Constantine Odesláno 31. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Seiko běhá na frekvenci 21,600 a má rezervu chodu 50 hodin. Soprod běhá na frekveci 28'800 a má rezervuchodu 42 hodin. Co do kvality, tak můj názor je, že jsou strojky kvalitou na srovnatelné úrovni. Výhodou Seika bude lepší dostupnost servisu. A osobně bych dal přednost Seiku, těm tritonům nějak nemůžu přijít na chuť. Tady je takové menší porovnání strojků obecně http://www.ablogtowatch.com/ask-watch-experts/quality-japanese-mechanical-watch-movements-good-swiss-movements/Ďakujem za odpoveď. Tomu hovorím "K VECI". Veselý Silvester a šťastný Nový rok.
Constantine Odesláno 1. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Len tak informatívne. Nič zlé si mi neurobil a nerád to píšem, ale lezieš mi na nervy. Asi spôsob Tvojho písania. Viem, že to nie je k téme, ale vlastne ani Tvoje príspevky nie sú.Šťastný Nový rok! Už triezvy?
McStinger Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Celkom ma štve aj instant. Za každú cenu musí mať pravdu. Invázia skutočne pokračuje, už tu je aj vyššie velenie. S obavami očakávam prílet generálneho štábu a potom Ó najvyššieho.
vraby Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 chceš hodinky podle calibru nebo jak se ti budou nosit?
cali Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Ad kaliber, su podla mna obidva OK. Ad zvysok, ja hlasujem 100% za Seiko. Triton mi designovo nic nehovori, je to obzvlaste skoda, lebo je to z produkcie firmy ten asi uplne najmenej kontroverzny model, skoro by som sa nebal pouzit vyraz "designovo autenticky" (ale mozno ma niekto opravi).
instant Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Celkom ma štve aj instant. Za každú cenu musí mať pravdu. Invázia skutočne pokračuje, už tu je aj vyššie velenie. S obavami očakávam prílet generálneho štábu a potom Ó najvyššieho.IMK (Invazia Mimozemskych Kokotov) popisana nielen mnou, ale aj inymi vyznamnymi badatelmi, je nepochybne jav trvaly a nevyhnutny. Aplikaciou klasickych Newtonovskych vychodisk na Murphyho prvy a druhy metafyzicky zakon kozmickeho kokotizmu je mozne odvodit jediny sposob, ako ucinne zmiernovat nasledky tohto javu: chce to vacsie kladivo.
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 IMK (Invazia Mimozemskych Kokotov) popisana nielen mnou, ale aj inymi vyznamnymi badatelmi, je nepochybne jav trvaly a nevyhnutny. Aplikaciou klasickych Newtonovskych vychodisk na Murphyho prvy a druhy metafyzicky zakon kozmickeho kokotizmu je mozne odvodit jediny sposob, ako ucinne zmiernovat nasledky tohto javu: chce to vacsie kladivo.Hele zkus se opravdu bez afektu, ironie a sarkasmu zamyslet nad hodnotou tvého příspěvku tomuto fóru. Fakt si za nim ještě stojíš?
instant Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 myslim ze po tych tisicoch on topic si mozem obcas nejaky off-topic dovolit. + nerozumiem otazke ci si za nim stojim? ako ze ho teraz mam odvolat? ospravedlnit sa tisicom citatelov? financne odskodnit forum? idem na to Chlapovi som chcel odporucit Steiny len preto, nech neprudi v Seiko vlaknach, ale nikto by taku obet neocenil.. clenom je od 30.Dec2015, nepredstavi sa v novacikovskom vlakne, napise tu istu otazku do troch roznych vlakien a este ma aj sposoby lazenskej veverky.. Btw neprepadaj panike, v pondelok zase zmiznem aspon na pol roka - uz len zajtra a zase bude klud
petr_cha Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Prosím o seriózne, bez emočné a relevantné porovnanie... Samozrejme, som uzrozumený s tým, že Rolex a Omega je vrchol hodinárčiny a Sinn ako aj Damasko sú technologické umenie.... Prosím len k téme, hlavne so skúsenosťami a odborne... Ďakujem. [/b]Kdyz uz jsi tu vzbudil svym sveraznym pristupem tolik emoci, tak doufam, ze az vyberes hodinky, tak das par fotek a par svych dojmu z tech hodinek.. seriozne a odborne.. Dik..
Constantine Odesláno 31. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Vyhrala Doxa ceramica automatic. Pradedo mal Doxy, dedo mal Doxy,tak už nech to ostane po starom. V akcii za 530e. Dva vodky k tomu a rozklepané kolená, že som dodržal rodinnú tradíciu. Lúčim sa s týmto fórom, ktorého prínos a význam je o veľkom h...e. Som chovateľ služobných psov. Pre toto fórum, by som použil prirovnanie ? treba ho veľmi rýchlo a dôkladne odčerviť.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se