prettorian Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) Zdravím všechny, rozhodl jsem si koupit první lepší hodinky a nějakou dobu již vybírám a dostal jsem teď nabídku na Rolex Explorer II, koupeny 10/2014, nejde na nich prakticky vidět, že by je někdo používal, jsou včetně krabice, karet, mají ještě dva roky plné záruky. Cena 140 000.Ještě zvažuji nějaké Omegy, ale spíše mě láká značka Rolex. Vybral bych si možná trochu jiný model, ale třeba Submariner se docela těžko shání a hlavně je dražší.. Explorery bych koupil navíc s kaučukovým páskem viz foto, který se mi líbí. Co na to říkáte? Model / cena atd. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem prettorian
ondralbc Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Celkem luxusní výběr na první automaty Ty černý Expy jsou super, na mě je tam teda moc ručiček To už se mi víc líbí GMT II, ale to o skok jinde s cenou. Cena, kterou uvadis mi přijde běžná.
ensi Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Podle me je cena v pohode, ale nekupoval bych kvuli ni hodinky pokud je nechci.
Ondrej71 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Cena je v pohodě, hodinky taky Pokud se Ti líbí, jdi do nich a pokud tě přestanou bavit, tak prodáš a koupíš Suby
tano Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Za mne velka pecka, osobne bych dal prednost bile verzi.
hbj Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 mno první hodinky.. solidní, a jak bylo napsáno - pokud se ti líbí tak je ber..
prettorian Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Neříkám, že se mi nelíbí, ale že bych si vybral třeba ještě jiné, ale reálně vím, že u rolex je to problém kvůli tomu, že ty hodinky nové jsou na pořadník a je těžké je sehnat a navíc je to mnohem dražší. Tyhle jsou sice jeté, ale jsou jako nové, proto o tom uvažuji. Hrozně jsem se před nějakou dobu zamiloval do těchto Omeg, ale nestihl jsem je a za ceníkových 130 mi to přišlo i hodně. Hlavně nejsou tak univerzální.. Tak nevím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Prettorian: nezlob se, ale ta Omega je z uplne jineho soudku. Je to chrono, na gume a pusobi hodne sportovne, urcite to nejsou universal. Pokud by mi nekdo nabidl na vyber z techto dvou kousku, nevaham a beru Rolex a cekam klidne rok.
prettorian Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Prettorian: nezlob se, ale ta Omega je z uplne jineho soudku. Je to chrono, na gume a pusobi hodne sportovne, urcite to nejsou universal. Pokud by mi nekdo nabidl na vyber z techto dvou kousku, nevaham a beru Rolex a cekam klidne rok.Co se týká hodnoty těch hodinek / značek, tak je to jasně pro Rolex jen dávám na porovnání, co se mi ještě líbí
gougy Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 A měl jsi vůbec (třeba ty Omega nebo ExpII ) na ruce? Protože vybírat hodinky za kilo a půl a pak je zase otáčet - no, vlastně jseš tady správně (osobně se mi "velké Expy" vůbec nelíbí, ty disproporce na ručkách a obecně rozměry mi nesedí - jiným kolegům zase ano, Omega chrona jsou zase poměrně vysoké, ale nic, co by se nedalo).
USER47 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Jinak ony existujou i jiný značky, při tomhle rozpočtu mi přijde škoda zakotvit u prvních Rolexek nebo Omeg jen proto, že o nich člověk slyšel v televizi.
prettorian Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 A měl jsi vůbec (třeba ty Omega nebo ExpII ) na ruce? Protože vybírat hodinky za kilo a půl a pak je zase otáčet - no, vlastně jseš tady správně (osobně se mi "velké Expy" vůbec nelíbí, ty disproporce na ručkách a obecně rozměry mi nesedí - jiným kolegům zase ano, Omega chrona jsou zase poměrně vysoké, ale nic, co by se nedalo).Měl jsem na ruce nejdříve Omegy a dost se mi líbily.. Teď jsem měl na ruce i ty Explorery a taky se mi líbí, přijdou mi dokonce kompaktnější, líp sedí.. Jinak ony existujou i jiný značky, při tomhle rozpočtu mi přijde škoda zakotvit u prvních Rolexek nebo Omeg jen proto, že o nich člověk slyšel v televizi.V televizi jsem neslyšel ani o jedněch. Omegy jsem si prohlížel a zkoušel u Dušáka a Rolexky teď přes známého. Já jsem řešil hodně i to, aby tomu nepadala hodnota moc rychle. Nemyslím si, že bych hodinky brzo prodával. Mám rád věci, co mají hodnotu a vydrží dlouhé roky. Jen pořád přemýšlím, jestli zkusit ještě něco jiného, ale hodnotnější značku asi než ty Rolexy stejně neseženu.
