Daemonultimate Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Hublot Spirit of Big Bang for Bruce Lee Milovníkům bojových umění i hereckých výkonů jistě neušlo jedno důležité letošní výročí ? 75. výročí narození Brucea Leeho. Toto jméno mě vrací do doby ... Hublot Spirit of Big Bang for Bruce Lee Hodinky Hublot Spirit of Big Bang for Bruce Lee mají černé keramické pouzdro o velikosti 47.70 mm x 56.30 mm a výšce 14.5 mm, dýnko nese označení jedinečného kusu v limitované edici. Hodinky jsou osazeny mechanickým strojkem HUB470 s automatickým nátahem a chronografem. Strojek je složen z 278 dílů, má 31 kamenů a rezervu nátahu 50 hodin. Pracuje na frekvenci 36.000 kmitů za hodinu. Vodotěsnost hodinek je 100 metrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Každý solo je fajn, ale dohromady nee. Ale je mi jasný, že to je pro jinej trh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 (upraveno) Umím si je živě představit bez toho draka. Černý skeletonovaný cifr a zlaté prvky s tím černým krokoušem. A toho draka na plné dýnko... Upraveno 4. prosince 2015 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 jojo, todle je Hublot se vsim co k tomu patri (v dobry i zlym) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 No neviem, taký odpad spájať s niekým ako bol Bruce Lee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Mne to spojení moc nepřekvapuje, mimo to Hublot již jednou do řad bojových umění spojených s filmem sáhnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmotr Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 BRUCE by byl hrdý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 A přesně tyhle trapné limitky na pět témat ročně jsou důvod, proč hublot nemůžu ani cítit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Jak jsem to viděl, tak si říkám... "není to špatný název vlákna? Vždy to je Richard Mille a ne Hublot...". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Od Richard Mille to ma dosť ďaleko, ani púzdro sa mi na to nepodobá... Prevedenie draka mi príde dosť lacné, u RM je to úplne iná liga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Tím jsem nechtěl chválit Hublot, přijde mi to jako kopírka něčeho, na co zdaleka nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Money can't buy class Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Kucí, vy jste zhejčkaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 (upraveno) Ježíš, to je hnusný. Připomnělo mi to hru Bruce Lee na Atari 800XL, to je tak 25 let zpátky.Ten drak mi to graficky dost připomíná. Upraveno 13. dubna 2016 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 )) To je povedený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se