Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Koupil jsi originál VE?? Taky nad ním uvažuju, kde si ho prosímtě sehnal??

Koupil jsem originál na " info@tophodinky.cz " . Stál 1800 kč . Napiš si tam ,prodejna je v Praze Na Poříčí a pan Hencl je velmi ochotný .

• po 4 týdnech...
  • Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Koupil jsem originál na " info@tophodinky.cz " . Stál 1800 kč . Napiš si tam ,prodejna je v Praze Na Poříčí a pan Hencl je velmi ochotný .

diky, puvodne se mi ta kombinace vubec nelibila, ted jsem tomu ale prisel na chut, az budu mit cestu do Prahy tak se tam asi stavim :) Navic by moje Arktiky potrebovali

polecit... takze budu mit asi o duvod vic :)

Odesláno
diky, puvodne se mi ta kombinace vubec nelibila, ted jsem tomu ale prisel na chut, az budu mit cestu do Prahy tak se tam asi stavim :) Navic by moje Arktiky potrebovali

polecit... takze budu mit asi o duvod vic :)

Jestli tam chceš jen kvůli Arktikám ušetři si kroky, o výrobky VE už Na Poříčí nezavadíš. Ale jinak to za návštěvu stojí.

Odesláno

Mam tie cierne Arktiky asi pol roka. Cierne su este stale ,farba sa mi z nich zatial neoskrabala ani po paru buchancoch co za ten cas dostali -_- Akurat som cakal, ze "ruske" hodinky toho vydrzia viac. Odkedy mi spadly na zem asi z metrovej vysky, prebiehaju za den priblizne o minutu :mad: +/- nieco, nemeral som to. No servis je vraj dobry ,tak ked bude cas,tak ich tam zanesiem. Inak za tu cenu neni o com :thumbsup_anim:

Odesláno

No ruske neruske.... pad z metrovej vysky na zem by mohol kludne pohnut aj s Patekmi za pol mega.... ak chce hrat clovek s hodinkami futbal tak mechaniky (je jedno ake) nie su dobra volba.

Odesláno
No ruske neruske.... pad z metrovej vysky na zem by mohol kludne pohnut aj s Patekmi za pol mega.... ak chce hrat clovek s hodinkami futbal tak mechaniky (je jedno ake) nie su dobra volba.

To mas asi pravdu, aj ked futbal som s nimi este nehral ,no obcas sa stane ze niekomu nieco spadne napr. hodinky .Ale u tých Patekov by ma to asi mrzelo 100 krat viac ,ved aj su skoro 100 krat drahsie, ako ten moj rusky "zebrak".

Odesláno

to Olda:

měl jsem také svého času zájem o jeden typ VE v černém puzdře s ukazatelem GMT. :lol: Jelikož jsem také poměrně častým nvštěvníkem prodejny Na Poříčí, prodávající mi sice značku VE nevymlouval, ale tanto typ moc nedoporučoval. :huh:

Osobně jsem byl po několika týdnech v prodejně, když dva zákazníci byli reklamovat VE ( jeden už potřetí)- shodou okolností to byla značka, o kterou jsem měl v miulosti zájem. Moc jsem neposlouchal, protože jsem se třásl na svoje AVIATORY s novým kovovým tahem, ale prodavač deklamoval, že už nebudou od tohoto výrobce dovážet.

:smile_anim: Na kolik je to pravda v současné době fakt nemohu posoudit, protože se o teto typ hodinek již nezajímám. :thumbsdown_anim:

Někdo mohl mít štěstí, protože údajně byl poměr 3:1 - použitené : zmetek odeslaný zpět. :jawdrop:

Ano, přestali. Nevím důvod, tak nechci šířit fámy.

Odesláno
Někdo mohl mít štěstí, protože údajně byl poměr 3:1 - použitené : zmetek odeslaný zpět.

Tak to jsem si štěstí vybral na dlouhou dobu dopředu. Kupoval jsem je skoro přesně před dvěma roky, asi ještě byla kvalita ucházející.

Odesláno

Mám VE Submariner K3 niečo vyše 2-rokov a pri takmer každodennom nosení bez akýchkoľvek problémov. :sleeping_03anim: Jediné čo by som im mohol vyčítať je "nepredvídateľnosť" ich chodu, "idú podľa počasia", nikdy sa nedá dopredu povedať či v daný deň "pôjdu do plusu či do mínusu" :thumbsdown_anim: Už boli dvakrát u hodinára na "vyladenie", ale stále si idú ako chcú :2guns:

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno
ja se totiž rozhoduju mezi nixon a vostok, ale teď mě více zaujal ten vostok kvůli automatu a ještě kvůli tomu, že se na ně dá sehnat náhradní pásek bez problému...u těch nixonů je to dost těžký sehnat něco náhradního

Zdravím,jsem senior a po 45 letech přímé práce s dětmi-táborníky jsem si z kapesného si našetřil peníze a hurá do Zlaté Prahy na Poříčí a koupil si hodinky-ve středu.Prodavač velmi ochotný,ale sleva byla do 10.10 a já tak přišel o necelých´1000kč-takže žádné hýření a spolkojeně koukám na zakoupené hodinky.Změnil jsem tvar.Uvidíme,co dokážou.Dík za ně.

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno
Zdravím,jsem senior a po 45 letech přímé práce s dětmi-táborníky jsem si z kapesného si našetřil peníze a hurá do Zlaté Prahy na Poříčí a koupil si hodinky-ve středu.Prodavač velmi ochotný,ale sleva byla do 10.10 a já tak přišel o necelých´1000kč-takže žádné hýření a spolkojeně koukám na zakoupené hodinky.Změnil jsem tvar.Uvidíme,co dokážou.Dík za ně.

Zdravím a tak hodnocení-poněvadž chodím do přírody-lesa ,kde chráním přírodu???Řemínek carbonový odchází-mám z něho problém na kůži. Rozměr 23mm -hrůza - v Brně a v okolí ani v Praze nemohu sehnat tento rozměr-chtěl jsem kovový a pozlacený,někde v katalogu ho uvádějí - Německo.Při stálém nošení se ťyto automaty opožďují o minutu a půl ,za den :helpsmilie: .Tak půjdou do sbírky.Už šetřím na nové.Jinak díky za všechny příspěvky- sběratelů.

Odesláno
Zdravím a tak hodnocení-poněvadž chodím do přírody-lesa ,kde chráním přírodu???Řemínek carbonový odchází-mám z něho problém na kůži. Rozměr 23mm -hrůza - v Brně a v okolí ani v Praze nemohu sehnat tento rozměr-chtěl jsem kovový a pozlacený,někde v katalogu ho uvádějí - Německo.Při stálém nošení se ťyto automaty opožďují o minutu a půl ,za den :helpsmilie: .Tak půjdou do sbírky.Už šetřím na nové.Jinak díky za všechny příspěvky- sběratelů.

Tak jsem volal do firmy a vyjdou mi vztříc,řemínek kožený mi zašlou na dobírku.Velmi hezky se mnou jednali.I my senioři se musíme učit .....Hezké dny....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...