MíraMíra Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Ahoj, mám zrovna možnost dovést hodinky z USA, nebylo to teda moc v plánu, ale pokud by bylo něco fakt výhodnýho, tak bych to asi pořešil. No a otázka zní.. Je něco i do cca 15k co by se fakt hodně vyplatilo vzít v USA, kde je fakt fest rozdíl v ceně ? Vím, že je to dost obecnej dotaz, ale moc si to nestíhám nastudovat. Osoba co je v USA se už bude vracet Díky
jacob Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 A není nesmysl kupovat hodinky jen proto, že se to "fakt hodně vyplatí"? V kamenných obchodech mívají zlevněné Hamilton, Tissot atd., ale nikdy jsem neviděl něco opravdu neodolatelného. Opravdu dobré koupě asi jedině přes net, poslat na hotel není problém (ozkoušeno).
Micey Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Párkrát jsem kolem L.A. narazil na prima zlevněný Bally, což vzhledem k běžnejm cenám po netu bylo zajímavý. Ale je to fakt o štěstí..
Frantik Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Tak ať koupí něco, cokoli. Hlavně, že to bude z Jůesej
AndyAaron Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Omrkl bych Jomashop, Gemnation, Ashford, Longislandwatch, Duty free Island a uvidis. Rekl bych ze uspora bude zejmena v doprave a pripadne clo a dph. Kdyz jsem jel pred vanoci do CR, tak mi celnici rikali, ze zbozi v hodnote tusim 430eur na osobu si muzes dovezt bez platby cla a dph. Takze to by ses mel do tech 15tis vejit.Mrkl bych na nejake Hamiltony nebo Bulovy, Seiko, Citizen nebo Orient. Na Gemnation byvaji casto v deal of the day Alpiny za hubicku...
MíraMíra Odesláno 4. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Díky za rychlé reakce.. Hlavně AndyAaronovi za konstruktivní odpověď. Je to fakt hodně na rychlo. Ještě nevím jestli se tím vůbec stihnu nějak trochu rozumně probrat. Jen mi přišlo škoda nevyužít šance, kterou já osobně asi zas dlouho mít nebudu. Nechci právě nic koupit neuváženě na rychlo, jen protože zrovna můžu. Tak uvidím, jestli vůbec stihnu něco rozumnýho vymyslet.
AndyAaron Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Neni za co. Kdyz uz jsme u toho, tak v Praze na letisti Hamiltony za 42tis... Na jomashopu je meli za neco kolem 1200usd, pokud si dobre pamatuju...
MíraMíra Odesláno 4. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Na konec z toho asi nic nebude. Nechci to uspěchat a nějak to prostě nestíhám řešit Na letišti maj asi krásnou marži Jo v Praze je draze
Micey Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Tak on je taky rozdíl šedivej internetovej překupník a kamennej AD, žejo. Jinak tady je maj za 900, i s hezčim cifrem.http://www.ashford.com/us/watches/hamilton/khaki-field/khaki-field-pioneer-auto-chrono/H60416583.pid?nid=cpg_cat6032&so=99
MíraMíra Odesláno 5. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Nákup nakonec neproběhne Tak to tady zavírám, ale díky všem.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.