Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A tuhle firmu jsme snad také pořádně neproprali http://www.corum.ch/, klasické jsou Corum Admiral's Cup a bubliny Corum Bubble, které mají téměř vždy poněkud atypické ;) provedení číselníku a patří mezi hodně falzované :( hodinky.

Corum Admiral's Cup

5_1.jpg

admiral.jpg

dvě hodně známá provedení Corum Bubble

Corum Bubble Flush

228283920_b875784179.jpg

Corum Bubble Bats

228283877_e7fa633dce.jpg

a dvě avantgardy

00013cr_divbom_shark.jpg

Mvc-749s.jpg

Odesláno
  Bianchi napsal:
A tuhle firmu jsme snad také pořádně neproprali http://www.corum.ch/, klasické jsou Corum Admiral's Cup a bubliny Corum Bubble, které mají téměř vždy poněkud atypické ;) provedení číselníku a patří mezi hodně falzované :( hodinky.

00013cr_divbom_shark.jpg

Tyto jsou super. :D

Odesláno
  VS napsal:
Rubrika Nejošklivější hodinky je kousek vedle :o

To je otázka, mě se BubbleFlush docela líbí a pokud máš něco proti Admiral's Cupům tak věz, že patří mezi prestižní hodinky.

Odesláno
  l3stat napsal:
corum jako takoví dělá sice trochu úchylný hodinky ale mě se líbí a je dobře že k tomu někdo taky přistupuje inovatyvně

Asi jako ty k češtině :-)

Mě Corum nevadí, Bats by se mi hodily na cony .)

Odesláno
  l3stat napsal:
corum jako takoví dělá sice trochu úchylný hodinky ale mě se líbí a je dobře že k tomu někdo taky přistupuje inovatyvně

Ty vole, to je síla. Schválně, kolik chyb najdete v této jedné větě, já jich našel 7 (včetně chybějících čárek)...

Kolego, vystudoval jsi CELOU základní školu???

Odesláno

neboj vystudoval sem jí celou já se živím rukama a částečně i hlavou spisovatelem být nechci tak mi to nevadí jak říkám komu moje čeština vadí at mě ignoruje

Odesláno

Je to ještě kreativní přístup, nebo tápání? Osobně mi plastové Swatchky přijdou kreativnější.

Na druhou stranu, kdo tento styl vyznává, musí být značce značně loajální, protože hodinky v podobném duchu si jinde nevybere.

Odesláno

Franta Dobrota versus I3stat:

Pánové, pánové,

zanechte hašteření. Vždyť jsme tu hlavně z důvodu, abychom si popovídali o hodinkách.

Také nemám rád prznění našeho krásného jazyka, ale každý si nakonec může psát jak chce. Je to jeho vizitka.

A ještě malá poznámečka k základní škole. Ta se snad ani nestuduje. Tu stačí odchodit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...