ondrejm Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Odesláno 1. července 2022 Nemám co vytknout, vše proběhlo na jedničku. Rozhodně doporučuji.
watchboy Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2022 Všechno proběhlo rychle a hladce díky a doporučuju
Bukoowsky Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2022 Děkuji za vymazlené kukačky - komunikace, prezentace i následný customer servis na jedničku, rozhodně doporučuji!
Radik Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Odesláno 3. března 2023 S Karlem je to jistota, na takový setkání se vždycky těším. O to víc mě potěšilo, že jsem mu po letech mohl vrátit významný hodinky, který on tehdy neuváženě pustil mně
Maxmillian Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 Vecerni naprosto v pohode rychlovka. Moc dekuji a vrele doporucuji!
foldes Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Odesláno 25. března 2024 Díky moc za obchod, pokec a kávu. Vše naprosto v pořádku
Hans Gruber Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2024 Díky moc, super domluva, určitě doporučuji
Thomass Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Mohu vřele doporučit. Na čem jsme se domluvili, platilo, rychlý nehodinkový obchod a jako bonus příjemný pokec o hodinkách.
Martin Bok Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Mockrát díky za rychlý obchod! Domluva perfektní, stav hodinkovnice přesně dle popisu vynikající... Přesně, jak by se od někoho s tolika kladnými ohlasy dalo čekat Odesláno z mého SM-S916B pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se