p3k Odesláno 11. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 jo, nenech se zmást šedou barvou mé fotky, je to jedna z možností jak si nastavit tyto stránky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Bodie v Profesionálech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 A jeden pořádnej motorsport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 A jeden pořádnej motorsport.Bodie včera ty svý Manhattany rozbil :-) A místo nich dostal od kolegů náhradu - hodinky s medvídkem Ale tenhle pořádnej motorsport můžu - překvapuje mě, že dělali i různé varianty, já mám ty excentry na Gulfech černý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Dnes jsem na ruce vystřídal 4 modely Monaco :-) A ikdyž bych svoje Gulfy neměnil, i ty ostatní (včetně nové Vintage verze Caliber 11) by mi ve sbírce nevadily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Ty nový Vintage nemaj na fotce vidět vodorovný lesklý indexy. A takto by se mi asi líbily nejvíc. Jen nerozumím proč kalibr 11, ale to je fuk.Díky za super fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Moje prvé.. prvý deň na ruke.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Moje prvé.. prvý deň na ruke.. IMG_3836.JPG Nádherný... Mrzí mě, že nechali tyhle klasické Carrery pouze v hnědé a černé verzi. Já mám modré a musel jsem je shánět "ojeté" (skončili s nima snad v 2009).PS: to auto, ve kterém sedíš bude taky libovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Ďakujem dostal som sa k ním náhodne tak farbu som nemohol vyberať.. je to staršie BMW ale nie moje. S mojim som sa rozlúčil tento týžden iba fotky mi zostali na pamiatku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Klasiku na slunci :-) Sent from my iPad using Tapatalk HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Dnes jsem na ruce vystřídal 4 modely Monaco :-) A ikdyž bych svoje Gulfy neměnil, i ty ostatní (včetně nové Vintage verze Caliber 11) by mi ve sbírce nevadily...Na této fotce jasně vidím, že máme ty pravé , že jo Rybíz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Jawohl, Herr M3maniac :-) Na této fotce jasně vidím, že máme ty pravé , že jo Rybíz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 (upraveno) Na této fotce jasně vidím, že máme ty pravé , že jo Rybíz Neberu vám to a Karussell s váma bude taky souhlasit. Jen sem chtěl říct,že naživo jsou ty nový taky parádní. Ale Gulfy za ně měnit nebudu (zatim :-) ) Jo a pár porovnávacích fotek ještě tady : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/84186-co-ř%C3%ADkáte-na-nové-monaco-xcaw211p/page-2 Upraveno 14. ledna 2016 uživatelem WRXSTi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 nemám nic proti novým....jen si hrajou víc na původní staré......a přitom nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Porad jsou cool! Uz asi sedum let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Na této fotce jasně vidím ... oranžovou barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 18. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Tak ono kvuli oranzovymu winderu koupit hodinky s oranzovym cifrem je fajne :-) Na této fotce jasně vidím ... oranžovou barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Neberu vám to a Karussell s váma bude taky souhlasit. Jen sem chtěl říct,že naživo jsou ty nový taky parádní. Ale Gulfy za ně měnit nebudu (zatim :-) )Jo a pár porovnávacích fotek ještě tady : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/84186-co-ř%C3%ADkáte-na-nové-monaco-xcaw211p/page-2No jasný, že souhlasím :-) Jsou nej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se