Karol Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Dnes som fakt nevedel ktore.... ...tak to je paradna zbierka.to aby si rano do prace vstal ešte o pol hodinku skor a porozmyšlal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 No obcas je to narocne, ked chce clovek prevetrat a automaty z vrtica a na sport pouzivam este spotrtester. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 blackwhit: je to AT9030-55L http://www.tiphodinky.cz/panske/citizen-eco-drive-radio-controlled-at9030-55l.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 7. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Moje prvni Citizen a moje nejoblíbenější!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 NY0040 - na gume ma moc nezaujali , ale mesh na nich už pravdepodobne nechám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 NY0040 - na gume ma moc nezaujali , ale mesh na nich už pravdepodobne nechámkeby boli o malinko vačšie bol by to važny konkurent pre skx......za mna super hodinky len 39mm luneta je fakt pre mna malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Měl jsem je taky a byly fajn,hlavne maj skvelou lumi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 keby boli o malinko vačšie bol by to važny konkurent pre skx......za mna super hodinky len 39mm luneta je fakt pre mna malo Luneta ma přesně 41mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 keby boli o malinko vačšie bol by to važny konkurent pre skx......za mna super hodinky len 39mm luneta je fakt pre mna malofyzicky sú tie hodinky v podstate rovnaké,opticky citizeny zmenšuje skosený a širší kovový lem lunety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 (upraveno) ...jj dik za opravu....mam ten model pred nimi ...ešte dobre ,že zo skywatches neposielaju na slovensko :-) maju ich tam za 120.-dolarov ...aspon mam ušetrene :-) Upraveno 12. února 2016 uživatelem Karol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 ...jj dik za opravu....mam ten model pred nimi ...ešte dobre ,že zo skywatches neposielaju na slovensko :-) maju ich tam za 120.-dolarov ...aspon mam ušetrene :-)alebo z amazon.de za 199Eur aj s poštou a clom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 ....kto tvrdil, ze Miota preklapa datum az nad ranom? Minuta po polnoci a?....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andy4 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Pozdravujem maniakov. Mne sa BJ70xx xx zapáčili natoľko, že ich mám v mutácii na každú príležitosť. Vlastním ich vyše šiestich rokov, aktuálne zasielam na výmenu náramkov a sklíčok do citizen servisu, nech sú opäť ako nové. Na foto chýbajú nádherné nighthawky v čiernom PVD, ktoré som daroval kamarátovi za pomoc. Veľmi rád by som vlastnil aj limitku RedArrows, hádam sa mi to niekedy podarí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 ....tak to je fakt choroba......su super tiež som ich jeden čas zvažoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 ....tie v tom hnedom prevedeni sa mi vzdy pacili, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 pěkná nemoc. Já mám doma hnědé. Jen ta origo kůže mi vadila a vyměnil jsem za jinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 (upraveno) Sympatická diagnoza .... Ten dizajn sa um naozaj podaril, ani po rokoch neomrzí Upraveno 14. února 2016 uživatelem ivlado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tajas Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 4 roky nosím tyto. Sklíčko netklé, zbytek dle každodenního nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg_CS Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Tak se taky pochlubím s jedním z mých kousků od Citizenu s Carbonem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enduro Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 (upraveno) Moje první pilotky Moje první pilotky Upraveno 6. března 2016 uživatelem Enduro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se