Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý večer všem,

můj šestnáctiletý bratr by si k Vánocům přál nějaké hodinky. Limit je okolo 5000KČ. Spíš automaty než kvarcky. Nemá přímo vyhraněný styl. Ukazoval jsem mu nějaké Seika pětky a Orienty. Zalíbily se mu tyto http://www.skywatches.com.sg/reviews/orient-gmt-automatic-watch-dj05002b.htm - máte někdo zkušenosti s tímto typem strojku? Myslíte, že je GMT komplikace problémová? Děkuji za všechny rady. 

Odesláno (upraveno)

Za tu cenu bezkonkurenční, problémovost bych tam nehledal. Je to standardní automat kalibr, v případě Orientu desetiletími osvědčený, s "nasazenou" gmt komplikací

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno (upraveno)

Obligátní odpověď do 5 tisíc je seiko 007 nebo orient ray a jestli se mu líbí oblekovky, tak orient bambino, to by byla na 16 let hodně vyspělá volba :-) Edit: do pěti se dají sehnat i monstra, s těmi bude ve škole vyčnívat :-)

Upraveno uživatelem Ruiz.aw
Odesláno

V rámci Orient Star bych mrknul na tyhle:

Nevím teda jak má velkou ruku, pouzdro má tuším kolem 41mm s 22mm rozpětím nožek, což na chlapecký zápěstí může bejt už trochu velký.
Odesláno

tak tie sú fičácke. a jak hovorí pavel, drž bráchu od fóra. po týchto fešandách mu začnú vrtať v hlave automaty..

Odesláno

Přesně tyhle Laco jsem měl. Asi fajn volba, ale quartz by mohl za chvíli omrzet, takze radeji drz bratra od chronofóra :)

Haha pokusím se :)

Odesláno

tak tie sú fičácke. a jak hovorí pavel, drž bráchu od fóra. po týchto fešandách mu začnú vrtať v hlave automaty..

To si na ně bude muset nejdřív vydělat :) už tyhle jsou dvojku přes limit. Budu muset přispět :)

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Takový fajnovky do společnosti :-)

Na tvrdší práci bych si je nebral :-(

On neví, co je to práce. Natožpak tvrdší :D
Odesláno

Tak hodinky udělaly radost. Akorát ten pásek je fakt moc dlouhej. Myslíte, že dělat do něj další dirku je dobrej nápad? 5f10a87d540a284c5c006bad6fb74e27.jpg

Veselé Vánoce všem!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...