Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 23. 11. 2025 v 9:01, Fenixmj napsal:

OK Diky.

Prohlížel jsem opět prodejní vlákno, jsou tam dobrý kusy do 20 , nebo kolem 23 , či max 25 tisíc…..  

Odesláno

samozřejmě Sinn jest OK , ale tuhle jsem narazil na mikrobrand Tuseno …není to až tak drahý jako Sinn. Tento mikrobrand je fakt oukej.
 Pokud by jsi něco takového dal na černej tropic , kůži , nebo nato …..

https://tuseno.com/collections/shellback/products/shellback-v2-white-black

Odesláno
před 20 hodinami, Fenixmj napsal:

Dekuji  za Sinn koukal jsem na ne a jsou paradni.Zvazuji ted tyto:Sinn 104 Klassik 12.

en musim jeste neco malo dosporit 🙂

Co takhle Tissot PRS 516 ? Mrkni do vlákna k tissotářům ……moc pěkný hodinky…. Za fajn cenu ✌️

• po měsíci...
Odesláno

Zdravím,

je tady někde vlákno, které by se věnovalo zkušenostem s přesností jednotlivých modelů hodinek. Snažil jsem se něco najít, ale nepodařilo se mi to. V létě jsem se rozhodl přejít na automaty z rádiem řízených citizenů, tak jsem se trochu té přesnosti bál. Myslím, že pro pomoc při výběru hodinek by takové vlákno bylo dobré. 

Odesláno
před 1 hodinou, Ales911 napsal:

Zdravím,

je tady někde vlákno, které by se věnovalo zkušenostem s přesností jednotlivých modelů hodinek. Snažil jsem se něco najít, ale nepodařilo se mi to. V létě jsem se rozhodl přejít na automaty z rádiem řízených citizenů, tak jsem se trochu té přesnosti bál. Myslím, že pro pomoc při výběru hodinek by takové vlákno bylo dobré. 

Ahoj , myslím že by jsi se měl spíš zaměřit na typy strojků a jejich levely přesnosti , počítej s tím že se budeš pohybovat v různých cenových hladinách! Pokud si zvyklý na přesnost rádiově řízených , budeš těžko srovnávat . podívej se taky co znamená COSC nebo METAS , vlákno s tím tu jistě je. 
já osobně mám jeden strojek s COSC , jde  do 2 s/24 ….. taky mám Powermatic 80 …. Který nemá COSC a jde 5s/24 ….. jsou i typy obyčejnějších strojků , které se dají naladit na parádní odchylku…. 4R35 ….. no budeš to mít nelehký ….  Podívej se třeba na značku Grand Seiko a jejich Spring Drive …. 
No snad něco objevíš , co tě uspokojí , nebo taky ne. 

Píšu z telefonu a tak se nemohu moc rozepsat , je to opruz. 

Odesláno

Díky, o certifikacích jsem si něco přečet a taky jsem se dočegl, že powermatic 80 je celkem slušně přesnej strojek. Tak jsem v létě na zkoušku koupil zánovní Certiny DS 2 a byl jsem spokojen. Přesnost cca +7 s/24h a v Koscom mi řekli že za 1000 Kč je můžou poladit na cca +-2 vteřiny. To už jsem nevyzkoušel protože se mi dostaly na ruku Tudory Black Bay one COSC ty maj krásných +0.6 vteřiny za den. Takže spokojenost. Spíš jsem myslel jestli to tady někde není přehledně pohromadě kam by člověk mrknul  a mohl se rozhodovat. Trošku teď pokukuju po TH Carrera Day Date tak by se praktická zkušenost hodila. 

Odesláno
před 11 minutami, Ales911 napsal:

Díky, o certifikacích jsem si něco přečet a taky jsem se dočegl, že powermatic 80 je celkem slušně přesnej strojek. Tak jsem v létě na zkoušku koupil zánovní Certiny DS 2 a byl jsem spokojen. Přesnost cca +7 s/24h a v Koscom mi řekli že za 1000 Kč je můžou poladit na cca +-2 vteřiny. To už jsem nevyzkoušel protože se mi dostaly na ruku Tudory Black Bay one COSC ty maj krásných +0.6 vteřiny za den. Takže spokojenost. Spíš jsem myslel jestli to tady někde není přehledně pohromadě kam by člověk mrknul  a mohl se rozhodovat. Trošku teď pokukuju po TH Carrera Day Date tak by se praktická zkušenost hodila. 

Mrkni na jejich strojek , z čeho vychází  a jakou má přesnost , určitě si Hojer ladí strojky tak aby uspokojil náročného zákazníka ….. jestli je tady někdo vlastní , tak to nevím. Zkusil si to zadat do vyhledávání ? Jestli je tu někdo má , jistě ti odpoví na tvé otázky. Myslím si že řazení podle modelů hodinek by bylo komplikované, že stačí podle značek a pod tím každý přispěje - založí vlákno , do kterého se někdo připojí. 

Odesláno
před 5 hodinami, FantasticFabio napsal:

Mrkni na jejich strojek , z čeho vychází  a jakou má přesnost , určitě si Hojer ladí strojky tak aby uspokojil náročného zákazníka ….. jestli je tady někdo vlastní , tak to nevím. Zkusil si to zadat do vyhledávání ? Jestli je tu někdo má , jistě ti odpoví na tvé otázky. Myslím si že řazení podle modelů hodinek by bylo komplikované, že stačí podle značek a pod tím každý přispěje - založí vlákno , do kterého se někdo připojí. 

Díky, mrknu na to. 

Odesláno
před 6 hodinami, Ales911 napsal:

Díky, mrknu na to. 

Ve vlákně “ co máte právě na ruce “ je má @tm80 , tak zkus poptat jeho spokojenost s přesností. 

Odesláno
před 12 minutami, FantasticFabio napsal:

Ve vlákně “ co máte právě na ruce “ je má @tm80 , tak zkus poptat jeho spokojenost s přesností. 

Díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...