Dokusan Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Od rana, ked som zistil, ze je taka super zlava znova, som vyberal a kalkuloval. Bral by som radsej nieco ine (Trident 600 ci ako sa to volaju), len to by deti nemali asi co jest, tak som zobral aspon hentie. Cca 10.20 som urobil objednavku a asi boli posledne.Chcel som skor zobrat jednoduchsie automaty C5 MK2 za 250 eur, no zmizli z ponuky nez som sa rozkukal. Ostali len zlatene za 310, a to je mimo mna uplne.Ja som povodne od nich vlastne nic nechcel (ani o znacke som nic nevedel), mal som vyhliadnute uplne ine kusy (Tissot, Certina, Hamilton) v ramci isteho Reward programu (50% off z AD cien), ale nakoniec to dopadlo inac.Tak snad ma potesia ked pridu.Ak som dobre pochopil, tak v tych hodinkach moze byt bud ETA 2824-2 alebo Sellita SW200-1? BTWNa akej urovni je tato znacka? S akou zabehnutou Swiss znackou sa daju porovnavat?Ano, v hodinkách může být buď jedno nebo druhé.Na druhou otázku je těžká odpověď. Wardi mají vcelku dobrou pověst, jdou si svou cestou, mají dílnu přímo ve Švýcarsku, mají svůj kalibr, resp. upravuji kalibry u některých modelů, nemají žádné distributory a pouze jeden showroom. Je to mladá značka, ale dokázali už udělat spoustu paradnich hodinek za rozumnou cenu. Značka jako taková se dost vyvíjí a hledá si své místo na trhu, již mají tuším třetí či čtvrté logo.Mě jsou sympatičtí. Porovnávat je potřeba asi model od modelu. Zde na fóru ovšem příliš oblíbení nejsou např ve srovnání se Steinhart, který je dle mého o level níž
Diablo1st Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Oblúbenosť má veľký súvis s cenou. Keďže Trident 600 sú viac ako 2x drahšie ako Ocean One ani sa moc nečudujem, že Steinhart je oblúbenejší. Veru lacnejší model v podobnej kvalite kde je ETA ja nepoznám. Btw. to čo za kurz používa Ward? Trident 600 stoja 725 liber (podľa aktuálneho kurzu 818?) alebo 905? wtf?!?
carre Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Já myslím, že to ještě nepredali přepravci. Já volil klasické doručení a Royal Mail to ještě také nemá v track and traceDoufám, že sis u toho řemenu dal pozor na délku. Občas mají ve výprodeji XS a XL délky a ty třeba ne mé zápěstí 17,5 mm nevhodné. U toho nato problém nebude Budem to priebežne kontrolovať. Pozrel som ten remeň ešte raz pre istotu a je v Standard dĺžke, čiže na mojich 18cm bude akurát.
carre Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Oblúbenosť má veľký súvis s cenou. Keďže Trident 600 sú viac ako 2x drahšie ako Ocean One ani sa moc nečudujem, že Steinhart je oblúbenejší. Veru lacnejší model v podobnej kvalite kde je ETA ja nepoznám. Btw. to čo za kurz používa Ward? Trident 600 stoja 725 liber (podľa aktuálneho kurzu 818?) alebo 905? wtf?!? Kurz je zaujímavý ja som platil v librách a ušetril som takmer 50? na hodinkách oproti platbe v ?.Ja už viac ako rok nosím Steinhart NAV-B 44 a teraz som pokukoval po nejakých diveroch. Posledné dva týždne som preberal a vyberal a nakoniec mi Wardy prišli ako najlepšia voľba. Potápky od Steinhartu mi prídu také nemastné neslané. Iné značky boli buď moc drahé alebo mi nesadol dizajn. Keď kúpiš Wardy v akcii tak je pomer cena/výkon bezkonkurenčný, myslím...
Dokusan Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) Oblúbenosť má veľký súvis s cenou. Keďže Trident 600 sú viac ako 2x drahšie ako Ocean One ani sa moc nečudujem, že Steinhart je oblúbenejší. Veru lacnejší model v podobnej kvalite kde je ETA ja nepoznám. Btw. to čo za kurz používa Ward? Trident 600 stoja 725 liber (podľa aktuálneho kurzu 818?) alebo 905? wtf?!?Ocean One je čistá kopírka.Jedinej slušnej potapkovej model od Štajnu je Ocean One 500 Titanium Premium a i u něj jsem měl výhrady ke zpracování. To že Štajny tady chodí za tak mrzky peníz je spíš o tom, že kazdyho po chvíli omrzí nosit kopírky.Porovnávat Tridenty s touto hrůzou snad ani nelze. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem Dokusan
Diablo1st Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Kurz je zaujímavý ja som platil v librách a ušetril som takmer 50? na hodinkách oproti platbe v ?.Ja už viac ako rok nosím Steinhart NAV-B 44 a teraz som pokukoval po nejakých diveroch. Posledné dva týždne som preberal a vyberal a nakoniec mi Wardy prišli ako najlepšia voľba. Potápky od Steinhartu mi prídu také nemastné neslané. Iné značky boli buď moc drahé alebo mi nesadol dizajn. Keď kúpiš Wardy v akcii tak je pomer cena/výkon bezkonkurenčný, myslím... Ty si vychytal 50% zľavu na tie Tridenty? Mne sa najviac páčia Trident 600 Vintage najmä kvôli matnej lunete a negatívnom dátume. Čo sa mi však moc nepáči je logo. Osobne sa mi staršie logo na pozícii 12 lúbilo viac.
