Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Presne tak, v pondelok ma kolega poprosil aby som mu vymenil baterku na jeho Festinach a po otvorení sa mi naskytol pohľad na tento nádherný švajčiarsky strojček.....proste "swiss made"

Dovolím si oponovat, v některých to vypadá jinak.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

lukassko2: dobre spoznávam foto z filmu "Černosi v tuneli?"

Je to tak schválne, pri nasvetlení neboli vidiet nápisi japan a miyota a aj som sa ponahlal.......a ne, nebudem klamať...černosi v tuneli je fakt moj obľúbený film..

Odesláno

Do tych 200 Eur. Ono sa jedná o to, že keď som si prezerala ponuku hodiniek aké bežne nosia moje známe, ako Hilfiger, DKNY, Kors, tak mám pocit že tie hodinky sú saméo sebe nekvalitné ale ide len o značku. A radšej by som tú sumu investovala do kvality ako do značky :)

Samozřejmě že u uvedených značek se s kvalitními hodinkami setkat nelze. Festina bude o něco lepší a levnější švýcarské značky pro tento účel rozhodně nebudou špatné (např. také Candino). No a pak tu jsou zmiňované Seiko a Citizen. U dámských hodinek bych o mechanice neuvažoval, quartz bude vyhovující. Safírové sklíčko by za tu cenu už hodinky mít měly. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...