Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si dnes po dlouhém rozhodování objednal na AZwatch Poljoty Aviator 3.

http://www.azwatch.cz/hodinky/po017c-poljo...viator-il-2-iii

Dlouho jsem brouzdal i na německém servru, ale nejlevněji sehnal 150 Eur+10 Eur poštovné. Tak jsem je za cenu 4600,- koupil u nás. Vlastníte už někdo Aviator 3 a jak moc s te s nimi spokojeny, nebo nespokojeny? Mě by měli dorazit do 3 dnů a už se klepu:)

! Přidávám nějaké fotečky z domova. Jinak modré šroubky,vlnitý kalibr :)

Předem se omlouvám za qualitu, stále se učím.

• Odpovědi 112
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Osobné skúsenosti nemám, i keď po nich pokukujem tiež. Zaráža ma, že ich majú, lebo na ich stránke je napísané, že momentálne vypredané.Budem čakať, na Tvoje skúsenosti. Mimochodom, škoda len, že nemajú dátumovku.:(

Odesláno

Že nemají datumovku mi nevadí - spíš naopak. Ale nějak se nemůžu srovnat s tím letadýlkem... ale to je jen můj názor ;)

Odesláno

Jsou pěkný.

Datumovku bych oželel spolu s letadýlkem taky :-)

Pak sem hoď nějakou reálnou fotku strojku i celkově.

Na jednom obrázku má strojek modrý šroubky a na druhým zase vlnky, tak ať víme jaký je stav...

Odesláno

Datumovka mě tam tedy také chybí, ale to letadýlko mě zase na druhou stranu rajcuje:) Jinak kupoval jsem poslední, proto už vyprodáno. Měla by to být série 999 Ks, tak možná kouknout jeětě v jineém obchodě. Pak nějaké fotečky a první dojmy hned zveřejním. Jinak ještě strojek je dodáván s modrými šroubky, ta druhá fotka by měla být přední strana.

Odesláno

Vlastimil: :D strany jsem rozeznal, ale je tam fotka kalibru v hodinkách a pak kalibru venku a tan má ty šrouby, první jmenovaný zase vlnky, tak jsem to myslel.

Co se týká série 999 kusů, tak bych se dostupnosti nebál, oni vymění barvu vteřinovky stopek a je salší sérka 999 na krámech.

Odesláno

Ahá, hi hi hi:) Tak to zase nevidím já už skoro na mém černobílém monitoru(budu muset investovat), ale co jsem mluvil s pan .Šafářem, tak modré :) a ta série, tak to je, malá změnka a nová série na světě.

Odesláno

Jö, tak Poljotky III Aviator už dorazily. Jsem dost překvapený jejich dost qualitním zpracováním (až k lítosti oproti k naším v dnešní výrobě lacině vypadajícím PRIM:( , za ty penízky jsem tedy čekal mnohem méňě, takže jsem spokojen. Jinak to RomanP: strojek má vlnkovitý frézovaný povrch a má aj modré šroubky, takže jsem opravdu spokojen.

Odesláno

Tak nějaké fotečky z domova:) Omlovám se za qualitu, stále se učím. Jinak včera se mi z ničeho nic zpozdili o půl hodiny, to jdem docela čučel. Je možné, že jsou v záběhu?

Odesláno

To Vlastimil7664 Keďže sa Ti mi podarilo vyfúknuť tento kúsok, musel som sa poobzerať po iných obchodoch a objednal som si ich cez www.poljot.at . Tam ich majú. Teraz ešte zaplatiť, ja musím cez svoju banku, lebo elektronickým spôsobom nemám ako. Neviem robiť zahraničné prevody. Tak sa na ne veľmi teším. Dúfam, že to oneskorenie, čo Ti urobili, bola len nejaká náhoda, napr. nedotiahnutia pružinky. Ja mám doma vreckové Molnije. Pochádzajú asi z rokoch 60-70. Majú identický strojček, až na to, že sú 15 kameňové a nie 18. Idú veľmi presne a ich tikanie je hlasné, čo je veľmi pekné. :) Ináč na tom obrázku, čo bol na nete sa javí číselník akýsi sýtejší. V skutočnosti je taký, alebo je trocha bledší, ako vyplýva aj z Tvojich fotografií?

Odesláno

Ano Dynno, čekal jsem trochu sitější modrou, jako to vypadá na fotografiích z obchodu, ale ve skutečnosti je to taková bledá modrá jako na mých fotografiích. Ale neboj se mnic, moc jim to sluší a ciferník je velmi čitelný a přehledný. Jsou dost dobře vidět i v noci:) Jinak od minule mi jdou stále dobře a opravdu s údivem, že velice přesně. Tak snad budou ok, jinak na kolik tě vyjdou v tom druhém obchodě?. Pak mi napiš tvé číslo série, já mám 227/999.

Odesláno

to Vlastimil7664 (to 7664 je náhodné číslo, alebo nebodaj dátum narodenia?:D ) Cena je 149 ? + 7.6 ? doprava. Len akurát dnes som poslal e-mail na ten obchod, lebo moja banka potrebuje ešte údaj názvu konta, čo mi predajca neposkytol. Dúfam, že dodá a ja budem môcť zajtra vykonať platbu. Potom aj ja nafotím a uverejním.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Som z toho akýsi smutný, ešte stále nič mi neprišlo. Žeby to bolo s tým bankovým prevodom, oproti platbám s kartou také zlé? Vlastimil7664 sa už dávno z hodiniek vytešuje a ja stále nič :(

Odesláno

Tak tak, já se z nich těším moc. Dost mě udivuje, že jsou celkem dost přesné. Akorát bacha na sklo, už tam mám malý škrábanec a to je mám měsíc, ale k ceně přiměřené samozřejmě kvalita přiměřená- to beru.

Vydržať :)) budeš mít radost.

Odesláno

to Vlastimil7664: Ups, veď tam je minerálne sklo, či nie? Ja mám Citizen Automatiky už takmer dva roky, tam je tiež minerálne sklíčko, ale až pred nedávnom som a to len pod lupou uvidel takmer bezvýznamný škrabanček. A To to sklíčko denne veľakrát preleštím, lebo je náchylné na "upatlanie". Pritom tie Citizen-y stái 4.500,- Sk čo je Vašich 3.400,-. Tak uvidím... :)

Odesláno

Máš pravdu, minerální sklo tam je. Ale stejně tak mám minerál na mých Tissot V8 a za tři roky jsou jak nové. Tady po měsíci škrábanec, sice malinký, skoro neviditelný ale je. Takže určitě rozdíl v qualitě skel je taktéž. Ale jak říkám, jsem s nimi nad míru spokojen. Máš se na co těšit:-)

Odesláno

Tak práve dorazili, takže nakoniec pekne rýchlo....:) Obzeráma neviem sa vynadívať. Remeň je namodralý, aby ladil s číselníkom. Mal si pravdu Vlastimil7664, veľmi im svedčí aj takýto bledomodrý číselník. Mimochodom, pod korunkou mám niečo ako fóliu. Tú zo zadnej strany som už dal dole, ale tá pri korunke???? :/

Inak sériové číslo je 043/999. Pokúsim sa aj ja niečo nafotiť....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...