Dokusan Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Obecně platí, že za plnou cenu se Wardy nekupuji, pokud je nechceš mít hned. Na aktuální modely bývá několikrát během roku sleva okolo 15%-30%, na starší modely nebo nearly new 30-50%.
Diablo1st Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Ocean One je čistá kopírka.Jedinej slušnej potapkovej model od Štajnu je Ocean One 500 Titanium Premium a i u něj jsem měl výhrady ke zpracování. To že Štajny tady chodí za tak mrzky peníz je spíš o tom, že kazdyho po chvíli omrzí nosit kopírky.Porovnávat Tridenty s touto hrůzou snad ani nelze. Veruže sa porovnať nedajú, pretože nie sú v rovnakej cenovej kategórii. S tými kopírkami je to ťažko súdiť. Osobne som žiadne ešte nemal, ale ten dizajn subov sa mi skrátka ráta a na originál mať pravdepodobne nebudem.
Dokusan Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) Pomněte, že Wárdi mají na rozdíl od S. lepší zpracování. Spona s vnitřní mikroregulací je taky dobrá věc. A vzhled - inspirace je jasná, ale úplně tak nekřičí.První generace tridentů měla jasnou inspiraci, kterou Ward uváděl na svých stránkách, přesto to nebyla kopírka. U kterých legend se, dle tvého názoru, inspirovaly aktuální generace Tridentů?Jinak co se zpracování týče, mohu z vlastní zkušenosti potvrdit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem Dokusan
Diablo1st Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) TGV popísal inšpiráciu nasledovne:- vlnky na ciferníku - Omega- indexy - Oris- luneta - Rolex Video tu: Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem Diablo1st
Dokusan Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 TGV popísal inšpiráciu nasledovne:- vlnky na ciferníku - Omega- indexy - Oris- luneta - Rolex Video tu: A co ručky a tvar pouzdra? A co použité materiály?
Micey Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Je to sice mensi kopirka nez stajny, ale furt zadnej zazrak. Nejblbejsi je ovsem ta jejich cenova politika, hrozne to tu znacku srazi v mejch ocich. Byt nektery hodinky maj prima.. zvlast za pulku
Dokusan Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) Je to sice mensi kopirka nez stajny, ale furt zadnej zazrak. Nejblbejsi je ovsem ta jejich cenova politika, hrozne to tu znacku srazi v mejch ocich. Byt nektery hodinky maj prima.. zvlast za pulku Já to považuju za vcelku svebytny design. Dress line obzvláště. Novy C5 Malvern jsou parádní.K cenové politice se vyjadřovat nebudu. Psal sem to již několikrát. Stejně bych mohl argumentovat Seikem a jejich politikou a rozptylem cen viz zdejší oblíbené flame vlakno. Jediný prodejní kanál Wardů je jejich web. Třeba C5 Malvern ještě ve slevě nebyly, Tridenty v bronzu také ne. Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem Dokusan
Diablo1st Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Keď sú Tridenty v 50% zľave, podľa mňa sa na ne nechytajú žiadne iné potápky. Pri 30% sú tiež dobrá kúpa, ale už to nie je také výhodné.
Dokusan Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) Tak ten web mě totálně vytocil taky. Ale jinak téměř vždy mě tam něco zaujme. Jen je to strašně rychle pryč. Do hodiny jsou ty nejzajímavější kusy prodaný. Jinak ten výprodej ještě oficiálně ani nezačal už jsem pořídil patery Wardy za poslední rok a aktuálně mám spadeno na ty bronzový Tridenty Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem Dokusan
hreba Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Já bych hned bral ty modrý C60 Trident 316L Limited Edition kdyby tam foukli aspoň těch 30%. Ty jsou parádní. Sluší jim všechny řemeny nata i tah Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Dokusan Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Já bych hned bral ty modrý C60 Trident 316L Limited Edition kdyby tam foukli aspoň těch 30%. Ty jsou parádní. Sluší jim všechny řemeny nata i tah Sent from my iPhone using Tapatalk ProTak na ty jen tak 30% nelze čekat. Ale určitě budou nějaký slevový kupony či 15% sleva. Taky se mi zatraceně líbí. Ale chtěl bych vyzkoušet ty bronzovky. Zajímá mě jak budou patinovat. Co kus to originál
hreba Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Jo vzal bych asi i těch 15% Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
carre Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Tak už sú doma a naživo vyzerajú naozaj fantasticky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se