M3maniac Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Před pár dny v krámě moc pěkné monaca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Moc pěkný kousky pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 shewca: Nádherný to máš. Já přdám ještě jednu fotku z víkendové série: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 ano, pekne fotky chlapi... M3, tie gulfy su paradne!!Jardo... neblazni, chces aby som zacal lutovat ze som nevzal modre?! nastastie ma siwi svojimi ciernymi ukludnil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Mišo, ale já chtěl původně taky modrý Akorát, že už nikde nebyly. Ale nelituju. Černá je určitě univezálnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 no teda... jj pravda, to rad pocujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Uvidíš, že nakonec budeš spokojenej. Myslím, že aby člověk hodinky mohl vůbec nosit, je důležitá hlavně pohodlonost. A akváče jsou pohodlný velice. Jsou to s přehledem nejpohodlnější hodinky, který jsem za posledních asi 7 let vystřídal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 super, to rad pocujem nic ine ani necakam... 41mm s kovovym zadkom a tah 20/18 nemoze byt nepohodlny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Fotky aquaracerů, co tu dáváte, jsou parádní! Moc hezky provedené hodinky, víc a víc mě láká je zkusit a trochu je ponosit :-) Zatím ovšem držím a Carrery mi dělají každodenní radost :-) Dávám do placu fotku ze včerejška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Před pár dny v krámě moc pěkné monaca.50th edition? Tys mel vzit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Furt na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Nejsou to hodinky ani to nemám na ruce, přesto doufám, že se na mě nebudete zlobit. Odznak na hodinkovnici :-) Ještě musím pilníkem "vybrousit" ty nápaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 50th edition? Tys mel vzit...Meli tam kamery :-) neni to cislovana limitka jak se patri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 shewcza kuul, posli potom vysledne foto na hodinkovnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Me oblibene, uz 12let spolu valcime .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 to je slusna doba... hold univerzalky nestarnu vseobecne sa mi na Carrerach (a vela TH modeloch) najviac pacia tie rovne nozicky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 TAG jsem si na chvilku udělal v práci pohodu, no?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Paradne!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Meli tam kamery :-) neni to cislovana limitka jak se patri.Škraboška kamery řeší... jsem myslel tyhle, ty jsou limitní prudce:https://monochrome-watches.com/tag-heuer-monaco-calibre-11-gulf-50th-anniversary-caw211t-review-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 No tak po tech bych skocil :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se