bystruska Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Chcem sa poradit..Niesom odborník vo výbere hodiniek. Mam zaujem o kupu damskych hodiniek, no stale sa neviem rozhodnut podla toho ktora znacka je kvalitnejsia. Uvazujem medzi Swiss Military a Festina. Viete mi poradit? dakujem
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 (upraveno) V tomto případě je to jedno Upraveno 10. prosince 2015 uživatelem km.kmk
Kristian.nov Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Zeptej se člena Frantíka, ten je tu brán za odborníka přes Festinu ;-)
ondralbc Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Chcem sa poradit..Niesom odborník vo výbere hodiniek. Mam zaujem o kupu damskych hodiniek, no stale sa neviem rozhodnut podla toho ktora znacka je kvalitnejsia. Uvazujem medzi Swiss Military a Festina. Viete mi poradit? dakujemKolik do nich chceš investovat?
bandicoot Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Zeptej se člena Frantíka, ten je tu brán za odborníka přes Festinu ;-)Ten ale, coby ambasador Festiny, neni objektivní.
Kristian.nov Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Ten ale, coby ambasador Festiny, neni objektivní.To je fakt... Až moc vokatě Festině nadržuje...
Frantik Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Jednoznačně Festina. Po Rolexu a Breitlingu je to etalon švýcarské produkce.
USER47 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Mějte trochu slitování, vždyť to ty lidi vezmou vážně .
tr0t3l Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 (upraveno) Chcem sa poradit..Niesom odborník vo výbere hodiniek. Mam zaujem o kupu damskych hodiniek, no stale sa neviem rozhodnut podla toho ktora znacka je kvalitnejsia. Uvazujem medzi Swiss Military a Festina. Viete mi poradit? dakujem Swiss Military by Chrono, alebo Hanowa? Prve menovane ma niekolko znamych, podla mna kvalita celkom dobra, v tej kategorii do 200-250 eur taky priemer, nie su to zle hodinky. Strojceky su vsetko svajciarske ETA, negativne hodnotim ze vacsina modelov ma mineralne sklicko, v tejto cene napr. Wenger, Victorinox, Tissot maju uz zafir.O Festine si tu trosku nastuduj, ale rozhodne nesuhlasim s hadzanim F a SM do jedneho vreca...SM je jasne vyssie. Upraveno 10. prosince 2015 uživatelem tr0t3l
bystruska Odesláno 10. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Do tych 200 Eur. Ono sa jedná o to, že keď som si prezerala ponuku hodiniek aké bežne nosia moje známe, ako Hilfiger, DKNY, Kors, tak mám pocit že tie hodinky sú saméo sebe nekvalitné ale ide len o značku. A radšej by som tú sumu investovala do kvality ako do značky
kuncák7 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Radsi ty swiss military,ale za sebe,nebral bych ani jedny.
Jörg8X Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Za 200,- ? se už dají koupit pěkné hodinky Nějaká představa, co se ti líbí?
JanNovakJan Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Za 200? bych vzal solární Citizen s WR100 nebo solární Seiko s WR100, protože máš alespoň něco k dobru oproti výše uvedeným. Pochopitelně pokud je řeč o quartzu. http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-ew1903-52a-eco-drive-swarovski-crystal-ladies-silhouette-rose-gold-watch https://www.youtube.com/watch?v=hjO3AwyMElE
Marhi Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Tak eco drive má kolega. Já spíše staromilecky fandím mechanice, ovšem má to něco do sebe. Má to řízený rádiem a k tomu ten solár. Vytáhne to ze šuplíku, fokne to na slunko, a za pár vt, či do min. se mu ty hodiny šeštelují. Osobně mám raději růčo práci, ale proti gustu.Je to sranda jak se ty ručky roztočí.
jacob Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Nevím proč, ale vždy zapomenu pokračování názvu Hanowa a tu značku mám uloženou v paměti jako Swiss Military Hanoj :-). Co takhle Certina, Tissot? Nebo blíže Hanoji je Seiko, Citizen.
lukassko2 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Jednoznačně Festina. Po Rolexu a Breitlingu je to etalon švýcarské produkce.Presne tak, v pondelok ma kolega poprosil aby som mu vymenil baterku na jeho Festinach a po otvorení sa mi naskytol pohľad na tento nádherný švajčiarsky strojček.....proste "swiss made" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ruiz.aw Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Ta miyota je to nejlepší na těch hodinkách....
Micey Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Presne tak, v pondelok ma kolega poprosil aby som mu vymenil baterku na jeho Festinach a po otvorení sa mi naskytol pohľad na tento nádherný švajčiarsky strojček.....proste "swiss made" No tak todle je zrovna dost dobry. Nechtej, abych otevrel zeny Hamiltony nebo Certiny a vyfotil ty nechutny plastovy ETA svycarsky veci, vydavany za strojek.
McStinger Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 bystruska: trochu viac info by to chcelo. Mechanické? Na baterku? Športové? ... Z tých dvoch menovaných značiek asi skôr ani jedny. Ale stále lepšie, než vyslovene môdne značky typu Michael Kors. lukassko2: dobre spoznávam foto z filmu "Černosi v tuneli?"
kuncák7 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Za 200e to bohuzel zadnej slagr nebude. Pokud by byla vyse castky vyssi,doporucil bych v damskem Tissot.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se