Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jo, nenech se zmást šedou barvou mé fotky, je to jedna z možností jak si nastavit tyto stránky.

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A jeden pořádnej motorsport.

Bodie včera ty svý Manhattany rozbil :-) A místo nich dostal od kolegů náhradu - hodinky s medvídkem :D

Ale tenhle pořádnej motorsport můžu - překvapuje mě, že dělali i různé varianty, já mám ty excentry na Gulfech černý...

Odesláno

Dnes jsem na ruce vystřídal 4 modely Monaco :-) A ikdyž bych svoje Gulfy neměnil, i ty ostatní (včetně nové Vintage verze Caliber 11) by mi ve sbírce nevadily...

post-36928-0-72823300-1452780853_thumb.jpg

Odesláno

Moje prvé.. prvý deň na ruke..  :goof:

attachicon.gifIMG_3836.JPG

Nádherný... Mrzí mě, že nechali tyhle klasické Carrery pouze v hnědé a černé verzi. Já mám modré a musel jsem je shánět "ojeté" (skončili s nima snad v 2009).

PS: to auto, ve kterém sedíš bude taky libovka :notworthy:

Odesláno

Ďakujem :) dostal som sa k ním náhodne tak farbu som nemohol vyberať.. je to staršie BMW ale nie moje. S mojim som sa rozlúčil tento týžden iba fotky mi zostali na pamiatku :D

Odesláno

Dnes jsem na ruce vystřídal 4 modely Monaco :-) A ikdyž bych svoje Gulfy neměnil, i ty ostatní (včetně nové Vintage verze Caliber 11) by mi ve sbírce nevadily...

Na této fotce jasně vidím, že máme ty pravé  ;) , že jo Rybíz  :D

Odesláno (upraveno)

Na této fotce jasně vidím, že máme ty pravé ;) , že jo Rybíz :D

Neberu vám to a Karussell s váma bude taky souhlasit. Jen sem chtěl říct,že naživo jsou ty nový taky parádní. Ale Gulfy za ně měnit nebudu (zatim :-) )

Jo a pár porovnávacích fotek ještě tady : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/84186-co-ř%C3%ADkáte-na-nové-monaco-xcaw211p/page-2

Upraveno uživatelem WRXSTi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...