VS Odesláno 26. července 2006 Nahlásit Odesláno 26. července 2006 Kdybych Ti mohl nějak pomoci, klidně se na mě obrať. Zítra budu "hned" vedle prodejny u zubařky, takže nepůjde-li to telefonem, dej vědět Dík. Když bude třeba, tak se ozvu. Stejně zítra přijde faktura za plyn a budu mít po starostech Nevíte někdo, jestli se náhodou hodinky Poljot prodávají v Londýně? To by bylo taky řešení. Pověřil bych příbuzenstvo dočasně tam žijící Tak už mi odpověděli. Na prodejně stojí 6500,- na dobírku je pošlou za 5600,-
African Odesláno 31. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2006 Tak jsem se zrovna vrátil z dovolené. Zrovna Aviator III jsem viděl v historickém centru Českého Krumlova za 5800,- Kč. Varianta ciferníku z červenou - moc hezké.
African Odesláno 16. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2006 Tak jsem včera zjistil, že při delší jízdě na motorce se mi Aviátory zastaví, ikdyž jsou plně natáhlé Už to udělali asi po čvrté, když s nimi poté hrknu, tak se zase rozeběhnou. Když jsou plně natáhlé, tak v nich něco cinká, připadne mi to jako vlásek, kdyby o něco škrtal. Myslíte, že je to zralé na reklamaci, nebo přichází v úvahu nějaká lajcká domácí úprava? Dík za každou radu.
X-Bob Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 promiň - na jaké moto? Že by vibrace????
blackbiker Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 2Vlastimil a x bob pánové mám takového neblahého tucha že všechny poljoty budou mít asi problémy s vibracema-proto se tomuto se svýma tedy vyhýbám-prostě na kolo,motorku a pod. asi nebudou Poljoty tím pravým ořechovým-nevím, je to prostě můj pocit,že jsou trošku háklivější. 2Vlastimil:reklamace
X-Bob Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 souhlas s blackbiker, reklamovat! Vostok a Vostok-Europe na moto problémy nemají. Proč by ale měly mít Poljoty? Nejsou odolné proti otřesům? Od dob ČZ 175/450-477 pak už snad žádné motocykly tolik nevybrují (v řídítkách), abych tipoval, že to hodinkám bude nějak škodit.
blackbiker Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 já nevím x bobe mám jen takový ,,vnitřní" pocit-prostě já mountainbiker bych si strely na bajk nebral-takhle myšleno.Stejně bych měl strach z rozštelování.
X-Bob Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 jj, tomu přesně rozumím, co chceš říct. Prostě Poljoty jsou takové vymazlené pünktlich hodinky (myšleno v dobrém), že na hrubou práci se asi nehodí. I tak bych ty výše uvedené reklamoval. Já jsem si právě proto pořídil na moto a jinak na jinak venkovní aktivity V-E a max spokojenost. Docela mě ale nějak ruská produkce láká, až se finančně zmátořím, něco Made in Russia by to chtělo. Ale ještě nevím...Moc se mi líbí Aeronavigator, co má v nabídce Kampmann, ale nevím, jestli by taky nebyly háklivé zrovna na moto. Při svém průměru 47 mm by to byly odpovídající moto-hodinky
blackbiker Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 2 x bob: ty máš asi ruku jak já nohu hele:-)47mm to bych neutáhl ani za....jinak souhlas aeronavigator je teda kus hodinek a ta letecká korunka:-)supr
blackbiker Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 a když dáš www.ebay.de a tam vyhledat aeronavigator tak ti to najde docela i rozumné ceny:-)
X-Bob Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 Faktická - dokud si to nevyzkoušíš, tak to není ono. Já jsem se toho bál, ale pak mi je Skeleton půjčil a supr hodinky. A myslím, že Skeleton má taky štíhlejší ruku a - pohoda. Jen vlastně nevím, která továrna Aeronavigator vyrábí... ad ebay - jj, tam jsou, ale přijde mi to lepší koupit od Kampmann. Cenově je rozdíl asi 10?, navíc u Kamp. se dá koupit s průhledem na strojek. Tak počkám, až budou někde zachovalé z druhé ruky, nebo až bude víc financí .
African Odesláno 16. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2006 Mám Yamaha Dragstar 650, a každopádně tam celkem velké vibrace jsou. Na moto hodinky průběžně střídám" Seiko Kinetic, Tissot V8, Vostok Submarine, Swiss army - vše bez problémů. Asi se odhodlám k reklamaci a průběžně Vás budu informovat jak to dopadlo. Ale docela mě dostává, že na Poljotech je nápis jako kráva, otřesu odolné. Myslím, že na nějaké drsné podmínky rusandy opravdu nebudou, válečná qualita je asi fuč.
X-Bob Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 Dokud zrcátka na volnoběh nefackují řidiče zleva i zprava, tak to nejsou žádné vibrace Tudíž u tvé moto žádné vibrace nejsou...
X-Bob Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 jj, kdo ji neměl, neví, co je to vibrátor :D Jedné stopě zdar! PS a motorka nemá svoje hodinky?
Foundryman Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 Ad Vlastimil - kdyby sis pořídil Hondu, nejlépe Magnu, takové starosti bys neměl :-)
African Odesláno 16. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2006 Také jsem jednu vlastnil, asi 10 let na zpět a byla to krása(myslím ČZ). Dodnes mě upřímně mrzí, že jsem ji asi za tašku hrušek prodal, už ani nevím. Nevím, jak myslíš svoje hodinky-jako nějaké Yamaha tikotky? Jinak na palubce nic originál a já tam žádné přídavné nechci. Mám ji v původním stavu, jak vyšla z továrny, tak se mi to líbí.
X-Bob Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 to jsem myslel, jestli nějaké decentní vedle rychloměru a pod. Já o tom uvažuji, až bude na jaře nová motorka v garáži ony i hodinky přes oblečení ala Prim Rider by nebyly špatné, ale radši bych nějaké v zorném poli, ručičkové, klidně quartz. Ty Aeronavigatory by se asi hodily i přesd oblečení, ale nevím, jestli by to snášely. Vibrace a vůbec.
African Odesláno 16. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2006 Prim Rider je mi tedy opravdu proti srsti, vůbec mě nechytli. Pokud chceš něco na palubku, mrkni do Bikers Crown. Jednu dobu ta měli příjemné hodinky. http://www.bikerscrown.cz/hledani.php Na netu není kompletní výběr, na krámech toho mají více.
X-Bob Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 už jsem se na net bikerscrownu díval A Prim Ridery mít taky nebudu. Pohodlnější je podle mě mít hodiny na palubce. Ale to jsme hodně odbočili od tématu. Nemohlo by se stát, že se hodinky "zaseknou" nějak tím, že je naplno dotáhneš a oni pak zůstanou "viset", než že je to provozem na moto???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se