Přejít na obsah

Koupil jsem DOXY

Berbatow

Doporučené příspěvky

Tak jsem si koupil v Bulharskui hodinky DOXA.Safírové sklo,100m,šroubovací korunka.

K této značce mám sentimentální vztah.Otec si koupil Doxy v den meho narození,protože jeho hodinky se zpozdily a on prisel pozde do porodnice.Staré šly do kopřiv a Doxy na ruku.Stalo se v roce 1965.Ty hodinky mi po otci zustaly.Stály 1840Kčs.

post-2182-1193155064.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No za prve jsem bulhar a jsem tam 4x rocne.A byly tam lacinejsi nez tady.Teda tento model tady jeste nemaji,ale soudim podle modelu ktery tady maji a ktery jsem chtel a ktery byl v BG skoro o dva tisice levnejsi.Samozrejme jsem kupoval u autorizovaneho prodejce v Sofii.Mam mezinarodni zaruku ve forme plastove karty.

Odkaz ke komentáři

Ty starší doxy mají hezký příběh .... za to si hodinky zaslouží si pietní vyhřebelcování a nošení při zvláštních příležitostech :)

No jo no.Otec je ale nosil ve dne v noci a pot udelal sve.Jeste sice jdou ,ale hodinar rikal ze je vsechno tak opotrebovane ze je vubec nenatahuji.Spinkaji v krabicce.

Odkaz ke komentáři

U nas hodinar Doxy prodava, ale tyhle v nabidce nema. Taky doporucena cena 2tis USD je na maly obchod kapku nepouzitelna.

no ale doxa ako jedna z mala firiem predava svoje hodinky na oficialnej stranke takze cesta by mohla viest aj tade :)

Odkaz ke komentáři

OT:

Jsem si říkal, proč zrovna Berbatov v nicku. Výtečný šutér, v šestnástce neskutečný zabiják, jeden z nejlepších v Evropě.

Už vím, pro koho Ti srdce bije.

Tak tak.Jedine Totenham!!!!!I kdyz ted jim to moc nejde.Nezapomenutelny zapas s West Hamemktery otocili kohouti na 4:3.

Odkaz ke komentáři

to Berbatow: omluvam sa za OT,ale nedá mi to! Tiez fandím Tottenhamu a tiez mi je luto,ze im to teraz nejde.

Myslím si,ze Jol spravil par chyb,napriklad,ked kupil Benta.Inak Berbatow je tiez super hrac,no moc sa

mu teraz tiez nedarí.Ja osobne mam ale najradsej od Kohutov Malbranqua,to je moja jednicka.Jol by mal uz asi odstupit.

Co je moc,to je moc,vcera s Newcastle hrali otrasne.....Ale aj tak do toho!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...