Viktor Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Odesláno 23. března 2016 Jediná šance je, že by jich Rolex začal dělat fakt hodně a dostali se k šedým prodejcům za výrazně nižší ceny než ceníkové. Mysím, že Rolex hru "pořadníky na Daytony" ovládá bravurně a nebude na tom nic měnit.
Návštěvník dabelM Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 (upraveno) Hotovo. Cena v ČR 319.000 včetně. Termín dodání nejasný - mám počítat s podzimem. Sent from my iPhone using TapatalkJaké máš místo v pořadníku ti neřekli anebo jsi se o to nezajímal ? Upraveno 24. března 2016 uživatelem dabelM
Vjace Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Jaké máš místo v pořadníku ti neřekli ?Neptal jsem se výslovně, ale oficiálně začali nové modely prodávat od středy, to mi sdělili minulý týden po telefonu. Byl jsem tam tedy ve středu ve 12.00 a vzhledem k tomu, jak koumali, co mi dát za potvrzení o složené záloze na konkrétní model a s jakou prodejní cenou, tak to zjevně dělali prvně (alespoň ve Štěpánské). Ovšem nejsem naivní, že je budu mít jako jeden z prvních (pokud je budou chtít prodat někomu, kdo ani není v pořadníku, tak to udělají a nemám šanci to zjistit), beru to spíš tak, že jsem si zajistil možnost koupit je z první várky, co jim sem přijde. Uvidíme, jak to dopadne ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník dabelM Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Z Carollina dnes telefonát s nabídkou na zápis do "pořadníku". Dodání podzim 2016. Starý model se doprodává, už se přestane vyrábět.
Vjace Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Z Carollina dnes telefonát s nabídkou na zápis do "pořadníku". Dodání podzim 2016. Starý model se doprodává, už se přestane vyrábět.A starý model se dá normálně koupit bez "čekačky"? Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník dabelM Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Už jsem po tom nepátral, byl jsem v seznamu na 116520. Dlouho nic. Nikdo se z Carollinum neozval. Naopak u Bechyněho jsem měl možnost ho zhlédnout, párkrát jsem na 116520 narazil i v zahraničí. Než jsem se rozhoupal PRO 116520, tak začne produkce 116500 a mám to tím pádem vyřešený.
M.S. Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 (upraveno) Já dnes taky byl v Carollinu. Byl jsem na waitlistu na stříbrné ocelové dosavadní model. S lítosti mi oznámili, že už nejsou a jestli bych chtěl přeměnit na nový model. No co vám budu povídat, s velkou nechutí :D Edit: jsem tam už fakt dlouho a taky mi řekli dodání léto. Jo a prý ta alokace bude ještě podstatně hubenější, než byla doposud. Price drop je fakt blbost, tohle bude čím dál dražší Spaß. Upraveno 24. března 2016 uživatelem M.S.
RadekNe Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Měli by vydávat místo hodinek jenom potvrzení, že je má doryčný Daytony zakoupené a v případě, že majitel je bude chtít prodat, tak by prodával pouze poukaz. Každý zájemce by měl svoje investičné Daytony, pořád nové a stačilo by jim vyrábět 1/4 produkce
M.S. Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Zcela nový instrument na burze, ten by se ale určitě chytil! Ale myslím, že třeba tady mezi námi by je většina radši fyzicky.
Porsche_911 Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Měli by vydávat místo hodinek jenom potvrzení, že je má doryčný Daytony zakoupené a v případě, že majitel je bude chtít prodat, tak by prodával pouze poukaz. Každý zájemce by měl svoje investičné Daytony, pořád nové a stačilo by jim vyrábět 1/4 produkce Pak bys misto hodinek nosil poukaz a tento poukaz se pak zpetne obchodoval za penize a ve spolecnosti by clovek uz jen maval bankovkami jak to delavaji socialni demokrate. Takovy kolobeh zivota obchodu s ohratym vzduchem.
Vjace Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 (upraveno) Pak bys misto hodinek nosil poukaz a tento poukaz se pak zpetne obchodoval za penize a ve spolecnosti by clovek uz jen maval bankovkami jak to delavaji socialni demokrate. Takovy kolobeh zivota obchodu s ohratym vzduchem.Přesně ;-) Upraveno 26. března 2016 uživatelem Vjace
petik16 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Ak tu už boli tak sorrka chlapi, no nenašiel som... 40-ky?? Za mňa jedne z TOP! http://www.rolex.com/watches/cosmograph-daytona/m116515ln-0004.html?social_cid=social_fb_20160226 The Rolex Cosmograph Daytona in 18 ct Everose gold with a black Cerachrom bezel and leather strap... Ref.: 116515LN ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SCIFI Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Ak tu už boli...? dělají se už asi 6 roků takže boli.
Porsche_911 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Nevadí nevadí, onanování matka moudrosti.
Návštěvník dabelM Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 (upraveno) Dle jednoho příspěvku na Uhrforum.de mají v RLX Butiku v Zurichu k dispozici na vyzkoušení první kousky 116500LN bez strojků.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. dubna 2016 uživatelem dabelM
tmoris Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 jsem strasne rad, ze me tohle vubec nebere
sashator Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Jsem na tom naštěstí úplně stejně...ale nějaký elprimerácký daytony bych rád vyzkoušel, to zase jo
cigi Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Páni, to jsem nečekal, ten air king, to je tikající emoce, parádní, jsem nadšený !! Z rolexů, to sem dopad.
XZACM102 Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Minuly tyden jsem mel moznost vyzkouset a porovnat me 116520 s novou referenci, tak sem davam par fotek. + dalsi nove kousky, ktere jsem chtel vyzkouset. Prekvapive Yacht-Mastery two tone Everose se mi libi asi nejvic.
Návštěvník dabelM Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Dost dobrý, kdepak jsi na novinky z BW 2016 narazil ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se