Lukáš Pech Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Dobrý den, je mi jasné, že asi budu za úplného idiota, ale už si nevím rady, tak se obracím sem. Pořídil jsem přítelkyni tyto krásné hodinky, ale za boha nemůžu přijít na to, jak vytáhnout pin z pásku aby se dala přizpůsobit jeho velikost a já nemusel rozebrat celou sponu...Snad z fotek něco vykoukáte, omlouvám se za kvalitu...a díky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Za použití mírného násilí otevřít ( klapku u pinu. Vidíš, že je to ze dvou dílů- podložka pod páskem s trnem, a vrchní podkovička, která je na pantu.Nemusíš se bát, trochu to lupne . Vidíš na první fotce trnový pant, kolem toho se to točí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Pech Odesláno 26. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Díky moc, bál jsem se za to vzít "silou" abych někdě něco nevyrval...díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Pěkný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Pech Odesláno 26. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Dekuju, snad udelaji aspon takovou radost, jakou z nich mam ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se