Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takže Poljot Chronograph dorazil bez újmy, naštěstí!!! Protože jak psal Časomíra, to zabalení, no jak to říci, už jsem viděl lepší no... Jinak jsou opravdu v hodně pěkném stavu, jen samozřejmě nefungují, tak 100% jak prodávající psal, chronograph nefunguje, tak jak by měl a potřebují i vyčistit... Ale tak to je detail. Jinak fotku jsem přidal v sekci pochlubte se...

• Odpovědi 136
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak to ti gratuluji opravdu hezký kousek jsem hrozně rád že jsi nedopad jako já Rubeno mi od ukončení aukce dne 24.5.2007 náramkové hodinky zn.Maják nebyl schopen zaslat a ani peníze zpět na účet vrátit!!!

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj, jdu do hodinek a jak to tak bejvá, tak se nejdřív musím v novým voboru pořádně rozkoukat.

Takže chronograf---ruskej a střely se mi zrovna MOC líběj...i když samo pokukuju i po šturmanskejch.

Takže budu prozatím potichu sledovat cvrkot a jak něco koupím, tak to hodím na sklo.

:tomcat:

Návštěvník tolja
Odesláno
Ahoj, jdu do hodinek a jak to tak bejvá, tak se nejdřív musím v novým voboru pořádně rozkoukat.

Takže chronograf---ruskej a střely se mi zrovna MOC líběj...i když samo pokukuju i po šturmanskejch.

Takže budu prozatím potichu sledovat cvrkot a jak něco koupím, tak to hodím na sklo.

:tomcat:

Jedny nové jsou zde, a za cca 1/2 cenu než u dovozce.

http://aukro.cz/item249208407_poljot_strel...stav_nerez.html

Reference na prodejce jsou tady

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=7567

Jinak máš dobrej vkus ;)

Odesláno

díky, práve sem se juknul, vypadaj supr...____bay a pěknej vejkend :rolleyes:

• po měsíci...
Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)
Tak jsem se stal novým šťastným majitelem STREL. Mám dotaz. Jde zastavit vteřinová ručička? (bez poškození podstaty věci)

vytáhneš korunku, a mírným pootočením korunky (tak, aby se ručky nehly) proti směru otáčení hodinových ručiček ji zastavíš - chce to cit

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno
vytáhneš korunku, a mírným pootočením korunky (tak, aby se ručky nehly) proti směru otáčení hodinových ručiček ji zastavíš - chce to cit

Funguje to, děkuji. :thumbsup_anim:

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)
Spokojenej? Spíš nadšenej. Nic tak neuklidní, jako sledovaní strojku. :thumbsup_anim:

To by byla pravda, kdyby si gaspadín dyzajnér odpustil malování po minerálu dýnka. Takhle vždy vidím, že toho moc nevidím. :crying_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno

tolja: Přesně tak nechápu proč po takovém pěkném strojku čmárají, kdyby to byla aspoň folie, co se dá sejmout. To se zas v Rusku někdo napil více než je zdrávo :-)

Odesláno (upraveno)
tolja: Přesně tak nechápu proč po takovém pěkném strojku čmárají, kdyby to byla aspoň folie, co se dá sejmout. To se zas v Rusku někdo napil více než je zdrávo :-)

Kucí klid, dá se to velmi snadno odleštit, ale souhlasím, že je to hnus.

Upraveno uživatelem koblih69
Odesláno

koblih69: To je jediné štěstí, že to jde dobře dolu, ale zbytečná práce navíc. Kdyby místo toho raději napsali v návodu jak strojek funguje a která součástka je na co, udělali by zákazníkům určitě větší radost při zkoumání strojku za dlouhých zimních večerů. :rolleyes:

Návštěvník tolja
Odesláno
Kucí klid, dá se to velmi snadno odleštit, ale souhlasím, že je to hnus.

To je fakt, že by to šlo dolů, ale jak potom budou moje pravnoučata za sto let na Chronomagu, nebo jiným kozlu, vysvětlovat, že ty repliky Strel nejsou fake, ale pradědeček byl blb, a zprasil autenticitu hodinek. :lol2: Vždyť jim to nemůžu udělat.

Odesláno
:)
  • po měsíci...
Odesláno

Hodně vody uplynulo ve Vltavě a mnoho úsilí bylo vynaloženo, nežli jsem tyto tři krasavice bez poskvrnky získal.

Mám rozjednánu ještě variantu s černým číselníkem a další s Poljot číselníkem na výměnu. Doufám, že se zadaří. Hodinky jsou vyčistěny, jdou přesně a sčítače pracují bezchybně. Pro orientaci ještě přidávám tabulku variant číselníků a přibližná data a množství vyrobených kusů. Nevím už, kde jsem tabulku našel, nemohu proto dát odkaz na příslušnou stránku. Doufám, že se její autor na mě nebude zlobit.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník tolja
Odesláno
Hodně vody uplynulo ve Vltavě a mnoho úsilí bylo vynaloženo, nežli jsem tyto tři krasavice bez poskvrnky získal.

Mám rozjednánu ještě variantu s černým číselníkem a další s Poljot číselníkem na výměnu. Doufám, že se zadaří. Hodinky jsou vyčistěny, jdou přesně a sčítače pracují bezchybně. Pro orientaci ještě přidávám tabulku variant číselníků a přibližná data a množství vyrobených kusů. Nevím už, kde jsem tabulku našel, nemohu proto dát odkaz na příslušnou stránku. Doufám, že se její autor na mě nebude zlobit.

Krásný kousky, smekám. Kde jsi je lovil, jestli to není tajemství. O kalibru 3017 snívám svůj vlhký sen pod peřinou :crying_anim:

Kamarád, kterého hodinky vůbec nezajímají je má s černým číselníkem v NOS stavu, a nechce ani slyšet o tom, že by mi je prodal. Ani se mu nedivím, dostal je totiž od dědy, a teď perlička: Děda mu je prý přivezl ze Švýcarska :lol2:

• po měsících...
Odesláno

Organic prodává strely, tož se na ně zítra naklušu juknout a nejspíš se hned stanu KONEČNĚ majitelem pořádnech tikiťaků.

Po takový době co onich pořád jen básním sem teda ale dost natěšenej, píše že dělaj 20 sec/24 h, ale jak sem pročítal forum, tak se o nějakém měření přesnosti dá mluvit až tak za 3 měsíce nošení, totiž "záběhu".

Je jasný že od Juliana by asi dorazily seřízený, ale tyhle mají nádhernej tah a no...prostě se na ně těším.

Jediné negativum nemaj bukvy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...