krasne...

585260183_202e45ac17.jpg

Ta fotka s polostíny je hezká! :notworthy: To sama?

Odesláno
Ta fotka s polostíny je hezká! :notworthy: To sama?

Nene, veskerou chvalu smeruj na Kubsona; mne se v tu chvili nepodarilo vygooglit zadny lepsi obrazek...

Odesláno
Nene, veskerou chvalu smeruj na Kubsona; mne se v tu chvili nepodarilo vygooglit zadny lepsi obrazek...

Emko, docela by mě zajímalo, jak vypadají ty hodinky na dámské ručce. Nějak si je tam nedokáži představit.

Nešlo by foto? Klidně i nepodařené... Díky.

Aspoň bude nějaká změna po těch našich ošklivých chlupatých chlapských rukách :)

Odesláno
to je jednoduché - protože žádný lepší neexistuje :devil:

při pohledu na tu fotku si nějak nevzpomínám proč jsem je vlastně prodával :crying_anim02:

Nojo, to bude ten pravy duvod! :notworthy:

Neboj, spirity jsou v dobrych rukou, kazdy den je laskyplne lestim a vecer jim ctu pohadky :rolleyes:

Návštěvník YPO
Odesláno
to je jednoduché - protože žádný lepší neexistuje :devil:

při pohledu na tu fotku si nějak nevzpomínám proč jsem je vlastně prodával :crying_anim02:

ha ha takže to jsou ty putovní :D ..... pravda je ta,že jsou to hodinky na které jen tak nezapomenu i když jsem je kvůli velikosti nenosil .... je to podařený model

Odesláno
Mohla bys nám poslat svou fotku??? ;)

Teď jsi ji vyplašil. Určitě už lituje, se přiznala k chromozomům XX.

Zase se odmlčí a bude to skoro jako u Erbena. "U lavice dítě stálo, z plna hrdla mlčelo."

A já se té fotky Seiko na dívčí ručce nedočkám :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...