prettorian Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Zdravím všechny, chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s nákupem z USA. Na chrono24 jsem našel hodinky za zlomky cen toho, co stojí u nás. Zajímalo by mě, jak je to s oficialitami jako clo, daň atd. Například tyto FC http://www.chrono24.cz/cz/frederiqueconstant/slim-line--id3248239.htm?SETLANG=cz_CZ&SETCURR=CZK u nás mají za ceníkovku cca 90 000. Je mi jasné, že kdybych byl v USA osobně, tak je nasadím na ruku a prostě je přivezu domů a pravděpodobně to zvládnu i bez cla. Díky za názory / zkušenosti. Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem prettorian
Frantik Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Je to asi sedmdesátý dotaz na toto tema. Odpovědi jsou vždy stejne - zaplatíš clo, DPH a dopravu a jeste nemáš jistotu, co a v jakem stavu ti přijde. A to tu výhodu dost maže. Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem Frantik
Micey Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Tyhle obchody jako Jomashop, Ashford, Gemnation, Thewatchery, Authenticwatches a podobny nejsou autorizovanej dealer, coz znamena, ze nemas vyplnenou zaruku a pokud s tema hodinkama bude problem, zaruku uplatnis zase jenom u nich. Jinak hodinky to jsou originalni a novy, akorat se taky mohly ctyri roky valet nekde na prodejne, coz ale hrozi i u AD. V pripade 70% slev to treba mne za to stoji, ale kazdej to ma jinak. Co se tyce ceny, tak se to pocita: ((cena hodinek + doprava) x 0,21 (dph) + cena hodinek s dopravou)) x kurz na tvy kreditce + cca petikilo czk za vycleni, podle toho, cim to poslou. Konkretne na jomashopu me nedavno hodinky za litr USD vysly lehce pod 33, se vsim vsudy. Takze tyhle FC rekneme lehce pod 50. Edit: Jo a Franta ma sice pravdu, ale kdyt uz to cte popadesaty, tak by si sakra mohl pamatovat, ze zadny clo se neplati;) Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem Micey
prettorian Odesláno 17. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Díky za ten výpočet, to jsem potřeboval. Je mi jasný, že jsou to šedí prodejci. Jediný problém je ta záruka. Na druhou stranu, jestli rozdíl v ceně bude třeba 30000, tak je to už slušný. Nehledě na to, že kdybych si udělal výlet do New Yorku, tak místo cla a DPH si zaplatím letenku a osobně si je prohlédnu
Micey Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Ja nevim jak moc maj kamennej obchod, to jsem nikdy neresil.. ale jistej bych si s tim prohlidnutim nebyl.
Cyber Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Díky za ten výpočet, to jsem potřeboval. Je mi jasný, že jsou to šedí prodejci. Jediný problém je ta záruka. Na druhou stranu, jestli rozdíl v ceně bude třeba 30000, tak je to už slušný. Nehledě na to, že kdybych si udělal výlet do New Yorku, tak místo cla a DPH si zaplatím letenku a osobně si je prohlédnu Obávám se, že si nic neprohlídneš. Tedy pokud máš dojem, že mají na Manhattanu kamený obchod, kam přijdeš a oni Ti je podají přes pult. Je to internetový obchod, sídlo mají v kancelářské budově v jihozápadním Brooklynu. Můžeš ale pobýt pár dní v New Yorku a nechat si je poslat třeba na hotel. Pokud bude problém s reklamací, tak je vrátíš ještě ten den. Ale nemyslím si, že leťet pro Frederique Constant do New Yorku, dává nějaký smysl. Po odečtění ceny letenky, transferu z letiště na hotel a zpět, zaplacení hotelu, pobytové taxy a ceny za pobyt, ve finále ušetříš jen pár kaček. Tedy jestli vůbec ještě budeš v plusu. No a nemluvě o tom, že budeš v těžkém mínusu, pokud se rozhodneš si je nenechat do konce svých dní.
prettorian Odesláno 17. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Obávám se, že si nic neprohlídneš. Tedy pokud máš dojem, že mají na Manhattanu kamený obchod, kam přijdeš a oni Ti je podají přes pult. Je to internetový obchod, sídlo mají v kancelářské budově v jihozápadním Brooklynu. Můžeš ale pobýt pár dní v New Yorku a nechat si je poslat třeba na hotel. Pokud bude problém s reklamací, tak je vrátíš ještě ten den. Ale nemyslím si, že leťet pro Frederique Constant do New Yorku, dává nějaký smysl. Po odečtění ceny letenky, transferu z letiště na hotel a zpět, zaplacení hotelu, pobytové taxy a ceny za pobyt, ve finále ušetříš jen pár kaček. Tedy jestli vůbec ještě budeš v plusu. No a nemluvě o tom, že budeš v těžkém mínusu, pokud se rozhodneš si je nenechat do konce svých dní. Tak samozřejmě neletěl bych tam jen pro hodinky, udělal bych si dovču A co jsi myslel tím, že budu těžce v minusu, pokud si je nenechám?
