reno.f Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 jsou parádní a to balení je neskutečné..:-)
stosi Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Sedí ti hezky, gratuluju. Diver chrona nemají chybu. Ale to balení Časem by člověk mohl dostávat nové hodinky v lodním kufru třeba.
jacob Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Je třeba napsat, že na tvé ruce vypadají dobře, ale u většiny členů budou stejně vypadat na noze :-). 51 milimetrů je brutální a fakt Ti sednou.
atari Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Na kufru fakt nešetřili. Ta velikost už je něco, ale vypadaj super, ať šlapou !
Hasňa Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 To jsou nějaké Jeff Rowland siliče tam vzadu?
Daemonultimate Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 Sednou Ti perfektně a super potápky, gratulace. Takhle vypadaj na mojí ruce 44
Jiribartl Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 Oris potápky umí, ovšem tohle je opravdu kus ocele.
villain83 Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 Kdyz jsem videl,jak mrnavy na tvy pazoure byly PO,tak tohle je tak akorat.
drobek Odesláno 9. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 To jsou nějaké Jeff Rowland siliče tam vzadu?Vidím,že se někdo vyzná v muzice,bedny jsou B&W 800D a jsou to ,,žravé bedny''a musíš je nakrmit ,aby hráli tak jak potřebuješ.U Classé,Mark Levison,Mac intosh to nebylo optimální .Takže na každou je samostatný koncák 500W/8 Ohm+ předzesilovač vše od Jeff Rowland a hraje to neskutečně.
drobek Odesláno 9. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 Děkuji kluci jsou fakt parádní!!Práce s lunetou,výměna tahu,prostě radost
Hasňa Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 Olalaa. Ty bedny byly můj sen. Bohužel mimo mou tehdejší finanční realitu. Jeff Rowland znám jen teoreticky. Nikdy jsem je neslyšel.
Snipp Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 Tak to balení mají na vysoké úrovni. Jinak krása:)
Leviathan Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Parada. Mal som Prodivery (nechrono verzia) 49mm. A boli aj na mojej normalnej ruke vdaka kratkym nozkam uplne v pohode.Chrono sa mi moc paci, ale netrufol som ti.Tebe sedia perfektne.Vdaka masivne lunete ani subciferniky neposobia vobec neparticne malo, ci na kope.Paradne potapky!!!
Kryten Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Ten kufr to něco .... Jinak gratulace..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se