USER47 Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 (upraveno) Ono taky není swiss jako swiss. Jinak Citizen je ok, stejně tak Seiko. Možná by chtělo ujasnit si, zda chce quartzky nebo mechaniky. Upraveno 22. listopadu 2015 uživatelem USER47
Petr34 Odesláno 22. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Tyhle nevypadají zle. http://www.hodinky-koscom.cz/cz/maurice-lacroix-el1087-ss001-310 Každopádně dle ejkho partnerky se mu prostě líbí i chronografy holt to tak je a decentnější než přepláceané hodinky,spíše s kulatějším designem než hrany apod.Nějak s ní probereme ještě ty swiiss značky, ale nějaká lxuusní značka swiis která by měla pěkné a elegantní hodinyk mezi 10-14 asi nenajdeme, max je 16,těch 18náct to už by bylo fakt jen kdyby to bylo nevyhnutelné jinak NE.rozměry Prý něco jako měl minule tzv kolem cca 42-45mm bez korunky. PS: blbej dotaz na závěr pokud někde doma máma zahrabané staré hodinky tuším že snad festina asi za 4tisíce nebo 5tisíc u kterých se vybila baterka a při přemístění věcí je nemůžeem dohledat,jsou staré asi 4-5roků a baterka tam je vybitá odhadem 1.5-2roky může tam ta hodinářská baterka vytéct a poškodit hodinky případně protéct ocel.pouzdrem těch hodinek a něco poškodit? Nevíme kde a na čem jsou zahrabané, tak kdyby náhodou vytekly.Díky za info.
Petr34 Odesláno 22. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 To je mu jedno, vždycky se mu líbiiy mechaniky, ale měl vždy quartz a nestěžoval si
JanNovakJan Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Na rádiem řízený quartz 10 let nesáhne, to je výhoda. Ale mechanika je o duši
Petr34 Odesláno 22. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Já to chápu jak to myslíš, Myslím žeani s jedním neudělám chybu, zas to že mechaniku by se musel trošku starat je výhoda pro něj anučit se chovat k hodinkám, quartz má bez starosti. Ale on vždycky hodinky opatroval to si zas na věci dává bacha sť je to co je za věc
JanNovakJan Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Jestli má k hodinkám vztah, tak vezme mechaniku. Jestli to bere jenom jako praktickou a módní věc, tak půjde do quartzu. Každopádně bych ale nečekal, že okolí ho bude vnímat nějak jinak, když bude mít mechaniku oproti quartzu nebo opačně. Hodinkám stejně skoro nikdo nerozumí a bohužel lidi spíš koukají na ty zmiňované kolotočářské úlety, než na kvalitu.
p3k Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Podívej se na hodinky Hamilton Jazzmaster
CEGY Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Ja nerozumim tomu, jak fanousek rolex a omegy chce koupit hodinky pro brachu v Tchibu. Ale proc ne, moje pani mi tam kupuje ponozky a tricka pod kosile a jsem spokojenej.
lukas.78 Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 Z vlastní zkušenosti mohu říci že potkávám více a více lidí co pochválí kvalitní hodinky. Kolikrát koukám jako blázen kdo všechno se o to zajímá. A mohu říci že to pořádně zahřeje u srdce. V mém okolí jsem za šílence co nemluví o ničem jiném než hodinky. Tak 70% lidí kolem jsem už přesvědčíl o přehodnocení svého názoru. Aby pak nebyl v práci za hlupáka Není nic smutnějšího, než výsměch podřízených za zády.
Petr34 Odesláno 23. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 (upraveno) Dík kouknu na ty Hamiltony Jazzmaster. PS: jo anoušek hodinek Rolex a Omegy neznamená, že na ně máme a že rozumíme hodinkám.Líbil se ty MAURICE LACROIX Doplňuji Hamiltony moc hezké sice nás zlákali Maurice, ale fatk hezké hodinky omrknem je více. Upraveno 23. listopadu 2015 uživatelem Petr34
Petr34 Odesláno 23. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 Kluci jak je tos tou hodinářskou baterkou, vytečou když vybité zůstabou v hodinkách a protečnou pouzdrem hodinek?Díky
Frantik Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 Ano, proteče to skrz a sežere ti to ruku
Jettero Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 Pobavilo Ale k tématu. To by ta baterka musela být fest dlouho vybitá aby vytelkla.
Zlý Jabko Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Christopher Ward, něco z řady Trident.C65 Trident classic, kupříkladu.
rooosta Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Christopher Ward, něco z řady Trident.C65 Trident classic, kupříkladu.Presne to isté ma napadlo... tu na tahu, prípadne nejakú kožku k tomu a ma vystarané...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se