Micey Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Ze je tady za tech pade nikdy neprodas.
prettorian Odesláno 17. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Ze je tady za tech pade nikdy neprodas.Protože je to špatná značka nebo proč? Já jsem v tom poměrně nově.. Rád bych si koupil jedny sportovní hodinky, ale jednou mi padly do oka tyhle, ale přišel jsem pozdě a žádné se mi zatím nelíbí tak, abych do nich investoval tolik peněz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a pak jsem chtěl jedny k obleku a ty FC se mi docela líbí, ale vůbec netuším, jak je to s držením nějaké ceny apod. Doporučiíli byste případně něco jiného?
Cyber Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Tak samozřejmě neletěl bych tam jen pro hodinky, udělal bych si dovču A co jsi myslel tím, že budu těžce v minusu, pokud si je nenechám?Myslím tím, že ty hodinky budeš rád, když prodáš za pět let za 20.000,- CZK. Pokud je prodáš ještě později, třeba za deset let budeš rád i za 15.000,- CZK Odhadem, za hodinky dáš 39.000,- za letenku 13.000,- za taxik z letiště do hotelu a zpět 3.000,- za laciný hotel na dvě noci mimo sezonu 6.000,-, za jidlo minimálně 2.000,-. No a výsledek té anabáze bude, že pokud si je nenecháš, tak těžké minus bude matematických součtem tvých nákladů po odečtení přijmu za prodej. Tedy něco mezi 43.000,- CZK až 48.000,- CZK. Myslím že víc už v Ti poradit nemohu. Howh. Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem Cyber
prettorian Odesláno 17. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Myslím tím, že ty hodinky budeš rád, když prodáš za pět let za 20.000,- CZK. Pokud je prodáš ještě později, třeba za deset let budeš rád i za 15.000,- CZK Odhadem, za hodinky dáš 39.000,- za letenku 13.000,- za taxik z letiště do hotelu a zpět 3.000,- za laciný hotel na dvě noci mimo sezonu 6.000,-, za jidlo minimálně 2.000,-. No a výsledek té anabáze bude, že pokud si je nenecháš, tak těžké minus bude matematických součtem tvých nákladů po odečtení přijmu za prodej. Tedy něco mezi 43.000,- CZK až 48.000,- CZK. Myslím že víc už v Ti poradit nemohu. Howh.Jak jsem psal, nejel bych tam jen pro hodinky.. Plánovali jsme tam pár dnů, tak bych to mohl spojit.Nejdřív si ale potřebuji ujasnit, co přesně koupit.
Cyber Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Tady jsem Ti našel od stejného výrobce krásky ( sice quartz, prodejce kecá že je tam automat, ale máš tam moonphase, taky datum a dokonce i safír . No a za 3.500,- je prodáš vždycky, když Tě omrzí ) http://obleceni.avizo.cz/prodam-panske-hodinky-frederique-constant-10352946.html
Cyber Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Jak jsem psal, nejel bych tam jen pro hodinky.. Plánovali jsme tam pár dnů, tak bych to mohl spojit.Nejdřív si ale potřebuji ujasnit, co přesně koupit.No tím asi začni. Nejdřív co a pak kde.... Apropo za posledních deset a půl roku co navštěvuji zdejší diskutační ústav, mohu potvrdit, že nejlíp, nejpohodlněji a nejlevněji koupíš hodinky zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/3-prodám/
prettorian Odesláno 17. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 No tím asi začni. Nejdřív co a pak kde.... Apropo za posledních deset a půl roku co navštěvuji zdejší diskutační ústav, mohu potvrdit, že nejlíp, nejpohodlněji a nejlevněji koupíš hodinky zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/3-prodám/Ale to je vše bazarové ne?
Micey Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Tak zrovna v tech co si vybral je celkem hezkej inhouse s mesicni fazi, takze si myslim ze na tom sice prodela, ale ze by jejich prodejni cena (kdyz se k nim nebude chovat jako prase) az tak klesla, si taky nemyslim.
Cyber Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Ale to je vše bazarové ne?Ano - bazarové znamená, že kupuješ od lidí co mají rádi hodinky a podle toho se k nim chovají, hodinky za cenu, která kromě Rolexu už obsahuje ztrátu prvního kupujícího.
prettorian Odesláno 17. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Založím k tomu nové téma, ať se to tu nezapleveluje..Díky
Cyber Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Tak zrovna v tech co si vybral je celkem hezkej inhouse s mesicni fazi, takze si myslim ze na tom sice prodela, ale ze by jejich prodejni cena (kdyz se k nim nebude chovat jako prase) az tak klesla, si taky nemyslim.Seiko 5 je taky inhouse, navíc mnohem starší a známější značka. Cenu stanovuje trh a já osobně si nemyslím, že za 10 let budou mít ty hodinky hodnotu mít větší jak 15.000,-
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se