hreba Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) Pánové, bral jsem tyhle Trident Pro MK1 pro kamaráda, leč jiskra nepřeskočila a já je nechci, toužím konečně po wárdech s keramickou lunetou. Ulovil jsem pro něj tyhle, pokud by někdo měl zájem, nechám je za cenu po převodu měny a dopravy DHL, cca 10800. Neberte to prosím jako inzerát na prodej, jenom jsem to chtěl nabídnout těm, na které se nedostalo a kteří to tu aktivně sledují než to dám do prodeje, kde je může bafnout kdokoliv Důležitá připomínka - v ceně je i koženej řemen s sponou. Je v krabici v malém boxíku, kterej jsem neotevíral. Pokud nezůstanou tady, půjdou totiž v rámci 60/60 zpátky do GB. Označení je S909-C60-43-A-SKT. Nošené nebyly, jenom přiložené na ruku a nezapnuté. Btw. ten řemen vypadá perfektně EDIT: AR, safír, 43 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem hreba
Dokusan Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Chlapi tak tam dnes do sekce 50% sále něco doplnili. Jsou tam Tridenty, vintage, se starým logem, Mkii, s keramickou lunetou C11, do kterých asi půjdu.https://www.christopherward.co.uk/events/januarysale/half-price
Diablo1st Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Smelo do nich, tešíme sa na recenziu
shaggy Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Chlapi tak tam dnes do sekce 50% sále něco doplnili. Jsou tam Tridenty, vintage, se starým logem, Mkii, s keramickou lunetou C11, do kterých asi půjdu.https://www.christopherward.co.uk/events/januarysale/half-pricePodarilo sa?
Dokusan Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Tak u Wardů člověk nikdy neví, dokud nedostane email s trackingem. V twchslevach to nemají vychytané a mnohdy mají na jeden kus více objednávek. Na CW fóru už dvěma lidem, kteří je objednavali také, přišel omluvy email, že objednávku nemohou vyřídit
Dokusan Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 (upraveno) Hele Wardy za plnou cenu si koupíš asi jen ty, a pak je tady nemůžeš za tu nesmyslnou cenu prodat.Nebo jsi je koupil ve slevě a jen na nich chceš vydělat? Upraveno 10. ledna 2018 uživatelem Dokusan
Dokusan Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/112189-chr-ward-c60-trident-pro-600/?fromsearch=1https://www.christopherward.co.uk/events/januarysale/nearly-new2/c60-trident-pro-600-455e82Nechtěl jsem ti do toho kecat, ale musím, aktuální cena 507?
Dokusan Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 To nebylo obvinění, ale dotaz. Neprodáš je tady, dle mého, ani za 15k,ale asi ti to, mít je hned a netrepat se stalo za to.
Dokusan Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 (upraveno) Hele ty 38mm tam mají za 15k taky Napřed se informuj, než něco napíšeš. A pokud je oznacis za smejdy a současně za ně chceš 19k v prodejním vlákně, to hovoří za vše.https://www.christopherward.co.uk/events/januarysale/nearly-new2/c60-trident-pro-600-nearly-new-31db90No a pojem si nedostal, jen jsi se celkem ofenzivne vyjádřil, co by mi ani tak nevadilo, pokud by jsi je tady sám neměl v prodejním vlákně. Upraveno 10. ledna 2018 uživatelem Dokusan
Bert Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Hoši, neklepejte se po celý rok jako ratlíci na nějakou slevu, kupte si hodinky standardně jako slušnej člověk a nemusíte pořád něco sledovat, hlídat. Krtenku, přestaň kastovat lidi na slušné podle toho jestli si kupují hodinky za Tebou zmíněné standardní ceny a na ty ostatní, kteří si na nějakou tu slevu počkají. Jsem hluboce přesvědčen o tom, že pokud bych náhodou kastoval na chytré a hloupé, určitě bych tady našel hlupáka, který si koupil Christopher Ward C60 Trident Pro 600, reference C60-38ADA2-S0KK0-B0 za naprosto nesmyslný peníz, a pak se je tady snaží prodat.
