Přejít na obsah

Automaty Marc & Sons

Piplík

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

Máte někdo osobní zkušenost s hodinkami Marc&Sons se strojkem Myiota 8215? Je to opravdu tak hrozná "Čína" ? S jakou vám chodí odchylkou? Je možné se spolehnout na vodotěsnost 1000M nebo je to jen ekvivalent 200/300M u značkových hodinek?

Děkuji za vaše poznatky. Zdraví. Pavel

post-41349-0-52324300-1452156620_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem je viděl a bohužel musím říct, že renderu se vzhled naživo nepřibližuje. Ten lumi bod na 12 nemá žádné pěkné ohraničení jako zde na fotce, ale je tam snad jen přilepený. Ciferník bohužel není sytě černý, jak by měl být a jak je prezentován. Vodotěsnost posuzovat nemohu a Myiota z nich vydrží asi nejdéle :-).

Odkaz ke komentáři

Pokud je tam opravdu miyota 8215, nějaké počtení třeba tady: http://forums.watchuseek.com/f21/miyota-8215-owners-138906.html ohledně přesnosti, jinak si myslím, že je to spíš otázka zpracování a pocitu. Zpracování kus od kusu a pocit takový, že stejně budeš chtít později něco lepšího. Vodotěsnost bych si pro jistotu nechal otestovat, ale v reálu stejně stačí 100M. Asi to nebude na hloubkové potápění, je to o pouzdru, tloušťce skla, těsnění atd.....

Odkaz ke komentáři

Tak už mi došly. Vše proběhlo bezchybně, doručení s kartami i návody, jednání OK. Jen jsem se zděsil nad rozměry hodinek. To opravdu nejsou potápky (46x16,5mm) na malou ruku jako mám já. Hodinky jsou opravdu kus pěkně zpracovaného kovu. Kovový tah s pojistkou je taky velmi dobře provedený. Celkově vypadají pěkně. 

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odkaz ke komentáři

A fotky nebudou?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...