Přejít na obsah

Rolex - Basel 2016

Návštěvník dabelM

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jediná šance je, že by jich Rolex začal dělat fakt hodně a dostali se k šedým prodejcům za výrazně nižší ceny než ceníkové.

Mysím, že Rolex hru "pořadníky na Daytony" ovládá bravurně a nebude na tom nic měnit.

• Odpovědi 233
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Hotovo. Cena v ČR 319.000 včetně. Termín dodání nejasný - mám počítat s podzimem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jaké máš místo v pořadníku ti neřekli anebo jsi se o to nezajímal ?

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno

Jaké máš místo v pořadníku ti neřekli ?

Neptal jsem se výslovně, ale oficiálně začali nové modely prodávat od středy, to mi sdělili minulý týden po telefonu. Byl jsem tam tedy ve středu ve 12.00 a vzhledem k tomu, jak koumali, co mi dát za potvrzení o složené záloze na konkrétní model a s jakou prodejní cenou, tak to zjevně dělali prvně (alespoň ve Štěpánské). Ovšem nejsem naivní, že je budu mít jako jeden z prvních (pokud je budou chtít prodat někomu, kdo ani není v pořadníku, tak to udělají a nemám šanci to zjistit), beru to spíš tak, že jsem si zajistil možnost koupit je z první várky, co jim sem přijde. Uvidíme, jak to dopadne ;-)

Návštěvník dabelM
Odesláno

Z Carollina dnes telefonát s nabídkou na zápis do "pořadníku". Dodání podzim 2016.

Starý model se doprodává, už se přestane vyrábět.

Odesláno

Z Carollina dnes telefonát s nabídkou na zápis do "pořadníku". Dodání podzim 2016.

Starý model se doprodává, už se přestane vyrábět.

A starý model se dá normálně koupit bez "čekačky"?

Návštěvník dabelM
Odesláno

Už jsem po tom nepátral, byl jsem v seznamu na 116520. Dlouho nic. Nikdo se z Carollinum neozval. Naopak u Bechyněho jsem měl možnost ho zhlédnout, párkrát jsem na 116520 narazil i v zahraničí.

Než jsem se rozhoupal PRO 116520, tak začne produkce 116500 a mám to tím pádem vyřešený.

Odesláno (upraveno)

Já dnes taky byl v Carollinu. Byl jsem na waitlistu na stříbrné ocelové dosavadní model. S lítosti mi oznámili, že už nejsou a jestli bych chtěl přeměnit na nový model. No co vám budu povídat, s velkou nechutí :D :D

Edit: jsem tam už fakt dlouho a taky mi řekli dodání léto. Jo a prý ta alokace bude ještě podstatně hubenější, než byla doposud. Price drop je fakt blbost, tohle bude čím dál dražší Spaß.

Upraveno uživatelem M.S.
Odesláno

Měli by vydávat místo hodinek jenom potvrzení, že je má doryčný Daytony zakoupené a v případě, že majitel je bude chtít prodat, tak by prodával pouze poukaz. Každý zájemce by měl svoje investičné Daytony, pořád nové a stačilo by jim vyrábět 1/4 produkce :)

Odesláno

Měli by vydávat místo hodinek jenom potvrzení, že je má doryčný Daytony zakoupené a v případě, že majitel je bude chtít prodat, tak by prodával pouze poukaz. Každý zájemce by měl svoje investičné Daytony, pořád nové a stačilo by jim vyrábět 1/4 produkce :)

:)

Pak bys misto hodinek nosil poukaz a tento poukaz se pak zpetne obchodoval za penize a ve spolecnosti by clovek uz jen maval bankovkami jak to delavaji socialni demokrate. Takovy kolobeh zivota obchodu s ohratym vzduchem.

Odesláno (upraveno)

:)

Pak bys misto hodinek nosil poukaz a tento poukaz se pak zpetne obchodoval za penize a ve spolecnosti by clovek uz jen maval bankovkami jak to delavaji socialni demokrate. Takovy kolobeh zivota obchodu s ohratym vzduchem.

Přesně ;-) Upraveno uživatelem Vjace
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Ak tu už boli tak sorrka chlapi, no nenašiel som... 40-ky?? Za mňa jedne z TOP!

http://www.rolex.com/watches/cosmograph-daytona/m116515ln-0004.html?social_cid=social_fb_20160226

The Rolex Cosmograph Daytona in 18 ct Everose gold with a black Cerachrom bezel and leather strap...

Ref.: 116515LN ?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Dle jednoho příspěvku na Uhrforum.de mají v RLX Butiku v Zurichu k dispozici na vyzkoušení první kousky 116500LN bez strojků....

Upraveno uživatelem dabelM
  • po měsíci...
Odesláno

Minuly tyden jsem mel moznost vyzkouset a porovnat me 116520 s novou referenci, tak sem davam par fotek. + dalsi nove kousky, ktere jsem chtel vyzkouset. Prekvapive Yacht-Mastery two tone Everose se mi libi asi nejvic.

27258867441_4348dbee7a_c.jpg

27258866841_f40c4d8814_c.jpg

27232258472_eef0d73daa_c.jpg

27054786950_ab659609a8_c.jpg

27054787350_967d0a8263_c.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...