Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 322
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

carre: to mali ešte nejaké ležiaky so starým logom? 

Dokusan: nechcel si oranžové Trident 600? Na stránke ich majú v 30% zľave v Nearly new   :smile_anim:

Upraveno uživatelem Diablo1st
Odesláno

Dokusan: nechcel si oranžové Trident 600? Na stránke ich majú v 30% zľave v Nearly new   :smile_anim:

Myslím, že chtěl s oranžovou lunetou. Navíc ty 30% jsou nearly new, tam bych teda chtěl asi reálné fotky.

Odesláno

Hej a podľa mňa je toto staré logo krajšie ako nové. (ktovie či by som hovoril inak keby sa mi ušli nové :D)

Aj mne sa páči to staršie logo na 12, aj fontom a aj pozíciou. To logo na pozícii 9 sa mi zdá také divné.

Odesláno

Tak už sú doma a naživo vyzerajú naozaj fantasticky ;)

Taky sem nasranej, tyhle jsem měl v košíku, už jsem byl přesměrovanej na Paypal a během platby mi to spdlo a byly sold out... 

Gratuluju ke krásnýmu kousku a ať slouží.

Dotaz k poště....kolega měl myslím připlaceno za DHL

Odesláno

Ve slevách 50% jsou to vždy staré, již nedostupné modely

Odesláno

Pekne...

Skoda, ze na tych starsich je spodok plochy.

Kedy si pls objednaval, ako dlho trvala doprava? Asi si mal priority post priplateny, ci?

Objednával som v utorok poobede a prišli dnes okolo obeda. Balík odovzdali DHLke včera poobede.

Odesláno

Už dorazily ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Díky, užívám

Odesláno

Pěkný. Měl jsem je vzít taky [emoji23] Zaspal jsem no... Co už...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...