Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Celkem pekne hodinky na vyrobce psacich potreb a aktovek :-)

Něco si o jejich hodinkách nastuduj. Např. akvizicí Minervy se pod MB dostala manufaktura, o jaké se i mnohem známějším a čistým hodinkářům může jen zdát. Navíc MB teď šéfuje jistý Jérôme Lambert .-)

Odesláno (upraveno)

A co to meni na siri produktoveho portfolia pod nazvem Montblanc?

Mimochodem na hodinky jsem nic spatneho nerekl.

Něco si o jejich hodinkách nastuduj. Např. akvizicí Minervy se pod MB dostala manufaktura, o jaké se i mnohem známějším a čistým hodinkářům může jen zdát. Navíc MB teď šéfuje jistý Jérôme Lambert .-)

Upraveno uživatelem JohnDoe
Odesláno

S produktovou šíří to nesouvisí. Ale není pravda, že jsi o jejich hodinkách nic špatného neřekl: Montblanc si nezaslouží despekt, který ve větě "Celkem pekne hodinky na vyrobce psacich potreb a aktovek" čtu.

Odesláno (upraveno)

A nekdo jiny by v ni mohl cist nadsazku, to uz zalezi na povaze.

I tak ale, pokud vim, Montblanc psaci potreby i aktovky vyrabi, coz (opet) nemyslim jakkoli pejorativne.

S produktovou šíří to nesouvisí. Ale není pravda, že jsi o jejich hodinkách nic špatného neřekl: Montblanc si nezaslouží despekt, který ve větě "Celkem pekne hodinky na vyrobce psacich potreb a aktovek" čtu.

Odesláno (upraveno)

Tedy bez despektu ....... nahlížím, že aktovky a psací potřeby jim jdou líp..... ne, že by tomu něco chybělo, ale že by to nějak vyčnívalo ? Možná mohli pro hodinky nechat brand Minerva, nevím, tenhleten wholeselling ....... v emirátech a dál tím směrem to ovšem asi zabírá, a to se evidentně počítá.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)

Na druhou stranu typicky takhle komplikace resi i Patek.

MB se mi líbí, co se mi u tohoto modelu nelíbí jsou komplikace umístěné do subcifrů, to nemám rád obecně, raději okna ... asi za to můžou fejky nebo co já vim co :)

Odesláno

Na druhou stranu typicky takhle komplikace resi i Patek.

Patek se mi líbí, ale u takových modelů mi vadí způsob rozložení komplikací do subcifrů, mám raději okna. Další značka? Raději ne, je jich dost, ale odpověď bude většinou stejná. Až na nutné výjimky. Ale ty nebudu nikdy držet ani v ruce :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...