Bianchi Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 A tuhle firmu jsme snad také pořádně neproprali http://www.corum.ch/, klasické jsou Corum Admiral's Cup a bubliny Corum Bubble, které mají téměř vždy poněkud atypické provedení číselníku a patří mezi hodně falzované hodinky. Corum Admiral's Cup dvě hodně známá provedení Corum Bubble Corum Bubble Flush Corum Bubble Bats a dvě avantgardy
VS Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 Rubrika Nejošklivější hodinky je kousek vedle
Mike. Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 Bianchi napsal: A tuhle firmu jsme snad také pořádně neproprali http://www.corum.ch/, klasické jsou Corum Admiral's Cup a bubliny Corum Bubble, které mají téměř vždy poněkud atypické provedení číselníku a patří mezi hodně falzované hodinky. Tyto jsou super.
Bianchi Odesláno 25. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2007 VS napsal: Rubrika Nejošklivější hodinky je kousek vedle To je otázka, mě se BubbleFlush docela líbí a pokud máš něco proti Admiral's Cupům tak věz, že patří mezi prestižní hodinky.
l3stat Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 corum jako takoví dělá sice trochu úchylný hodinky ale mě se líbí a je dobře že k tomu někdo taky přistupuje inovatyvně
3dny Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 l3stat napsal: corum jako takoví dělá sice trochu úchylný hodinky ale mě se líbí a je dobře že k tomu někdo taky přistupuje inovatyvně Asi jako ty k češtině :-) Mě Corum nevadí, Bats by se mi hodily na cony .)
l3stat Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 no ja a čeština žádná novinka vým o tom nevadí mi to
Franta Dobrota Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 l3stat napsal: corum jako takoví dělá sice trochu úchylný hodinky ale mě se líbí a je dobře že k tomu někdo taky přistupuje inovatyvně Ty vole, to je síla. Schválně, kolik chyb najdete v této jedné větě, já jich našel 7 (včetně chybějících čárek)... Kolego, vystudoval jsi CELOU základní školu???
l3stat Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 neboj vystudoval sem jí celou já se živím rukama a částečně i hlavou spisovatelem být nechci tak mi to nevadí jak říkám komu moje čeština vadí at mě ignoruje
Pavlos Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Odesláno 30. října 2007 Je to ještě kreativní přístup, nebo tápání? Osobně mi plastové Swatchky přijdou kreativnější. Na druhou stranu, kdo tento styl vyznává, musí být značce značně loajální, protože hodinky v podobném duchu si jinde nevybere.
Jerryl Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Odesláno 30. října 2007 Franta Dobrota versus I3stat: Pánové, pánové, zanechte hašteření. Vždyť jsme tu hlavně z důvodu, abychom si popovídali o hodinkách. Také nemám rád prznění našeho krásného jazyka, ale každý si nakonec může psát jak chce. Je to jeho vizitka. A ještě malá poznámečka k základní škole. Ta se snad ani nestuduje. Tu stačí odchodit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se