Tomáš Vanha Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Ahoj nebo dobry den mám problém mám swatch Irony a ručička na setinu vteřiny doufám ze to říkám správně je potřeba seřídit a potřebuji se zeptat zda to dokážu sám vím ze se dá seřídit minutovka. Pokud budete někdo tak hodný a poradíte mi nebo mi řeknete kam v Praze s nimi budu rad dekuji.
Tomáš Vanha Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Rad bych sem nahrál fotku ale nevim jak ) tak aby jste věděli jaký přesný model mám
Liqid Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Moc tvému popisu závady nerozumím, ale swatchky většinou nejdou otevřít, tedy ani servisovat. Max vyměnit baterii, při větším problému vyhodit a koupit něco hodnotnějšího.
Tomáš Vanha Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Uz jsem si to seridil sám doma jsem našel zr list s návodem jak na to mel jsem po výměně baterie pozadu 1/10 rucicku
Marhi Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 :::????tak tomu říkám technik.Za mě ani slovo.
Tomáš Vanha Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Neumím se dost dobre vyjadřovat tak srry nevim jak jinak jsme to mel napsat nemusím bejt hned za blbce.
ohrenstein Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 My tě nepovažujem za blbce my ti jenom nerozumíme.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se