pciza Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Dík za pochvalu. Co se týká tý lunety, tak mně se na ní moc líbí že na rozdíl od ostatních potápek co mám a co jsem měl je hodně úzká. A podle mně díky tomu vyniká ten cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drack2 Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 To je pravda... na tu velikost neni luneta vubec masivni. Tak at slouzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drack2 Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Dnes na me bafly na jomashopu za 990 Usd, ale na kuzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Jo nabízejí je i na ebay, ale už jsou jen v bílé. K tomu doprava, výpalný, a případně dokoupit tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Ty ručičky jsou vážně divný. Připadá mi, že se tvarově opakují i u jiných hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drack2 Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Zrovna u potapek jsou to velmi originalni rucicky. Nebo tam maji byt rolex mercedes? Jinak tento typ Perrelet uzival i drive a myslim, ze podobne najdeme i na nekterych Festinach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Což odpovídá tomu, že mají stejného majitele. Jinak na nich není nic divného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Právě v tom asi bude "zakopaný pes"... ale jak se říká: proti gustu, žádný dišputát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drack2 Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Zas ac jsem nemel seacrafty v ruce, tak zpracovani a kvalita u turbin je na velmi dobre urovni. Zadny zavan po Festine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 No já bych je taky s Festinama nesrovnával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 S Festinama bych je taky nikdy nesrovnával, syn si k 18nám vybral černé skeletony a naprosto super zpracování. A znovu, - fakt nevím, co je divné na ručičkách a včem má spočívat ten "zakopaný pes". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Asi v ničem. Nevím proč, ale deff asi honí příspěvky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drack2 Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 (upraveno) Souhlas. Hlavne Festina neni zadne ultimatni zlo a jsou jedna rodina, byt chapu, ze to je znacka pro jinou cilovku. Vidim zde mirny odkaz na Perrelet Class T (tvar rucicek..), coz byl model, ktery mel "dvojce" u Festiny (pouzdro nemelo ony perreletacke pruhy). A tvar rucicek maji nektere jejich modely podobny. Ale ja to zde beru jako plus... byl to jejich design language a imho lepsi nez klasicky mercedes ci omegacka sipecka. Kdyby to nebyly tak velke kr***, tak jsem si je poridil tez. Upraveno 27. května 2020 uživatelem drack2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidofs.cz Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 pohrávám si s myšlenkou jít do verze černé chrono. Je nějaký objektivní důvod mi to rozmlouvat? Šlo by o mé doposud nejdražší hodinky. Nechtěl jsem něco, co nosí každý. Zároveň nevím jako jsou na tom ve srovnání s konkurencí. Ta černá luneta mi přijde nějak levně vypadající, jako mají Seika za 5 tis. Hodinky jsem měl zatím největší MIDO v chronu, měly 43mm, tak si říkám, že to bude hodně podobné a oni asi měří těch 45mm na šířku s přesahy, samotná luneta bude mít asi menší průměr nevíte někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 (upraveno) Za kolik je dokazes sehnat? Objektivne by me stvala ta hlinikova vlozka lunety a spojeni Perreletu s Festinou. Budou samo taky dost macaty a vysoky.. Taky bych se asi bal toho strojku, udajne nejakej Soprod.. tu chrono verzi vubec neznam, ale ta standardni nema uplne dobrou povest. Upraveno 14. července 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidofs.cz Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 viděl jsem ceny kolem 45 tak si říkám, jestli za tyhle peníze mohu dostat něco lepšího? Mimochodem cena u nás je přes 100. Ta vložka lunety prostě vypadá lacině. Výška a průměr mi nevadí, nosím předimenzované hodinky a nijak zvlášť mě to netrápí. Chtěl bych nějaké hodinky, za kterými se každý otočí a na který ta cena bude vidět. Vím že jsem v cenové kategorii, kde to tolik nejde, ale alespoň snaha by byla. Druhá půlka vědomí mi zase říká, došetři na turbíny, za těma se každej otočí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Nutno povědět, že nikoho normálního hodinky naprosto nezajímaj. A Perrelety teda už kór ne:) Jestli je můžeš mít nový nebo aspoň se zárukou za 45, tak do nich jdi.. ale upřímně řečeno o tom pochybuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Asi tak, jestli chceš něco na ukazování, kup si Diesel nebo Invictu a ušetříš. A až s nima budeš ohromovat někde na baru, můžeš je používat jako zápěstní podtácek. A Perrelet fakt nikoho zajímat nebudou, ani kdyby měly turbo. To spíš mrkni na nějaká nošení Béčka, kdybys teda chtěl machrovat nějakou hodinařinou a ne módními šmejdy :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidofs.cz Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Tak díky za rady, doposud jsem s hodinkami o třídu níže a myslel jsem, že Perrelety jsou něco méně vídaného, ale mezi odborníky uznávaného. V Pyramidě jsou ve střední třídě mezi samými top značkami. Béčka nosí v dnešní době každý Takže mi radíte raději jít do obvyklých značek Breitling, Omega a nevybočovat z proudu? Za tu cenu, 15 let staré a obouchané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 A ty Perrelety máš fakt za 45 nový? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se