Peša Tomáš Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2024 Carrera a větrník nesmí chybět
D.J. Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2024 V 4. 12. 2015 v 13:25, lukassko2 napsal: Dneska prezuté na gumu Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Rozšířit Ty jsou
gabik Odesláno 14. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2024 Venecek me inspiroval. A zjistil jsem, ze potrebuju poradny RGB svetla Ty bludicky co mam jsou jenom na prisviceni. 2
epominos Odesláno 16. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2024 V 14. 11. 2024 v 12:39, gabik napsal: Venecek me inspiroval. A zjistil jsem, ze potrebuju poradny RGB svetla Ty bludicky co mam jsou jenom na prisviceni. Rozšířit Přiznám se, že Tagy mě moc netáhnou, ale tyhle a zelené jsou fakt krásné. Přemýšlím, že bych je také někdy zkusil.
spona Odesláno 19. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2024 Prosím, nemáte zkušenost s touto sponou. Netlačí? Mám možnost ji koupit s aligátorem na tyto Carrery a nevím. Díky za odpověď klidně v SZ
spona Odesláno 25. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2024 Tak už nakoupeno. Vypadají zase úplně jinak, nakonec jsem rád že mám teď volbu ke kosilce a pak na léto, kůže, ocel 1
gabik Odesláno 25. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2024 spona: Parada, k ty kosili to jde dobre. eponiomos: Oboje, i ty Zeleny jsou nadherny. Ja dycky chtel batmany, tak jsem vzal modry, ale byla to tezka volba. Ted v sobotu jsem v ramci SEWu obehnul celej Koscom a okukoval i ty zeleny ve vitrine Plus to beznaradovy nastavovani spony je paradni.
Humanzero Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2024 V 29. 11. 2024 v 21:29, bluman napsal: Dark Lord Rozšířit Nádhera, řeším titan/karbon hodinky napříč značkami a jsou ve výběru.
bluman Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2024 V 31. 12. 2024 v 15:49, Humanzero napsal: Nádhera, řeším titan/karbon hodinky napříč značkami a jsou ve výběru. Rozšířit Diky . Vzhladom na velkost a hlavne hrubku su Monaco v titane podstatne pohodlnejsie nositelnejsie ako ocelove . A su myslim v titane aj v inej farebnej verzii. Co sa tyka titanu, za mna osobne je topka "briliant hard titanium" od GS. Urobili takych ale len 5 modelov, pokial viem, z toho mam 2 (zatial )
Humanzero Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna V 31. 12. 2024 v 20:13, bluman napsal: Diky . Vzhladom na velkost a hlavne hrubku su Monaco v titane podstatne pohodlnejsie nositelnejsie ako ocelove . A su myslim v titane aj v inej farebnej verzii. Co sa tyka titanu, za mna osobne je topka "briliant hard titanium" od GS. Urobili takych ale len 5 modelov, pokial viem, z toho mam 2 (zatial ) Rozšířit GS mě neberou, třeba to přijde časem:) TH se mi líbí jen tyto, plus mám ve výběru něco od Omegy, IWC, Breitling a Tudor. 1
Lucca Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února V 17. 8. 2024 v 20:44, PetrSefl napsal: Rozšířit Pěěěkný. Jeden z mých snů
gabik Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Pořád moje dream watche. Někdy v květnu je jeden, dva víkendy vyzkouším v motoráku na vodě, kam patřej. Ale zatim se nerozbilily, když cestuju busem, trolejbusem, vlakem, tramvají, autem..
D.J. Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února V 25. 11. 2024 v 8:30, spona napsal: Tak už nakoupeno. Vypadají zase úplně jinak, nakonec jsem rád že mám teď volbu ke kosilce a pak na léto, kůže, ocel Rozšířit Jako kdyby z pr.. vypadly "LE".. nebo obracene?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se