Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak ale přeprodej u šedivky vs ofiko slevy u výrobce jsou celkem něco jinýho. Mě se tadle politika sice taky nelíbí, na druhou stranu, nebejt jí, neměl bych pěkný levný hodinky:)

Upraveno uživatelem Micey
  • Odpovědi 322
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jinej prodejní kanál než jejich stránky neexistuje. Takže ten postup celkem chápu. Ale to již tady bylo řešeno několikrát.

Odesláno (upraveno)

Ten jejich inhouse jsem měl v ručním nátahu a hodinky dělaly denně plus minutu, což je poněkud mimo cosc. Byl tam asi přeskočený vlásek, jak s tím yebli při dopravě. Je pravda, že balík, který mi od Warda včera přistál na stole, asi taky zažil Pitvu o Británii ;o)

Upraveno uživatelem wizard-ov
Odesláno

Mam od nich C9 40mm small second s 5ti dennim inhausem a zatim parada. Delaji do 4s denne po celou dobu rezervy, ktera je v realu pres 130h. Jen mi je teda poslali s trnovkou namisto preklapecky... :)

Odesláno

Mna takato politika pravdu povediac dost hneva. Ja som kupil tesne pred vypredajom. Nastastie nie za plnu cenu, ale za vyssiu ako bola po zlave. Napriek tomu to nas... .Navyse som kupil jazdene a nie nove. Dalsie hodinky od nich urcite nebudem riesit.

Hlavne ma hneva, ze uplne devalvovali hodnotu hodiniek - nevraviac o devalvacii znacky.

Inak som s nimi maximalne spokojny - odhliadnuc od vyssie uvedeneho. Su to nadherne hodiny.

Mam od nich C9 40mm small second s 5ti dennim inhausem a zatim parada. Delaji do 4s denne po celou dobu rezervy, ktera je v realu pres 130h. Jen mi je teda poslali s trnovkou namisto preklapecky... :)

To mas velke stastie, ak sa ti drzia v limite COSC v priebehu celej rezervy.

Moje, pri pravidelnom dennom natahovani robia v priemere od -0,1 do +0,1 s/d. Ak ale zabudnem natiahnut tak sa to okamzite zhorsi. COSC je garantovane do 3tieho dna rezervy. Toto bolo riesene tuto:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100229-christopher-ward-jak-vr%C3%A1tit-p%C5%99eklad/page-2&do=findComment&comment=1870343

Odesláno

Ja jsem koupil Square za plnou cenu, vlastne jsem je mel objednane jeste jako preorder. A vedel, ze pozdejc je budu moct koupit mnohem levnejc. Kdybych je chtel prodat tak prodelam. Ale chtel jsem je, libily se mi a ocenuju Wardy, ze takovy hodinky udelaj. I bez slevy mi prisly super. Nejak nevidim problem. Jejich politika  slev je vseobecne znama, pokud jste na hodinky ochotny cekat a doufat ze se chytnete ve vyprodeji, tak je muzete mit levne. Kdyz je chete hned, koupite je za plnou cenu.

Odesláno

Amen... navíc si za normální cenu může člověk vybírat.

Souhlas. Navíc modely ve slevě měly, z důvodu změny loga, jiné logo na cifru a jiné na sponě. Řemínky a tahy jsou již s novým logem, stejně jako všechny papíry.

Někomu to může vadit. 

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Typhoony ... viz nové vlákno

Ale tobě se tam ty slevy ještě neukázaly. Mají ve slevě skoro vše, C5, Cí, Jumping Hour, Pulsometr, Tridenty....jen to ještě není ofiko venku, jen preview pro registrovaný

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Tak dnes začal opět výprodej. Jak 50% slevy tak nearly new. Nevydržel jsem to a mám objednáno

tak se priznej dobrovolne, co to bylo tentokrat? :-)

silham po tech c65 trident classic v cerne... doufam, ze je brzo vyprodaji, jinak konto zaplace

Odesláno

tak se priznej dobrovolne, co to bylo tentokrat? :-)

silham po tech c65 trident classic v cerne... doufam, ze je brzo vyprodaji, jinak konto zaplace

Kdyby měli v akci C65 vintage, neváhal bych. Takhle jsem vzal c1000 Typhoon cockpit edition
Odesláno

Ano, C65 vintage rovněž můj favorit. Jinak C1000 Typhoon cockpit edition neznám. Holt nejsem směroplatným členem :) ale taky vypadají zajímavě... jsem zvědav na live fotky.

Odesláno (upraveno)

už to mají z velké části přebrané .

Ještě zbývají slimline C5, C8, C9, C1000 RAF

Upraveno uživatelem Dokusan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...