vraby Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Určitě bych tady našel hlupáka, který si koupil Christopher Ward C60 Trident Pro 600, reference C60-38ADA2-S0KK0-B0 za naprosto nesmyslný peníz, a pak se je tady snaží prodat.+1
Dokusan Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 (upraveno) Nechtěl jsem to napsat tak otevřeně jako Bert, ale musím souhlasit. Každý, kdo zná prodejní strategii Wardů, musi hodně vážit, kdy a co nakoupí. Chápu, že to tu značku může trochu strážet. Ale je to jejich prodejní model. Mě se líbí bronzový Tridenty, ale plnou cenu za ně nedám. A je jen otázkou pár měsíců, než bude i na ně nějaká akce. A mimochodem, pokud si je opravdu koupil za plnou cenu, tak je to zarážející, protože 10.10. probíhal podzimní výprodej. Ale nechci tě z ničeho obviňovat ani ti sahat do svědomí.A mimochodem, když nejsou slevový akce, tak jsou slevový kupony, který většinou po slevový chtěl akcích následují. Upraveno 10. ledna 2018 uživatelem Dokusan
Diablo1st Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Chlapi nechápem, čo tu riešite. Krtko kúpil hodinky za toľko, čo kúpil. Je to jeho majetok a len on rozhoduje na koľko si ich cení. Neviem, prečo sa do neho navážate. Či ich za toľko tu predá alebo nepredá je bezpredmetné.
Dokusan Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 (upraveno) Chlapi nechápem, čo tu riešite. Krtko kúpil hodinky za toľko, čo kúpil. Je to jeho majetok a len on rozhoduje na koľko si ich cení. Neviem, prečo sa do neho navážate. Či ich za toľko tu predá alebo nepredá je bezpredmetné.Přečti si co napsal. Proto se do něj navazime. V podstatě mě označil za neslušného člověka A samozřejmě může prodávat za kolik chce, ale nevím, jestli najde někoho stejně neinformovaneho Upraveno 10. ledna 2018 uživatelem Dokusan
Dokusan Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Ať to odlehcime Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 (upraveno) Ok, v pohodě, také jsem se to již snažil odlehčit To, že jsi ty Tridenty označil za šmejdy byla nadsázka nebo hyperbola? Upraveno 10. ledna 2018 uživatelem Dokusan
Dzos Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Zdravím všechny Wardoznalce . Z produkce se mi líbí C65 Tridenty vintage. Mj. jsou jedny z mála Tridentů, co nemají tu kapkovitou hodinovou ručku - to prostě nerozdýchám a potom velikost 38mm je pro mě ideální . Protože se v akcích, slevách či kupónech neorientuju, tak se chci zeptat, za kolik se dají sehnat (s jakou max. slevou) a kdy nejlépe. Samozřejmě je nechci kupovat za plnou cenu, zas tak mermomocí je mít nemusím. Jo a nepište mi, že tam před dvěma dny byly jedny se slevou 30%. To jsem zjistil taky, bohužel pozdě. . A nakonec, kdo je máte, jak jste spokojeni se zpracováním? Díky.
Dokusan Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Pokud by ti nevadila PVD verze, tak je pořád mají:https://www.christopherward.co.uk/events/januarysale/30-percent/c65-classic-vintage-black-ff0337
Dokusan Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 Tak ode dneška v akci prototypy a hodinky se sériovým číslem 001.Pár kousků je tam zajímavých, bohužel C5 Malvern je tam jen v modré.
Robero79 Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Zdravím všechny Wardoznalce . Z produkce se mi líbí C65 Tridenty vintage. Mj. jsou jedny z mála Tridentů, co nemají tu kapkovitou hodinovou ručku - to prostě nerozdýchám a potom velikost 38mm je pro mě ideální . Protože se v akcích, slevách či kupónech neorientuju, tak se chci zeptat, za kolik se dají sehnat (s jakou max. slevou) a kdy nejlépe. Samozřejmě je nechci kupovat za plnou cenu, zas tak mermomocí je mít nemusím. Jo a nepište mi, že tam před dvěma dny byly jedny se slevou 30%. To jsem zjistil taky, bohužel pozdě. . A nakonec, kdo je máte, jak jste spokojeni se zpracováním? Díky.v nearly new je maji -30% na tahu myslim, jinak ja mam C9 5days a zpracovani super, vse sedi skvele, jsou bytelny, nemam nejmensi vyhrady.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se