Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 1. 2016 v 14:32, minimus80 napsal:

Poradovnik a 1rok? To fakt sa nedá vojsť do butiku a odísť s hodinkami naruke? Včera vecer som videl v lisabone 2 obchody rolex ... To zvyknu mať nepredajne "makety" ?

Měly by mít všechny modely k vyzkoušení, ale ty jsou neprodejné... Žádné makety v AD nenajdeš.

Odesláno
  V 23. 1. 2016 v 15:36, ondralbc napsal:

Měly by mít všechny modely k vyzkoušení, ale ty jsou neprodejné... Žádné makety v AD nenajdeš.

To se mi nějak nezdá. Nechce se mi věřit, že kdybych chtěl něco co tam mají, tak je neprodají. Jinak Suby tak jako tak skoro nikde nemají, max nějaký bicolory nebo full goldy. 

Odesláno
  V 23. 1. 2016 v 16:23, xcmaniax napsal:

To se mi nějak nezdá. Nechce se mi věřit, že kdybych chtěl něco co tam mají, tak je neprodají. Jinak Suby tak jako tak skoro nikde nemají, max nějaký bicolory nebo full goldy. 

Ja mam inu skusenost. Suby vsade maju a nikde nie je vidno explorery 1.

Odesláno
  V 23. 1. 2016 v 16:32, deep12 napsal:

Ja mam inu skusenost. Suby vsade maju a nikde nie je vidno explorery 1.

Tak zrovna v Carollinu Rolex v Parizsky meli Expy I a Suby jsem videl jen bicolory. Jinak mrte ruznych damskych, DJ a novych Oysteru. 

Odesláno
  V 23. 1. 2016 v 16:55, xcmaniax napsal:

Tak zrovna v Carollinu Rolex v Parizsky meli Expy I a Suby jsem videl jen bicolory. Jinak mrte ruznych damskych, DJ a novych Oysteru. 

nj, ja som momentalne v Norimbergu a nevidel som tu explorery 1 uz niekolko mesiacov, vsetko vypredane.

Odesláno

Velka parada!! Gratuluji ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...