Berbatow Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2007 Tak jsem si koupil v Bulharskui hodinky DOXA.Safírové sklo,100m,šroubovací korunka. K této značce mám sentimentální vztah.Otec si koupil Doxy v den meho narození,protože jeho hodinky se zpozdily a on prisel pozde do porodnice.Staré šly do kopřiv a Doxy na ruku.Stalo se v roce 1965.Ty hodinky mi po otci zustaly.Stály 1840Kčs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 23. října 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2007 No a jeste ty nove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2007 No a jeste ty nove. proc v Bulharsku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 23. října 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2007 No za prve jsem bulhar a jsem tam 4x rocne.A byly tam lacinejsi nez tady.Teda tento model tady jeste nemaji,ale soudim podle modelu ktery tady maji a ktery jsem chtel a ktery byl v BG skoro o dva tisice levnejsi.Samozrejme jsem kupoval u autorizovaneho prodejce v Sofii.Mam mezinarodni zaruku ve forme plastove karty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2007 Blahopreji..mam dvoje Doxy po dedovi..po deckych primkach, primkach od druheho dedy to jsou prvni hodinky co jsem mel a stale mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2007 Obávám se, že naše Kotlinka drží světový rekord v cenách hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 23. října 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2007 Znamy prijede na vanoce do Cech z USA a je ochotny mi privezt hodinky.Tak zvazuji co to bude. Tady jsou loupeznici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2007 Obávám se, že naše Kotlinka drží světový rekord v cenách hodinek... Naše kotlina drží podobný rekod v lecčem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 Ty starší doxy mají hezký příběh .... za to si hodinky zaslouží si pietní vyhřebelcování a nošení při zvláštních příležitostech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 Me se hodne libi DOXA SUB 1000T Professional. Oranzovy ciferik a soudkove pouzdro je stale jeste docela atypicky design. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 24. října 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 Ty starší doxy mají hezký příběh .... za to si hodinky zaslouží si pietní vyhřebelcování a nošení při zvláštních příležitostech No jo no.Otec je ale nosil ve dne v noci a pot udelal sve.Jeste sice jdou ,ale hodinar rikal ze je vsechno tak opotrebovane ze je vubec nenatahuji.Spinkaji v krabicce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 24. října 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 Me se hodne libi DOXA SUB 1000T Professional. Oranzovy ciferik a soudkove pouzdro je stale jeste docela atypicky design. Jenomze u nas jsem je nevidel.DOXA prodava jenom Planeo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 OT: Jsem si říkal, proč zrovna Berbatov v nicku. Výtečný šutér, v šestnástce neskutečný zabiják, jeden z nejlepších v Evropě. Už vím, pro koho Ti srdce bije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 Jenomze u nas jsem je nevidel.DOXA prodava jenom Planeo. U nas hodinar Doxy prodava, ale tyhle v nabidce nema. Taky doporucena cena 2tis USD je na maly obchod kapku nepouzitelna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 U nas hodinar Doxy prodava, ale tyhle v nabidce nema. Taky doporucena cena 2tis USD je na maly obchod kapku nepouzitelna. no ale doxa ako jedna z mala firiem predava svoje hodinky na oficialnej stranke takze cesta by mohla viest aj tade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 24. října 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 OT: Jsem si říkal, proč zrovna Berbatov v nicku. Výtečný šutér, v šestnástce neskutečný zabiják, jeden z nejlepších v Evropě. Už vím, pro koho Ti srdce bije. Tak tak.Jedine Totenham!!!!!I kdyz ted jim to moc nejde.Nezapomenutelny zapas s West Hamemktery otocili kohouti na 4:3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mihr Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 to Berbatow: omluvam sa za OT,ale nedá mi to! Tiez fandím Tottenhamu a tiez mi je luto,ze im to teraz nejde. Myslím si,ze Jol spravil par chyb,napriklad,ked kupil Benta.Inak Berbatow je tiez super hrac,no moc sa mu teraz tiez nedarí.Ja osobne mam ale najradsej od Kohutov Malbranqua,to je moja jednicka.Jol by mal uz asi odstupit. Co je moc,to je moc,vcera s Newcastle hrali otrasne.....Ale aj tak do toho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 Jojo, Doxa. Tenhle model je můj sen. Jednou budou moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 25. října 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2007 Jojo, Doxa. Tenhle model je můj sen. Jednou budou moje. Auuuuuuuuu.Ja je taky chci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2007 Keby tam nebol ten súdok (a bol by iba ten kruhový tvar kopírujúci lunetu) boli by pekné. Samozrejme pre mňa - neznášam súdky, divný to tvar hodiniek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se