Nicolas02 Odesláno 3. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Dneska sem si koupil i svoje hovado....a je to kus železa...!Oprava-hovada- omlouvám svůj iPhone a moji radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Dneska sem si koupil i svoje hovado....a je to kus železa...! Jsou super! Jaký mají průměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 3. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Jsou super! Jaký mají průměr?Jsou to 53mm a ta výška taky stojí za to ale nemůžu se dočkat až je v létě vezmu k vodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Díky za info. Páni, tak to máš tedy slušný obvod zápěstí, na foto tak velké nevypadají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 3. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Naopak já mám dětskou ruku a moje hodinky občas nosí i přítelkyně...ale Citizen a to i tyhle Aquland i Altichron jsou velké ale nosí se super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 3. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Lumi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Pořád pokukuji po těchto: https://www.jomashop.com/citizen-watch-bn0151-09l.html Jenže mám opravdu malý obvod zápěstí a i když se velkých hodinek nebojím, tak by to chtělo zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 3. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Já si myslím ze 42mm není nic čeho by jsi se mohl bát. Podle mě je to 42-44 ideální šířka pro všechny účely. Jsou tohle asi moje největší hodinky ale i když si zapínám většinu hodinek na poslední dírku tak nemám problém s ničím. Jde hlavně o rozměr nožiček. Měl jsem na sobě Steinhart 47mm a nemohl bych je mít. PS:ty co jsi si vybral mám taky v plánu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Dle parametrů mají 42mm a tah je dokonce jenom 20mm, takže spíš menší. Možná klame ta fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Kluci super, ale já bych je opravdu radši dříve zkusila. Jen nemůžu natrefit na nikoho poblíž, kdo by je vlastnil. A do dámské verze se mi nechce, je moc malá . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 3. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Odkud jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Pardubický kraj. Ale není problém i kolem Hradce Králové, párkrát do roka Brno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda850 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Pardubický kraj. Ale není problém i kolem Hradce Králové, párkrát do roka Brno...Tak jedině ten výlet do Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda850 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Dle parametrů mají 42mm a tah je dokonce jenom 20mm, takže spíš menší. Možná klame ta fotka.Mají 44mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Já vím, já vím . Ale stejně jsem z toho krapet zmatená - našla jsem totiž dva typy Citizenů BN015109L s udávaným průměrem 42 mm a BN015117L s udávaným průměrem 44 mm. Vzhledově vypadají stejně.... http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-bn0151-17l-eco-drive-promaster-marine-blue-200m-iso-cert-divers-watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 4. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Kdyby chtěl někdo srovnání.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 To su teda riadny mackovia:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 4. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Altichrona díky Tatanu skoro necítím na ruce až na to jak jsou velké ale Aqualand je vážně kus železa ale super svítí a každý si toho všimne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Já vím, já vím . Ale stejně jsem z toho krapet zmatená - našla jsem totiž dva typy Citizenů BN015109L s udávaným průměrem 42 mm a BN015117L s udávaným průměrem 44 mm. Vzhledově vypadají stejně.... http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-bn0151-17l-eco-drive-promaster-marine-blue-200m-iso-cert-divers-watchA někde rovnou napíší 43mm, protože to zprůměrovali Jde samozřejmě o úplně stejné hodinky, odlišnost je pouze ve smyslu určení cílového trhu, což je nepodstatná věc http://www.watchshop.com/mens-citizen-promaster-divers-eco-drive-watch-bn0151-09l-p99976373.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 4. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Altichrona díky Tatanu skoro necítím na ruce až na to jak jsou velké ale Aqualand je vážně kus železa ale super svítí a každý si toho všimne....Omlouvám se pánové. Samozřejmě jsou z Titanu a ne super tajného materiálu tatanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se