Přejít na obsah

limitka Karel IV

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 344
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Můj postoj k limitce, která se točí kolem jména Karel, je veskrze kladný. Jsem zvědav, kam se to vyvine. Padlo tu pár otázek. Co se mne týká, pro mne by byl strop 10. Přikláním se k variantě atypických stolních hodin. Přemýšlel jsem i o slunečních. Všichni tady máte mraky náramkových hodinek a prezentujete je zde nebo osobně. Co takhle vyjádřit svou závislost slunečními hodinami, na fasádách svých domů. Potěšili bychom oko i kolemjdoucích.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už to mám odsouhlaseno. Obávám se ale, že to je podle blahosklonného pokývání hlavou

zařazeno do kategorie "jistě, řekni mu že ano, bude mít radost a kdyby na to náááááhodou

nebo omylem došlo někam dál tak to včas zarazíš třeba nejakou nenásilnou formou jako je

vyhlídka na sexuální půst nebo něco takovýho". :)

Odkaz ke komentáři

...si to mám jako přitlouct na panelák, jo?

Můžeš pak chodit koukat ke mě ;)

Já se teda zatím nikoho neptal, zda to můžu dát na dům. Respektive se nikoho ptát ani nechystám, prostě to tak jednoho dne bude a hotovo... ;)

Odkaz ke komentáři

Takže teď ještě najít "odborníka" na "výrobu" tyčky, většina baráků má na stěnách polystyrén, takže instalaci i indexy bychom mohli zvládnout sami a máme tu nejlevnější limitku na fóru. B)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...