Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

vpravo dolu mas "Pouzit rozsireny editor" az potom sa ti ukaze tlacitko "Kliknete pro pripojeni souboru"

Odesláno

supr, rad by som videl nazito tieto quartzky, ako vyzera ten cif bez kyklopa... mam totiz nutkanie ho dat dolu... :angel:

Odesláno

Když chci vědět, kolik je hodin, zvednu zápěstí a začnu se kochat, potom spustím zápěstí zpět dolů a nevím, kolik těch hodin vlastně bylo. Takže musím znovu...... jooooo, to mě baví :thumbsup_anim:

Abych nebyl offtopic, jedna fotka ze zápěstí, druhá detail cifru

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

za mna ulet, ale paci sa mi to :) aj ked trochu trapas ze karbonova je len luneta, mohli uz dat aj cifernik ked sa uz tak tvari :/

tie "hnede" by som prijal do rodiny :)

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno (upraveno)

Mě se to líbí, kdybych ty prachy nepotřeboval, tak bych si je klidně koupil. Jako jediné určitě ne. Stejně jako Mišo bych sáhl po hnědých, mám rád když jsou indexy výrazně barevně odlišeny.

Mimochodem skvělá fotka misoo.

Upraveno uživatelem shewcza

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...