Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 322
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

A jak se k tomu dostat?  Na hlavní straně nevidím nikde odkaz do slev?!

Upraveno uživatelem Dzos
  • po měsících...
Odesláno

Boha vasho! Nic som nechcel. Nechcel som kupit daco elegantne. Nechcel som Bambina. Rovnako som teda nechcel neporovnatelne lepsie oblekovky C5 mk3. Tak som to nestihol. A nechcel som ani C8 Flyer auto ako nahradu. Tak som ich kupil. Boha vasho!

Sent via IPoAC

Odesláno (upraveno)

Teď jsem až zjistil, že ta akce běží už od 3.1. (ve vlákně na CW, které tu je).. No nic, signu se do novinek k nim na webu a třeba to příště zjistím dřív. :flex:

Uz konci. To najlepsie je uz davno prec.

Upraveno uživatelem Sláva
Odesláno

Mas pravdu. Nic som nechcel. Teda okrem C65 trident Diver. Modre. Na tie ale momentalne nie je budget. Potrebujem ale nejake decentne oblekovky. A co sa stalo? Mam na ceste C8 Flyer. Takze oblekovky sako vysite :)

Odesláno (upraveno)

Díky za tip. Já sleduji ofiko stránku Wardů na FB, ale tam to na mne vyskočilo až dnes.. Tak jsem si říkal, že přispěji trochou do mlýna a ono to spíš bylo s křížkem po funusu..  :bangin:

Je dobré sa dať aj do facebookovej skupiny Christopher Ward Enthusiasts. Tam sa to vie ešte skôr než prídu maily.

Upraveno uživatelem Sláva
Odesláno

Mas pravdu. Nic som nechcel. Teda okrem C65 trident Diver. Modre. Na tie ale momentalne nie je budget. Potrebujem ale nejake decentne oblekovky. A co sa stalo? Mam na ceste C8 Flyer. Takze oblekovky sako vysite :)

Ty C65 jsou parádní. V té modré se mi taky hodně líbí. Původně byl můj favorit C60 v bronzu, ale popravdě teď bych asi hodně váhal ohledně toho, které bych si vybral. Samozřejmě největší bomba jsou ty C65 v bronzu. Ta kombinace modré + bronz mi prostě sedí. Bohužel jsou cenově trochu někde jinde, než kde by se mi to líbilo. :-) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...