Snow Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 ORIS Aquis GREAT BARRIER REEF Limited Edition II By TLex Oris has partnered with the Australian Marine Conservation Society (AMCS) to help protect and preserve the world?s largest reef system, the Great Barrier Reef! This is particularly special because this the AMCS 50th anniversary year. This is the second time Oris has partnered with the AMCS, following a successful partnership in 2010. The AMCS was founded in 1965 with a vision to protect Australia?s diverse ocean wildlife. Its work focuses on threatened species, making the country?s fisheries sustainable, and keeping oceans free from pollution. The Oris Great Barrier Reef Limited Edition II is limited to 2000 pieces and based on the Aquis, Oris?s popular diver?s watch. One of the new model?s standout features is its innovative day display, indicated via an inner chapter ring. The watch is not only inspired by the sea, but has been designed for great functionality and legibility while in the sea. So while the dark sea-blue dial and coral yellow detailing mirror the color palette of the Great Barrier Reef, they also create contrast and therefore legibility, even in the murky conditions below the surface of the water. The watch?s diving credentials start with its 46mm Stainless steel case, which is water-resistant to 500 meters; a unidirectional rotational divers bezel boasts an inlay made of black polished ceramic. Scratch-resistant and non-corrosive, Oris claim to have first pioneered its use in divers watches a number of years ago. The watch also features the Oris-developed safety anchor and quick-adjust sliding-sledge folding clasp on the rubber strap. These devices were developed in partnership with professional divers and make Oris diver?s watches more secure and easier to slip on and off over a wetsuit. The Oris Great Barrier Reef Limited Edition II is a striking, high-functioning diver?s watch that makes a significant contribution to the work of one of the world?s most respected and effective marine conservation charities. It will be available from February, 2016, priced 2100CHF. Oris will make a donation to the charity?s vital work, funded from sales of the Limited Edition diver?s watch called the Oris Great Barrier Reef Limited Edition II. zdroj - http://oceanictime.blogspot.cz/2015/12/oris-aquis-great-barrier-reef-limited.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 První pohled na obrázky mi málem vyrazil dech, krásný barevný zpracování, hodinky doplněny užitečnou komplikací ... ale potom to nějak vyprchalo, 46 mm je dost, škoda že neudrželi původních 43, ale dobře, jsou to tool potápky ... tak proč day-date? Cena narůstá a tak bych očekával více bonusů než jen z 300 na 500 m a day. Jako bonus bych v tomto případě viděl použití titanu. I tak se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saquinas Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 líbí se mi moc, ale nekoupil bych si je - na běžné nošení z důvodu velikosti a na tooly mi přijdou vyzdobený.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Moc pěkný, day date je zde udělaný hodně citlivě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 To se ji povedlo a vtipně vyřešený ukazatel dne v týdnu. Za mě fakt 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 (upraveno) Předchozí s velrybou na dýnku se mi líbily víc a dost jsem o nich i uvažoval Upraveno 17. prosince 2015 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Libi se mi, krom te velikosti, parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Za mě taky pochvala, jen ta velikost není pro mojí ruku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Za mě taky pochvala, jen ta velikost není pro mojí ruku ...Přesně, kdyby udělali 40... tak by to byla láska na první pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 S tou žlutou vypadají pěkně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Veľmi pekné, trošku veľké ale majú niečo do seba, ako vidím ORIS má zaujímavé farebné kombinácie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 U mna supr, Oris potapky na gume ma vzdy brali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Oris môžem takže za mňa +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se