Bradkoun Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 To fakt po takový době na fóru nevíš co chceš ? RLX chceš kvůli ceně a Omegy miluješ, ale ne zas tak moc za ty prachy. Tak se teda drž rad Ondreje71 i gougyho. Šťastný výběr.
prettorian Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 To fakt po takový době na fóru nevíš co chceš ? RLX chceš kvůli ceně a Omegy miluješ, ale ne zas tak moc za ty prachy. Tak se teda drž rad Ondreje71 i gougyho. Šťastný výběr.Na fóru jsem dlouho akorát zaregistrovaný Ty rolexy se mi nelíbí pouze kvůli ceně, ale u omeg jsi to trefil Asi to budou ty rolex, jen je to dost peněz, tak přemýšlím, jestli by nebylo ještě něco jinýho. Zase tolik jsem toho ještě neprošel.
Bradkoun Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) Vono jinýho je mraky, ale i tak kup ty Expy. Stejně by sis později nadával stejně jak u těch Omeg. Myslím, že neprohloupíš, jestli jsou full set a eště s tříletou zárukou tak nemůžeš šlápnout vedle. Vem je hned zejtra a nasypej fotky. A pamatuj si aspoň něco z tý koupě, protože kvůli tomu to stejně děláme. A pozor, těma Expama to nekončí, ale začíná. Upraveno 23. ledna 2016 uživatelem filo-boxer
prettorian Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Vono jinýho je mraky, ale i tak kup ty Expy. Stejně by sis později nadával stejně jak u těch Omeg. Myslím, že neprohloupíš, jestli jsou full set a eště s tříletou zárukou tak nemůžeš šlápnout vedle. Vem je hned zejtra a nasypej fotky. A pamatuj si aspoň něco z tý koupě, protože kvůli tomu to stejně děláme.Jsou full set i s celou historií. Toho se tu nebojím.. A začínají se mi líbit čím dál víc.. A hodinky který se mi líbí mnohem víc, jsou cenově na míle daleko (nějaký Hubloty, Audemars Pig..)Jen si říkám, že z těch rozhovorů kolem hodinek mi vyplynulo, že podstatně není lepší volba než ty rolexy, jakoby nic jiného neexistovalo A pozor, těma Expama to nekončí, ale začíná.no pro mě na dost dlouho i končí )) prodal jsem motorku, tak si udělám jinou radost
USER47 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) Jen si říkám, že z těch rozhovorů kolem hodinek mi vyplynulo, že podstatně není lepší volba než ty rolexy, jakoby nic jiného neexistovalo Je toho tuna. A už jen z toho, že za další metu považuješ Hubloty, což je převážně načančaná eta zabalená do recyklovanýho pouzdra a předražená o několik set tisíc jen proto, že se v nich vyfotí nějaká celebritka, mi připadá, že by to chtělo nespěchat, trochu se porozhlídnout třeba i v jinejch značkách, stylech a vybírat s trochu větším rozhledem. Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem USER47
prettorian Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Je toho tuna. A už jen z toho, že za další metu považuješ Hubloty, což je převážně načančaná eta zabalená do recyklovanýho pouzdra a předražená o několik set tisíc jen proto, že se v nich vyfotí nějaká celebritka, mi připadá, že by to chtělo nespěchat, trochu se porozhlídnout třeba i v jinejch značkách, stylech a vybírat s trochu větším rozhledem.Jo to je možný. Říkám, že se mi líbí.. Ještě jsem se nedostal tak daleko, abych pronikl pořádně do vnitřností hodinek a ani si nemyslím, že bych v dohledné době na takové hodinky měl. Líbí se mi ale ten styl.. Stejně jako třeba Rolex Yacht-Master ... Ale i proto, že v tom zatím nemám takový přehled, si myslím, že Rolexem udělám jen dobře.
xcmaniax Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Jestli máš 150 na hodinky a takhle v tom lítáš, tam do ničeho lepšího než do R investovat nemůžeš. Jestli v tom budeš pokračovat, tak všude jinde bys pak tratil víc. Jestli se Ti líbí Expy II jdi do nich, je to vyzrálý výběr, většinou lidi jako první jedou k Subům. Jinak Rolexek je tu v inzerci teď docela dost, třeba super Milgy nebo tuším nějaký plecháče...
minimus80 Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Poradovnik a 1rok? To fakt sa nedá vojsť do butiku a odísť s hodinkami naruke? Včera vecer som videl v lisabone 2 obchody rolex ... To zvyknu mať nepredajne "makety" ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se