foldes Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Chlapi mam jeste docela dost casu, ale nejak se nudim tak zacinam pomalu vymyslet co si koupit k narozeninam. Podminky maximalne 42mm, spis automat, spis volnocasovky nez oblekovky. Limitem bych se chtel motat max okolo 160000,- a asi bych vynechal mikroznacky. Jinak asi mi nezalezi jestli nove nebo jete.Vybral jsem nejaky favority ktery vim, ze na ne jednou dojde rada. Budu ale rad kdyz mi to o neco rozsirite. Jinak se omlouvam, ze nepridam fota ale je to z mobilu.Favorite jsou 1) JLC Deep Sea chronograph 2) Rolex Gmt II pepsi 3) Rolex explorer I spis 36 mm 4) Zenith el primero 1969( stava se z toho masovka docela Tak radte a pridavejte pripadne. Diky.
xcmaniax Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 GMT nebo SUBy, co jiného:-)
tano Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Zenith el Primero, nebo Explorer 2.
Exiztence Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Jelikož jsem ti sám dal brouka do hlavy s JLC tak samo JLC
VintageLover Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Trochu přidej a kup tyhle na tahu.http://www.ebay.de/itm/Zenith-el-Primero-Striking-10th-Chronograph-1969-Tribute-Special-Limited-Editon-/331703018590?hash=item4d3b0a645e:g:oL4AAOSwT5tWFtd1
foldes Odesláno 25. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Expy 2 jdou zatim trochu mimo me nevim proc ani. Karle ty Zenithy zkusim nekde okouknout nazivo. Jsou moc hezky. Malem bych zapomnel na IWC Portugal sedmidenky. Tam ale nevim jestli jsem v limitu.
Roland Sands Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 JLC. Jsou vůbec na fóru nějaké?
foldes Odesláno 25. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 JLC. Jsou vůbec na fóru nějaké?Myslim, ze se snad budou potulovat nekde, ale nevim o nikom kdo by je mel:). Vintagelover ma Sharky, coz je uplne jinde uz ale design podobny.
Roland Sands Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 ale nevim o nikom kdo by je mel:). Jeden z důvodu proč do nich jít. Jen aby se z toho nestala masovka jak u Zenithu
foldes Odesláno 25. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Ty JLC se vlezou do 160k? Kdyz se nebavime o novych, tak se motame v hezkem stavu okolo 180
ensi Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Tak jen do nich, at mame na pristim srazu neco noveho.
foldes Odesláno 25. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 No ja neco noveho od srazu mam:). Tohle bude az v breznu. At to bude cokoliv:)
StefanM Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Tie GS GMT uz mas? A GO chrono?
foldes Odesláno 25. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Gs gmt tam prave z toho duvodu nepisu ty jdou pod stromek. A at nekecam ty GO chrono me proste pustili potom co sem je hodinku mel na ruce mne prisly preplacane. Proto jsem rad, ze jsem vzal reversa misto nich a neudelal impulsivni nakup, protoze by se tu prodavali v tuhle chvili asi uz:)
StefanM Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Mal by si si dat do podpisu co vsetko mas, lebo v tom zacinam mat chaos. Ja by som volil Zenith, mozno by som este pozrel radu Espada.
foldes Odesláno 25. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Dobry napad. Zitra to tam doplnim. Kouknul jsem v rychlosti na ty Espady na googlu a na fotkach je to dobra sranda. Zkusim je prohlednout nazivo nekde. Diky moc za doporuceni a novy tip. Sent from my iPhone using Tapatalk
WRXSTi Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Expy 2 jdou zatim trochu mimo me nevim proc ani. Karle ty Zenithy zkusim nekde okouknout nazivo. Jsou moc hezky. Malem bych zapomnel na IWC Portugal sedmidenky. Tam ale nevim jestli jsem v limitu.Máš tedy široký záběr co chtít... Ale celý bych to "zrušil" a počkal na ten příští rok a právě na ty IWC 7days - sice to nejsou asi hodinky podle specifikace (větší než 42mm, spíš oblekovky než volnočasovky a i ojeté nad limit), ale jsou naprosto nádherný. Taky se k nim chci jednou dostat, ale taky se k nim prokousávám přes nákupy dalších kousků :-)
foldes Odesláno 3. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Máš tedy široký záběr co chtít... Ale celý bych to "zrušil" a počkal na ten příští rok a právě na ty IWC 7days - sice to nejsou asi hodinky podle specifikace (větší než 42mm, spíš oblekovky než volnočasovky a i ojeté nad limit), ale jsou naprosto nádherný. Taky se k nim chci jednou dostat, ale taky se k nim prokousávám přes nákupy dalších kousků :-)Tak ony nejsou o moc vetsi ne? Pocitove na ruce jo ale jinak mi neprislo. No a motaj trochu nad limitem ale uplna traga to taky neni. Kazdopadne to proste bude tezsi rozhodovani nez jsem si myslel. Vsechny maj neco do sebe a jsou skvele ( a vsechny bych je samo chtel). Ale finance jsou limitovane. A vim, ze pristi rok budu prikupovat jeden max dva kusy. Tak to chce dukladne rozmyslet. Sent from my iPhone using Tapatalk
Michelin Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Ted je mel nekdo 7d na prazskym sraze ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se