hreba Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Pěkný. Moc. Zase začínám být nasr.... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
carre Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Nechcem rýpať, ale aj ja by som bol keby to nevyšlo. Ešte jedna detailná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diablo1st Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 (upraveno) carre: to mali ešte nejaké ležiaky so starým logom? Dokusan: nechcel si oranžové Trident 600? Na stránke ich majú v 30% zľave v Nearly new Upraveno 4. ledna 2018 uživatelem Diablo1st
carre Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Hej a podľa mňa je toto staré logo krajšie ako nové. (ktovie či by som hovoril inak keby sa mi ušli nové )
hreba Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 carre: to mali ešte nejaké ležiaky so starým logom? Dokusan: nechcel si oranžové Trident 600? Na stránke ich majú v 30% zľave v Nearly new Myslím, že chtěl s oranžovou lunetou. Navíc ty 30% jsou nearly new, tam bych teda chtěl asi reálné fotky.
shaggy Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Pekne...Skoda, ze na tych starsich je spodok plochy.Kedy si pls objednaval, ako dlho trvala doprava? Asi si mal priority post priplateny, ci?
Diablo1st Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Hej a podľa mňa je toto staré logo krajšie ako nové. (ktovie či by som hovoril inak keby sa mi ušli nové ) Aj mne sa páči to staršie logo na 12, aj fontom a aj pozíciou. To logo na pozícii 9 sa mi zdá také divné.
Dokusan Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Tak už sú doma a naživo vyzerajú naozaj fantasticky Taky sem nasranej, tyhle jsem měl v košíku, už jsem byl přesměrovanej na Paypal a během platby mi to spdlo a byly sold out... Gratuluju ke krásnýmu kousku a ať slouží. Dotaz k poště....kolega měl myslím připlaceno za DHL
Dokusan Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 carre: to mali ešte nejaké ležiaky so starým logom? Dokusan: nechcel si oranžové Trident 600? Na stránke ich majú v 30% zľave v Nearly new Ve slevách 50% jsou to vždy staré, již nedostupné modely
carre Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Pekne...Skoda, ze na tych starsich je spodok plochy.Kedy si pls objednaval, ako dlho trvala doprava? Asi si mal priority post priplateny, ci?Objednával som v utorok poobede a prišli dnes okolo obeda. Balík odovzdali DHLke včera poobede.
shaggy Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Dik za info.Mne od vcera vecera svieti na trackingu "Awaiting despatch". UK posta asi strajkuje :-)
Dokusan Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 (upraveno) Moje už převzalo GLS a čekají na odlet Upraveno 4. ledna 2018 uživatelem Dokusan
carre Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Včera som objednával ešte tie dva remeňe, ale to už som dal štandardnou poštou. Hádam tu budúci týždeň budú.
Dokusan Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Ještě stojí za zvážení dva vintage modely.A když vintage tak 38 mmhttps://www.christopherward.co.uk/events/januarysale/30-percent/c60-trident-pro-600-3b7877https://www.christopherward.co.uk/events/januarysale/nearly-new2/c65-trident-vintage-edition-be6e80 Možná jsem je měl vzít místo těch Military Tridentů
actionman1 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Na tie bronzovky si treba vycihat a ked bude prilezitost brat ich...vyzeraju super naozaj. S modrym strapom k riflom parada
Dokusan Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Už dorazily Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Díky, užívám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Alexion Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 podobne cierne tridenty som mal. su to fajn kukacky. prajem vela zabavy.
hreba Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Pěkný. Měl jsem je vzít taky [emoji23] Zaspal jsem no... Co už... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se