Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj. Přidávám další várku fotek. Hodinky mi zatím jdou 3-4 s do plusu, předpokládám, že se časem ještě více srovnají.

Jakožto amatér vůbec netuším, jak to chodí. Běžně se nové hodinky postupem času samy od sebe "srovnají"? Něco jako při "zajetí motoru u nového auta"? 

Každopádně moc hezký hodinky a přeju, ať slouží.

Odesláno

Jakožto amatér vůbec netuším, jak to chodí. Běžně se nové hodinky postupem času samy od sebe "srovnají"? Něco jako při "zajetí motoru u nového auta"? 

Každopádně moc hezký hodinky a přeju, ať slouží.

Nejsem sice hodinář, ale nějak tak to bude. Samozřejmě hodinky již nějakou dobu běžely u výrobce, ale potřebují pár dalších týdnů. "Srovnání" jsem pozoroval u všech mechanických hodinek co jsem měl.

Odesláno

Nožky jsou opravdu velmi dlouhé, hodinky jsou tak opticky větší (stejné je to u modelu Orion). Lug to lug je 48,9 mm.

Děkuji za informaci. To je opravdu dost, ale délku nožek, jak to vypadá, vyvažuje jejich zakřivení, takže na ruce asi sedí dobře. Ještě jednou, užívej :)

Odesláno

Užívám:-) Jinak hodinky již nejsou v nabídce, takže se opravdu jednalo o pár kousků. Jsem rád, že jsem do toho šel.

Odesláno

Perfektne!!! Gratuluju k Nomos prirustku

Nomos jsem viděl poprvé naživo v sobotu a super! Tyhle jsou opravdu krásné. Ať slouží, gratulace!

Odesláno

Přidávám poslední várku fotek, tentokrát i s lumi.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...