biamonti Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Opravdová krása a elegance! Pokud by na to někdy došlo, tak toto je jeden z mých hlavních adeptů na dreamy. Užívej, a ať dělají jen radost.
xcmaniax Odesláno 13. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Zaplaťpánbůh, že na nich datumovka není. Takhle jsou dokonalé.Gratuluji.....počkej, až zjistíš, jak jim to sluší na kůžích. ;-)Taky oceňuji čistotu cifru bez data. Kdybych mohl něco změnit, tak asi vnitřní AR a delší rezerva chodu jako v poslední calibru od Rolexu.
Miloshu Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Taky se přidávám k zástupu gratulantům a tiše závidím.. Jsou perfektní!
jenik77 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Taky oceňuji čistotu cifru bez data. Kdybych mohl něco změnit, tak asi vnitřní AR a delší rezerva chodu jako v poslední calibru od Rolexu. taky se mi líbí ta čistota, o tom žádná. ale přesvědčil jsem se, že tam to okýnko prostě potřebuju:-)takže jsem sám nakonec šel do Exp II
patprom Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Taky já se připojuji ke gratulacím! Nikdy jsem je něměl na ruce, ale podle ostatních člénů Fóra bude pohodlí identické s mými OP, což je fakt velká paráda. Ať ti vydrží a slouží :-)
Wrch Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Gratuluji velice!! Myslím, že se jedná o ideálního adepta na definitivní hoďky! Jsou totiž opravdu skvělé....Btw.: pěkně rozepsaný příběh o horolezectví bych si osobně rád přečetl . Já totiž jen tuším, že byly snad první na ME, jinak nevím nic :-)
michalval Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Gratuluju! Je to parádní klasika. Ten názor "před a po" pořízení jsem měl úplně stejný, i když jsem skočil do Subů. Stejně tak názor na ten subtilní tah, který je už teď pro mě úplně akorát a tah šíře 22 nebo 24 mm mi přřipadá nyní už zbytečně robustní. Prostě kdysi byly Rlx pro mě "dětský hodinky" na "dámským tahu" a teď už vím, že je všechno akorát
honzulak123 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Gratulace, to je velká klasika..
Ondrej71 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Jsem rád, že Ti dělají radost. Ať tě dlouho baví
ADIkov Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Gratulujem ti, su fakt pecka. Prednedavnom sa ku mne dostali vymenou a mozem potvrdit ze nelutujem Milgy, Expy su ovela krajsie a to ze svietia do modra je tiez fajn. btw: stotoznujem sa s tvojimi prvymi vetami, podobne som bol na tom aj ja.Este raz grat
Valderek Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Gratulace ne nadarmo se zde říká, že všichni jednou skončíme u rolexu
pumpa Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 dobrý!! gratulace..... jak je to s tou čitelností při reálným nošení? má to cenu řešit nebo ne? byl jsem je teď 2x zkusit v Carollinu, ale v krámu je to prostě něco jinýho, než když je máš nonstop na ruce
pumpa Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 díky za odpověď...další +body pro expy
xcmaniax Odesláno 18. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 S čitelností není problém, samozřejmě při přímém srovnání s hodinkami zejména s vnějším antireflexem je ale rozdíl výrazný. Každé má své pro, neumím posoudit jak by sklíčko vypadalo s vnitřním AR.
Ondrej71 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Někde je to ale lepší:-))WP_20150317_001.jpg Tak to jasně, s Béčkama se to nedá srovnat . Ale zase se to neťape tak jako venkovní AR.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se