Sabbath Odesláno 7. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Nožky jsou opravdu velmi dlouhé, hodinky jsou tak opticky větší (stejné je to u modelu Orion). Lug to lug je 48,9 mm.
Irma Bunt Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Ahoj. Přidávám další várku fotek. Hodinky mi zatím jdou 3-4 s do plusu, předpokládám, že se časem ještě více srovnají. Jakožto amatér vůbec netuším, jak to chodí. Běžně se nové hodinky postupem času samy od sebe "srovnají"? Něco jako při "zajetí motoru u nového auta"? Každopádně moc hezký hodinky a přeju, ať slouží.
Sabbath Odesláno 7. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Jakožto amatér vůbec netuším, jak to chodí. Běžně se nové hodinky postupem času samy od sebe "srovnají"? Něco jako při "zajetí motoru u nového auta"? Každopádně moc hezký hodinky a přeju, ať slouží.Nejsem sice hodinář, ale nějak tak to bude. Samozřejmě hodinky již nějakou dobu běžely u výrobce, ale potřebují pár dalších týdnů. "Srovnání" jsem pozoroval u všech mechanických hodinek co jsem měl.
davok Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Nožky jsou opravdu velmi dlouhé, hodinky jsou tak opticky větší (stejné je to u modelu Orion). Lug to lug je 48,9 mm.Děkuji za informaci. To je opravdu dost, ale délku nožek, jak to vypadá, vyvažuje jejich zakřivení, takže na ruce asi sedí dobře. Ještě jednou, užívej
Sabbath Odesláno 8. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Užívám:-) Jinak hodinky již nejsou v nabídce, takže se opravdu jednalo o pár kousků. Jsem rád, že jsem do toho šel.
hbj Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Perfektne!!! Gratuluju k Nomos prirustkuNomos jsem viděl poprvé naživo v sobotu a super! Tyhle jsou opravdu krásné. Ať slouží, gratulace!
Sabbath Odesláno 13. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2015 Přidávám poslední várku fotek, tentokrát i s lumi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
HondzaX Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2015 Moc povedene hodinky. Cluby mne moc nebraly, ale v te cerne to je jine kafe :-) A ta lumi je paradni. Gratuluji!
mrak Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 Krásné indexy, mimostředka, krásná klasika!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se