Dokusan Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Odesláno 2. července 2018 Chlapi začaly slevy, modely s 50ti a 30ti procentní slevou. Je tam z čeho vybírat
Dzos Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Odesláno 2. července 2018 (upraveno) A jak se k tomu dostat? Na hlavní straně nevidím nikde odkaz do slev?! Upraveno 2. července 2018 uživatelem Dzos
Dokusan Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Odesláno 2. července 2018 https://www.christopherward.co.uk/events/clearance/nearly-new3
Dokusan Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Odesláno 2. července 2018 A jak se k tomu dostat? Na hlavní straně nevidím nikde odkaz do slev?!Sorry, zapomněl sem, ze je ten link polotajny
shaggy Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Boha vasho! Nic som nechcel. Nechcel som kupit daco elegantne. Nechcel som Bambina. Rovnako som teda nechcel neporovnatelne lepsie oblekovky C5 mk3. Tak som to nestihol. A nechcel som ani C8 Flyer auto ako nahradu. Tak som ich kupil. Boha vasho! Sent via IPoAC
shaggy Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2019 Uz konci. To najlepsie je uz davno prec.
Sláva Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2019 (upraveno) Teď jsem až zjistil, že ta akce běží už od 3.1. (ve vlákně na CW, které tu je).. No nic, signu se do novinek k nim na webu a třeba to příště zjistím dřív. Uz konci. To najlepsie je uz davno prec. Upraveno 7. ledna 2019 uživatelem Sláva
Diablo1st Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2019 Je dobré sa dať aj do facebookovej skupiny Christopher Ward Enthusiasts. Tam sa to vie ešte skôr než prídu maily.
Dokusan Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2019 A úplně nejdřív se to většinou ví na Christopher Ward fóru, ale tam odtud už je to na Facebook otázka m8nut
Dokusan Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2019 (upraveno) https://www.christopherwardforum.com/viewtopic.php?f=1&t=51225Po každý je to vlákno jiný Upraveno 7. ledna 2019 uživatelem Dokusan
shaggy Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2019 Dakujem. Budem to musiet zacat sledovat. Alebo radsej nie?
shaggy Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2019 Mas pravdu. Nic som nechcel. Teda okrem C65 trident Diver. Modre. Na tie ale momentalne nie je budget. Potrebujem ale nejake decentne oblekovky. A co sa stalo? Mam na ceste C8 Flyer. Takze oblekovky sako vysite
Sláva Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2019 (upraveno) Díky za tip. Já sleduji ofiko stránku Wardů na FB, ale tam to na mne vyskočilo až dnes.. Tak jsem si říkal, že přispěji trochou do mlýna a ono to spíš bylo s křížkem po funusu.. Je dobré sa dať aj do facebookovej skupiny Christopher Ward Enthusiasts. Tam sa to vie ešte skôr než prídu maily. Upraveno 7. ledna 2019 uživatelem Sláva
Sláva Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2019 Mas pravdu. Nic som nechcel. Teda okrem C65 trident Diver. Modre. Na tie ale momentalne nie je budget. Potrebujem ale nejake decentne oblekovky. A co sa stalo? Mam na ceste C8 Flyer. Takze oblekovky sako vysite Ty C65 jsou parádní. V té modré se mi taky hodně líbí. Původně byl můj favorit C60 v bronzu, ale popravdě teď bych asi hodně váhal ohledně toho, které bych si vybral. Samozřejmě největší bomba jsou ty C65 v bronzu. Ta kombinace modré + bronz mi prostě sedí. Bohužel jsou cenově trochu někde jinde, než kde by se mi to líbilo. :-)
Jenkiz Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Tyhle limitky v COSC by staly za hrich.. Skoda ze mam prehodinkovano
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se